חברת דיסני העולמית בחרה בגילת לבצע את שיר

one of a kind1

New member
חברת דיסני העולמית בחרה בגילת לבצע את שיר

הנושא של סרט הטלוויזיה האמריקאי "הייסקול מיוזיקל" גילת תבצע גרסה עברית לשיר "BREAKING FREE" כבוד לנסיכה שלנוו!!אין לי סורק אז לא סרקתי את הכתבה על זה..מי שרוצה זה בעיתון ידיעות אחרונות ב"24 שעות"

moranosh7

New member
../images/Emo207.gif גילת הלל נבחרה לשיר את שיר הנושא בסרט!

גילת'וש נבחרה לשיר את שיר הנושא של "Highschool musical" של דיסני! :)

אוקי! סופסוף זה יוצא החוצה...

כולי התפוצצתי מאושר חבר'ה! אנימאשר, חברת וולט דיסני בחרה בגילת לשיר את שיר הנושא בגרסה העברית של הסרט!! כבוד גדול !!!!!! ברכות ללולי שלנו !!!!!!!!!!!!!!!!!

1mayush

New member
ווואווו איזה כיף לשמוע !!

בהצלחה ללולי !!! היא רק מתקדמת ומתקדמת !!!

מורנוש פעם הבאה לשרשר למקום הנכון

כי אני רואה שפתחו כבר שרשור מתחת על וולט דיסני! בבקשה לשמור על הסדר!

1mayush

New member
תמיד תשרשר להודעות שלי? ../images/Emo6.gif

היית צריך להגיב להודעה של מורן

מאיה במקרה ההודעה שלך../images/Emo26.gif

היתה האחרונה.. גם בפורום של יוסי הייתי משרשר להודעה האחרונה ולא לראשונה... זה כבר הרגל.. לא משהו אישי נגדך..

1mayush

New member
חס וחלילה.. לא אמרתי שזה נגדי ..

לא מפריע לי בכלל
ואם זה הרגל אז בסדר

ההודעה הרשמית לעיתונות ! בלעדי לפורום../images/Emo36.gif

המחלקה הבינלאומית בהליקון, פופארט וערוץ הטלוויזיה ג'טיקס שמחים לבשר: הזמרת גילת הלל נבחרה ע"י חברת דיסני העולמית לשיר את שיר הנושא של סרט הטלוויזיה המצליח "High School Musical" שישודר ב- 30.8.07 בערוץ הטלוויזיה Jetix אחרי שכבש את העולם והצליח להפוך לסיפור הצלחה בינלאומי, מגיע הסרט "High School Musical" לישראל לשידור בלעדי ברצועת דיסני ב-Jetix אשר עומד לשדרו בסוף חודש אוגוסט. חברת דיסני העולמית בחרה בזמרת גילת הלל לבצע את שיר הנושא של הסרט: "Breaking Free" בעברית. הביצוע של גילת הלל יופיע ע"ג פסקול הסרט שייצא למכירה בארץ באמצע אוגוסט וילווה בקליפ. סרט הטלוויזיה "High School Musical" הוא אחד מתופעות הבידור הגדולות ביותר של 2006! סיפור ההצלחה והתופעה יוצאת הדופן החלה, כשהסרט שודר בערוץ דיסני האמריקני וזכה לאחוזי הצפייה הגבוהים ביותר בתולדות הערוץ. באמצע 2006 הסרט הצליח לשבור את שיאי הרייטינג באוסטרליה, ניו זילנד ודרום-מזרח אסיה והפך לסרט הטלוויזיה של דיסני המצליח בכל הזמנים. הסרט זכה בפרסים חשובים: 2 פרסי אמי, 3 פרסי Teen Choice Awards ובפרס Imagen Award. אחרי ההצלחה הענקית של שידור הסרט בארה"ב, הצטרפו מדינות רבות ברחבי העולם לסיפור ההצלחה הפנומנלי. ערוצי הטלוויזיה המובילים בעולם ( BBC בבריטניה, M6 בצרפת, RAI באיטליה וכו' ) לא יכלו להישאר אדישים לתופעה ומהרו לרכוש את זכויות השידור של הסרט. בכל מדינה (קנדה, פיליפינים, ארגנטינה, מקסיקו ועוד) בה שודר סרט הטלוויזיה המקורי, הוא הפך להצלחה ענקית וקמו מועדוני מעריצים רבים. משידור לשידור חוזר התרחב מעגל המעריצים של הסרט והפופולאריות של "High School Musical" הפכה אותו לסרט פולחן. פסקול הסדרה נחשב לאחד האלבומים הנמכרים ביותר בעולם ב- 2006: עד כה נמכרו 3.6 מיליון עותקים, כשבארה"ב הוא האלבום הנמכר ביותר בשנת 2006! חלק מסוד ההצלחה של המחזמר בכל העולם הוא בחירת זמר מקומי, שישיר את הסינגל המוביל מתוך פסקול הסרט, "Breaking Free"בשפת האם בכל מדינה. כל זמר/ת, נבחר/ה בקפידה רבה ע"י חברת דיסני. לאחר תהליך אישור ממושך ונוקשה, נבחרה הזמרת גילת הלל לבצע את הגרסה העברית לשיר, ובימים הקרובים גילת תכנס לאולפן על מנת להקליטו. גילת הלל, זמרת וכותבת תמלילים בת 21 מרמת גן, הוציאה במארס 2007 את סינגל הבכורה שלה, "לשקר לעצמי" שהפך ללהיט, וגרר אחריו התעניינות רבה. שבועון הבידור "פנאי פלוס" בחר בה לתגלית השנה במוסיקה במסגרת פרויקט הביכורים השנתי של השבועון. בחודש שעבר שחררה גילת את הסינגל השני שלה- "בגללך", שלווה בקליפ בבימויו של אופיר לובל ובימים אלו היא משלימה את ההכנות לקראת צאת אלבום הבכורה שלה. בסתיו 2007 עומד לצאת בארה"ב חלקו השני של הסרט "High School Musical 2".

moranosh7

New member
חח ביום שישי בערב אני וגילת ישבנו וקראנו

את זה.. כ"כ מתאים לה.. וחכו חכו.. השיר הזה הולך להיות להיט!!!!!!!!!!!!!!!!

1mayush

New member
בשביל זה יש שרשור ../images/Emo32.gif שנפתח ( על ידי ../images/Emo11.gif )

למעלה