חברס
משחק

חברס ../images/Emo13.gif משחק../images/Emo70.gif../images/Emo70.gif../images/Emo70.gif ../images/Emo103.gif

טוף זוכרים פעם היה פה משחק כזה חביב.. אסוציאציות של מילים משירים של מוניקה... מישו אומר מילה משיר של מוניקה (בנושא) ואז מביא את השורה שממנה לקוחה המילה (בתוכן) ואז מי שאחריו אומר איזו מילה זה מזכיר לו משיר של מוניקה כמובן.... חיחי להסביר משחקים רולז
אז יאללה משחקיישן!

mogosh

New member
../images/Emo185.gif שאני אתחיל?../images/Emo12.gifהו... יאיי!

אממ טוב, נראה אם הבנתי נכון... המילה מהשיר- "מכונית". "מסך זהב, מול העיניים, שמש במראה של המכונית, יכולתי ליסוע, רק לכיון אחד" זה שורה מהשיר "מסך זהב" מתוך האלבום "יחסים פתוחים" כי אני מאוד אוהבת את השיר הזה.

Just Adi

New member
הגה ../images/Emo80.gif

"הגה ביד .. הילוך הרגשה " [רקוויאם לבלונדה]

אולסטר ../images/Emo41.gif ../images/Emo103.gif

חח אל תשאלו איך זה קשור.. חח "איך זה כל אחד נהייה לי איזה רוקסטאר כשלי עדיין יש קשיים לשרוך ת'אולסטאר" / 180

../images/Emo42.gifרחוב

"מאז שנגמר נפגשנו פעם ברחוב..... בהתחלה לא הפסקתי לחשוב עלייה אח"כ הפסקתי לחשוב".. שיר שאני מאודד אוהבת!!!:) קוראים לשיר אחר כך למי שלא יודע חחח

Bob girl

New member
דרום תל אביב

קרוב לדרום לא? נשכור לנו חדר בדרום ת"א ונחיה כמו גדולים - נחשו לבד נו באמת!

כביש ../images/Emo105.gif

"כביש מהיר בין הלילות מעליו נמתח עוד יום אין לי כבר כוחות לכלום..." כביש מהיר :)

212girl

New member
רחוב../images/Emo29.gif

"..אז לקחתי ת'גיטרה שלי, והלכתי לרחוב הראשי..." בעיר הזאת

כיסא

"אני נשען על ה-זוויות, כמו כיסא הפוך בשמש... (הפוך בשמש) (שיר מקסים!) בעצם נראה לי כיסא כותבים בלי יו"ד. האמנם?

למעלה