חברת גו נקסט עובדת על כולם!!!

חברת גו נקסט עובדת על כולם!!!

ברצוני להפנות את תשומת ליבכם להונאה מכוערת שמתבצעת ע"י חברת גו נקסט, חברת הבת של פלאפון, המספקת שירותי אינרנט סלולרי. כל כמה שבועות מתפרסמות ידיעות בערוצים הכלכלים על מספר המנויים הגדל והולך של חברת גונקסט ועל כך שהיא ספקית האינטרנט הגודלה בארץ. שטויות במיץ! כל מי שקנה מכשיר ברשת פלאפון הוחתם ברוב המקרים ללא ידיעתו על הצטרפות לחברת גונקטס. ישנם אנשים רבים שאינם בודקים את פירוט חשבון הפלאפון שלהם וכך לא שמים לב שכל חודש יורדים להם כ15 שקלים נוספים. ממידע פנימי ובדוק אני יכול לומר לכם שאחוז המנויים של גונקסט שגולשים מעל 5 דקות בחודש ואפילו מעל דקה - הוא אפסי, מה שמראה כמובן שאין כמעט כל שימוש בשירות. החלק הארי של רווחי החברה מגיע מדמי המנוי וכל עוד פלאפון מוכרת מכשירים, כך תמשיך גונקסט לצמוח - על חשבון הלקוחות! גם כאשר מנסים להתנתק מהשירות, משום מה בחודשים שאחרי זה ממשיכים לרדת שקלים בודדים. (ידידה טובה שלי התנתקה, בדקה את החשבון כעבור 3 חודשים וגילתה שהמשיכו להוריד לה 1.20 בחודש סתם כך). יש כאן ניצול ציני בצורה הבוטה ביותר. מילא לקחת כסף שלא מגיע לכם, אבל אחרי זה עוד צריך לשמוע את מנכ"ל גו נקסט מתפאר בקצב הגדילה של החברה ובכל שההכנסות עולות? צאו ובדקו אנשים המנויים לחברת פלאפון. לכמה מהם יש חיבור לגונקסט? כמה מהם בכלל מודעים לכך או בכלל יודעים מה זה גונסקט? כולי תקווה שלמרות שאתם עובדים עם גונקסט ומספקים להם ידיעות, עדיין תפעלו תפעלו לפרסום המידע הזה... בתודה מראש, שוקי

qwazimodo

New member
שוקי , זה לא מפליא ... , אבל ....

יש מה לעשות . צריך לממש את חזון החברה (תוך תרגום שמה באופן סימולטני) להעביר אותם הלאה (מהעולם) !!!! לדעתי , זהו המקום לתביעה ייצוגית !!!

גם אני כתבתי היום על שיטת הגזל

של גו נקסט! מדביקים לך אינטרנט מבלי שביקשת ואינך יכול להיפטר מהמנוולים. יש למישהו קשר לחברת פלאפון או רעיון איך להילחם בתופעה? גם בפני התפארו כי יש להם 400,000 מנויים - פראיירים שמשלמים מבלי שיידעו כי גונבים אותם.

למעלה