חבר'ס שאלה לי אליכם!!

חבר'ס שאלה לי אליכם!!

עד כמה שידוע לי מה נדס תוכנה או בוגר מדעי המחשב יכול לקבל כל עבודה של מהנדס מערכות מידע.. אך לא להיפך! כלומר מהנדס תוכנה הוא גם מהנדס מערכות מידע אך לא להיפך!! אז אם ככה למה ללמוד בכלל הנדסת מערכות מידע?!?! מה שווה התואר הזה אם יש אנשים שיודעים את מה שאתה יודע ויותר מזה?! אני חשבתי אולי ללמוד הנדסת מערכות מידע בטכניון אבל אני לא ממש מבין מה המקצוע הזה באמת שווה?! כמה הוא מבוקש ואיפה אפשר לעבוד (היי טק,ממשלתי...). אם מישהו מיכם לומד את המקצוע או מכיר אותו מקרוב בבקשה שייתן לי קצת פרטים על הנושא הזה והאם כדי ללמוד אותו בטכניון

HaifaMan

New member
לא מסכים

גם בתור מהנדס מערכות מידע יהיה לך מספיק ידע כדי לעבוד כמהנדס תוכנה (אצלי בצוות יש כמה מהנדסי פיתוח תוכנה שלמדו מע' מידע בטכניון).

HaifaMan

New member
ורק גילוי נאות

אני לומד גם מע' מידע בטכניון. לדעתי התואר הרבה יותר מעניין (השילוב שלו עם תעשיה וניהול - יש שם בהחלט כמה קורסים מעניינים. לא הכל תוכנה בחיים) מהנדסת תוכנה (אבל זה כמובן סובייקטיבי).

h a j b i

New member
למהנדס תוכנה או בוגר מדמ"ח

יהיה בהחלט יתרון על בוגר הנדסת מערכות מידע במשרות שאין קשורות למערכות מידע וההפיך באמת לא בהכרח נכון. אתה שואל למה ללמוד מערכות מידע? כי יש כאלה שזה מעניין אותם ורוצים להתמקצע בזה. בסופו של דבר עדיף שתלך ללמוד מה שיותר מעניין אותך. אם תהיה טוב תמצא עבודה.

למעלה