יש לי הרבה הרבה ../images/Emo204.gif
"גם כשהיא ביחד, היא תמיד לבד.." "אני מזיע בטירוף אבל רועד מקור, חזרת לדירה, אבל אין כלום בפנים. אם הן כל כך מעצבנות,אז תנסה בנים.." "אני חושבת שלחשוב זו מחלה בוא תשיר לי את השיר ששרת לה.." Bittersweet memories" That's all I have, and all I'm taking with me Goodbye, oh please don't you cry "..'cause we both know that I'm not what you need With the venomous kiss you gave me" With the warmth of your arms you saved me Oh, I'm killing loneliness with you "..I'm killing loneliness that turned my heart into a tomb והשיר הכי הכי הכי
אישה לוויתן/עברי לידר עדיין חולמת ועדיין רוצה כבר כמה שנים שהיא לא מרוצה ויש לה הסכם עם עצמה תמיד כשנשברת עולה לקחת אויר ומי זה אמר שאישה לוויתן זה דבר לא שביר ואולי החום יעשה את שלו, ואולי הקור יגמור אותי. ויש בעולם מקומות נפלאים הייתי רוצה להיות שם, למצוא את עצמי שוחה חופשייה בעומקים מתאימים לי לפעמים מרגישה חזקה, לפעמים מתפרקת בלי כוח לדחוף את עצמי מהדחף שלי לשחות אל החוף ואולי החום יעשה את שלו, ואולי הקור יגמור אותי. וגם
איש יקר/עברי לידר איש יקר אתה יודע כמה זמן אני רוצה לדבר אבל העצב לא יוצא 20 שנה אני גם ככה מתוכנת לא לשחרר את האמת בבת אחת אתה יודע כמה זמן אני מוכן לזרוק הכל בתוך בקבוק ירוק לים ואיך היופי מלטף את הפינות אתה יודע מתחשק לי לנסות ואז לראות איך האור נכנס לי דרך הבגדים והרחוב מוצף סרטים מצויירים צבעים טובים, שלא היו לי איש יקר אני חיפשתי משמעות ברגעים ברווחים שבין המוות לחיים שבין האור למה שבא אחרי דמעות אתה יודע מתחשק לי לנסות וחושב שלפעמים אני מוכן להיכנס למכונית, נברח מכאן ואיך הכעס משנה את העובדות אתה יודע מתחשק לי לגלות ואז לראות איך האור נכנס לי דרך הבגדים ויש תמונות של ילדים בעציצים גדלים נכון שלא יהיו לי ואז לראות איך האור נכנס לי דרך הבגדים כשהרחוב מוצף סרטים מצויירים צבעים טובים שלא היו לי איש יקר... חצי ירח מאיר על בן אדם שלא זורח משאיר חיוך קטן ותיכף הוא בורח האנשים שבסביבה לא בשבילו ועכשיו אני שמעתי שהלב הזה הוא חצי אוטומטי שאין כניסה לחדרים אנ'לא ידעתי למצוא לך עכשיו את התשובה.