חברס זה לא הולך להימשך ככה...

אדוו

New member
חברס זה לא הולך להימשך ככה...

אתם יבשיייםםםםםםםם
זה מחריד...!! חח טוב מכוון שאנו בקיץ החמים
בואו נעשה שרשור בגדי ים. כל אחד יתאר את בגד הים שלו ויגיד מה הוא אוהב בו ולמה הוא בחר דווקא אותו. אפשר לתאר כמה בגדי ים, ולפרט איזה מהבגדי ים האחרונים הכי אהבתם למי שיש תמונה- מה טוב
אלללההההה בלאגן

moranoosh1

New member
אני!

טוב אז הבגד ים שלי הוא מאונילל... קניתי אותו שנה שעברה.. אין לי תמונה לשים.. אבל בקיצר..יש עליו (בעליון) את הפרחי גלישה האלו (נו אתם יודעים...) ובתחתון מלפנים גם את הפרחי גלישה ומאחורה חלק ובצד כתוב אוניל.. אפשר להפוך את הבגד ים לשני צדדים ובגלל זה אהבתי אותו וקניתי אותו! הוא עלה לי בתחילת השנה (שעברה) 350 וירד למאתיים ... הוא בצבע ורוד! ואני חורשת עליו אחושילינג!

אדוו

New member
לדעתי לא שווה להשקיע סכומים כאלה

כי גם ככה תוך שנה נמאס מהבגד ים!

LipStiK

New member
טוב...

אני אתאר שניים מהבגדי ים שלי- 1.הראשון, שקניתי שנה שעברה באילת, בצבע ורוד עם פרחים שכאילו ציירו אותאו סרטטו או משהו... והוא חזייה עם ברזלים- קשירה ותחתון רגיל.. 2.בגד ים שקניתי השנה מלי קופר, בצבע תכלת שהתחתון הוא מעין מכנסון (נו אתם יודעים למה אני מתכוונת, לא מכנס אלא כמו התחתוני בוקסר שצצו להם פתאום) והחזייה היא חזיית משולשים... ויש על התחת הדפס מקושקש בכסף ואותו קשקוש על החזייה

im to hot

New member
אני. . .

יש לי 3 אז ככה: 1.מגוטקס תכלת/כחול ובתפירה שלו יש כול מיני קשקושים כאלו של פרחים משולשים עם תחתון 2.של גריפ שחור משולשים עם מכסון דפוק אותי קניתי שנה שעברה 3. של פלפל שחור רגיל עם חזיה רגילה ותחתון

אדוו

New member
אמאמאמ

השנה כזה לא היה לי כח להשקיע בבגד ים... לדעתי הדבר הראשון שחשוב להסתכל זה שהוא יושב טוב ! קניתי אחד כחול חלק משולשים ... הוא גם ממש נוח והוא גם ממש מחמיא לגוף! וגם הצבע שלו מתאים לי
ומעל התחתון שמתי תחתון שחור סבתא צמוד שרואים למעלה רק פס כחול מהתחתון של הבגד ים יש הבנה..?

למעלה