חברת אלפרי ???

ye2389

New member
חברת אלפרי ???

שלום לכל הסוחרים האם מישהו מכיר וסוחר דרך חברת אלפרי (ALPARI) ?? האם הספרדים בחשבון האמיתי הם כמו בדמו ? (מאוד נמוכים יחסית לחברות אחרות ) האם הם לוקחים עמלה נוספת ? מה התהליך לגבי פתיחת חשבון ? תהליך משיכה והפקדה ? (כרטיס אשראי או העברה בנקאית) כמה זמן להפקדה ומשיכה ? האם חברה מומלצת ? או יש המלצה לחברות אחרות (כרגע נמצא ב FXCM וב GOFOREX ) יש לי בעיה עם ספרדים גבוהים עמלה ולא ניתן לסגור חלק מהעיסקה (ב FXCM ) תודה ירון

תָּמִיר

New member
על פי בירור שערכתי אצל אלפארי

הספרדים הנמוכים שיש בחשבון דמו, ניתנים רק במידה ויש לך חשבון של מעל 20,000$ בחשבון "רגיל" הספרדים לא שונים בהרבה מחברות אחרות כמו FXCM. כשהייתי איתם בקשר, אשת הקשר שלי היתה אשה ערביה (על פי השם) והיה לי קצת לא נוח עם זה. לגבי משיכת כספים, ככל שזכור לי יש עמלה של ~100 ש"ח על כל משיכה אגב, למה אתה לא יכול לסגור חלק מעסקה? אתה עם מטא-טריידר? תָּמִיר

ye2389

New member
תגובה

תודה על התגובה המהירה בגופורקס חברה מעולה... ניתן לסגור חלק מהעיסקה במטא-טריידר ( ספרדים גבוהים, 20 % מס, ועוד מספר בעיות... ) ב FXCM חברה מעולה...לא ניתן לסגור חלק מהעיסקה במטא-טריידר,בתוכנת FXCM כן, לא עוזר לי. מכיר חברות אחרות ???? תודה ירון

תָּמִיר

New member
בMT4 של FXCM אפשר לסגור חלק מעסקה..

כשייפתח לך חלון סגירת העסקה, שנה את שדה ה-Volume לערך אחר מאשר הערך המלא ואז הקש על הלחצן הארוך הצהוב למשל: אם יש לך עסקה של 0.5 לוט, ואתה רוצה לסגור 80% ממנה ולהשאיר רק 20%, שנה את ערך ה-Volume ל-0.4 ואז הקש על המקש הצהוב. בהצלחה, תָּמִיר

ye2389

New member
תגובה

שוב תודה... יש לי חשבון ב FXCM . בדוק לא ניתן לסגור חלק מהעיסקה,גם ב FXCM אמרו לי שלא ניתן לסגור חלק מהעיסקה בתוכנת מטא-טריידר שלהם (דגש בשלהם ) ב GOFOREX ניתן לסגור . יש חברה אחרת שאתה ממליץ ? ירון

rafipips

New member
הספרדים בין החברות שיש להם ECN כמעט זהים

אתה צריך לשים דגש יותר על השירות . כל חברה יגידו לך שהם הכי טובים . מהניסיון שלי : FXCM , REAL FOREX , GO FOREX אתה יכול לנסות את COLMEX , הספרדים שלהם די נמוכים . אם אתה מצליח במסחר , פחות פיפס או יותר פיפס לא צריך לשנות לך . יותר חשוב השירות שלהם . בהצלחה

סיוון 69

New member
הי רפי. אתה יודע שאני

מריץ רובוט אצל שלושה ברוקרים שונים. ההבדל בתוצאות הוא גדול מאוד !! בגלל ספרדים גדולים הרובוט לא נכנס לעיסקאות כלל ולכן זו לא שאלה של עוד פיפס או פחות. אתה כותב לגבי קולמקס שהספרדים שלהם נמוכים. זה נכון מאוד בדמו כולל העמלה שמחושבת אצלם בנפרד 0.4 פיפס לכל כיוון. השאלה אם בעבודה בכסף חי הספרד הזה ישאר אותו דבר.????????????? כי נראה לי שאלו שרתים שונים (הדמו והלייף) ויתכן שהרושם הטוב בדמו עלול להתהפך אחרי הפקדה. השאלה אם אפשר לקבל תשובה מוסמכת מנציג קולמקס פה בפורום ????? אשמח מאוד. ובנוסף - מי שעובד על סקלפים (בתוכנות) המשמעות של פיפס או שנים מהווה הבדל בין רווח להפסד. יש תוכנות שהרווח הממוצע שלהם זה פיפס וחצי. הוסף פיפס וחצי לספרד ותבין שחבל על הזמן.

rafipips

New member
יש צדק במה שאתה אומר אבל

אני מסתכל מנקודת מבט שלי , והרצתי רובוט על הרבה חברות , והנתונים לא חד משמעיים , כי בזמן מסויים הרווח אצל ברוקר אחד יותר , ובזמן אחר אצל הברוקר האחר . ואני לחלוטין לא מדבר על סקלפרים , אני בכלל לא בעד שיטת המסחר הזו . והדמו הכי טוב לרובוטים נכון להיום זה של גו פורקס .

rafipips

New member
חוץ מזה המצב קשה אצל כל החברות

אל תשכח מה ביקשו מאיתנו שבוע שעבר . ועבדתי לא מעט על הדמו של FXCM עם הרובוט , והוא מתפקד לא משהו .

rafipips

New member
בכיף , כל מה שלא ברור אתה יכול לשאול

ספרד = ההפרש בין שער קניה לשער מכירה . זו היא למעשה העמלה שאתה משלם בכניסה לעסקה . ישנה עמלה נוספת של הברוקר , אצל חלק מהברוקרים זה מחושב בתוך הספרד ז"א שהספרד אצלם יותר גבוה בערך פיפס אחד . אצל החלק השני עמלת הברוקר לא מחושבת בתוך הספרד , ובנוסף לספרד אתה משלם עוד בערך אחד פיפס עמלה (תלוי בברוקר) . המחיר שאתה רואה בגרף זה BID = שער מכירה . בחלון פתיחת העסקה (במטה טריידר) אתה רואה גם את שער הקניה וגם מכירה .

סיוון,

בוקר טוב, אתחיל מכך שהציטוטים בדמו אינם שונים מהותית אל מול האמיתי. לגבי הדמו מול השרת האמיתי- קודם כל בדמו אין את העמלה שיש באמיתי. לגבי השרתים אתה צודק, זה לא אותו שרת- כלומר יש הבדלים קטנים ביניהם, אך יחד עם זאת, עדיין הספרדים הינם מאוד אטרקטיביים . כמובן שאתה יכול ליצור איתי קשר ולפתוח חשבון מסחר אמיתי ולבדוק (אין משמעות לגודל העסקה מבחינת הספרדים ). אני יכול להתחייב שאנו מספקים את הציטוטים והביצועים ברמה הגבוהה והתחרותית ביותר שיש בשוק. אם יש לך תוכנה (אקספרט) שעובדת על צמדים ספציפיים שאתה רוצה לדעת מה הספרד הממוצע – אתה מוזמן לפנות אלי בפרטי ואתן לך את כל הפרטים. אם יש עוד שאלות אשמח לעזור, שבוע מעולה, רפי

למעלה