חבר'ס, חידות היגיון..

Deviation

New member
חבר'ס, חידות היגיון..

לפותר כל שאלה מגיע 1 ש"ח (סה"כ אופציה לצבירת שלושה שקלים): 1. יש לכם רק אקווריום מלא במים, אתם מעוניינים להשאיר בתוכו רק חצי כמות (מדוייק) איך תעשו זאת ללא שימוש באביזרים נוספים? יש לציין שעל האקווריום אין יחידות מידה 2. מה יש יותר בעולם - עליות או ירידות? 3. ברשותכם בקבוק לא סימטרי מלא במים, אתם מעוניינים להשאיר שם חצי כמות, כיצד תעשו זאת עם שימוש בטוש בלבד? נ.ב. על השלושה שקלים אולי נוותר, העמלה עולה לי יותר

Deviation

New member
../images/Emo45.gif

והתשובה לשתיים?
בעיקרון אלו שאלות חימום, אם בא לכם אז נעלה את הרמה..

לא...

יש רק חוק מרפי אחד והוא "כל מה שיכול להשתבש ישתבש". כל היתר אם אני לא טועה היו הרחבות שאנשים עשו בשמו.

תשובה ל 3 ../images/Emo26.gif

שופכים קצת מסמנים בטוש את גובה המיים, , הופכים את הבקבוק ומסמנים שוב. כך עושים עד ש 2 הקווים נפגשים ... והגענו בדיוק לחצי הכמות

smasher

New member
../images/Emo41.gif חידה חדשה ../images/Emo41.gif

יש לכם 3 כדים, אחד מלא מים של 10 ליטר, ועוד שניים ריקים של 7 ו-3 ליטר. המטרה - יהיו |->|5|<-| ליטרים בכל אחד מהכדים של ה-10 וה-7 ליטר

חמוד חחח

שופך ל7 עד הסוף ממנו שופך ל3 עד הסוף ואז שופך מה3 ל10 חזרה... ב10 עכשיו יש 6 וב7 יש 4 את תכולת ה7 (4 ליטר) תעביר ל3 ליטר.. עכשיו ב7 יש ליטר אחד ואם נעביר מה3 ל10 אז ב10 יש 9 ליטר עכשיו נעביר מה7 ל3 וב7 לא יהיה כלום וב3 יהיה ליטר אחד וב10 יש 9. נעביר מה10 ל7 וב10 ישאר 2. נעביר מה7 ל3 שיתמלא ועכשיו ב7 יש 5 נעביר מה3 ל10 והרי לנו גם ב10 יש 5 זה חמוד :)

חוצפאי

New member
הוא גנב את התשובה ממני../images/Emo70.gif../images/Emo70.gif../images/Emo70.gif

זנוּת
הפתרון שלי
שלחתי לו אותו בICQ

למעלה