חברת האלפים הזכרים

vergan

New member
חברת האלפים הזכרים

יאללה אנשים חברת האלפים הזכרים עומד לקום לתחייה אנחנו צריכים אנשים אחראיים אם הרבה זמן על הידיים שמוכנים להשקיע מאמץ כל מה שאנחנו צריכים ממכם זה דימיון וידע באנגלית צרו קשר איתי: 054775243 [email protected] או באתר של החברה בהודעות אישדיות\פורומים www.avidgamers.com/MEC

vergan

New member
ENGLISH

also since I dont think it´s right to wtire everything in hebrew the male elf society: I need creative ppl with lots of time on theyre hands who are willing to put an effort to make trhis work the MES website is all in english not russian nor hebrew since english is the most talked language lets face it not everyone talk in hebrew and not everyone in russian (not hebrew yet) contact me: www.avidgamers.com/MEC [email protected] 054775243 (hebrew speakers only pls or english) ICQ:96992375

LeeRoy

New member
fag!../images/Emo34.gif

fag fag fagfag fag fag fag fag fagfag fag fagfag fag fag fag fag fagfag fag fagfag fag fag fag fag fagfag fag fagfag fag fag fag fag fagfag fag fagfag fag fag fag fag fagfag fag fagfag fag fag fag fag fagfag fag fagfag fag fag fag fag fagfag fag fagfag fag fag fag fag fagfag fag fagfag fag fag fag fag fagfag fag fagfag fag fag fag fag fagfag fag fagfag fag fag fag fag fagfag fag fagfag fag fag fag fag fagfag fag fagfag fag fag fag fag fagfag fag fagfag fag fag fag fag fagfag fag fagfag fag fag fag fag fagfag fag fagfag fag fag fag fag fagfag fag fagfag fag fag fag fag fagfag fag fagfag fag fag fag fag fagfag fag fagfag fag fag fag fag fagfag fag fagfag fag fag fag fag fagfag fag fagfag fag fag fag fag fagfag fag fagfag fag fag fag fag fagfag fag fagfag fag fag fag fag fagfag fag fagfag fag fag fag fag fagfag fag fagfag fag fag fag fag fagfag fag fagfag fag fag fag fag fagfag fag fagfag fag fag fag fag fagfag fag fagfag fag fag fag fag fagfag fag fagfag fag fag fag fag fagfag fag fagfag fag fag fag fag fagfag fag fagfag fag fag fag fag fagfag fag fagfag fag fag fag fag fagfag fag fagfag fag fag fag fag fagfag fag fagfag fag fag fag fag fagfag fag fagfag fag fag fag fag fagfag fag fagfag fag fag fag fag fagfag fag fagfag fag fag fag fag fagfag fag fagfag fag fag fag fag fagfag fag fagfag fag fag fag fag fagfag fag fagfag fag fag fag fag fagfag fag fagfag fag fag fag fag fagfag fag fagfag fag fag fag fag fagfag fag fagfag fag fag fag fag fagfag fag fagfag fag fag fag fag fagfag fag fagfag fag fag fag fag fagfag fag fagfag fag fag fag fag fagfag fag fagfag fag fag fag fag fagfag fag fagfag fag fag fag fag fagfag fag fagfag fag fag fag fag fagfag fag fagfag fag fag fag fag fagfag fag fagfag fag fag fag fag fagfag fag fagfag fag fag fag fag fagfag fag fagfag fag fag fag fag fagfag fag fagfag fag fag fag fag fagfag fag fagfag fag fag fag fag fagfag fag fagfag fag fag fag fag fagfag fag fagfag fag fag fag fag fagfag fag fagfag fag fag fag fag fagfag fag fagfag fag fag fag fag fagfag fag fagfag fag fag fag fag fagfag fag fagfag fag fag fag fag fagfag fag fagfag fag fag fag fag fagfag fag fagfag fag fag fag fag fagfag fag fagfag fag fag fag fag fagfag fag fagfag fag fag fag fag fagfag fag fagfag fag fag fag fag fagfag fag fagfag fag fag fag fag fagfag fag fagfag fag fag fag fag fagfag fag fagfag fag fag fag fag fagfag fag fagfag fag fag fag fag fagfag fag fagfag fag fag fag fag fagfag fag fagfag fag fag fag fag fagfag fag fagfag fag fag fag fag fagfag fag fagfag fag fag fag fag fagfag fag fagfag fag fag fag fag fagfag fag fagfag fag fag fag fag fagfag fag fagfag fag fag fag fag fagfag fag fagfag fag fag fag fag fagfag fag fagfag fag fag fag fag fagfag fag fagfag fag fag fag fag fagfag fag fagfag fag fag fag fag fagfag fag fagfag fag fag fag fag fagfag fag fagfag fag fag fag fag fagfag fag fagfag fag fag fag fag fagfag fag fagfag fag fag fag fag fagfag fag fagfag fag fag fag fag fagfag fag fagfag fag fag fag fag fagfag fag fagfag fag fag fag fag fagfag fag fagfag fag fag fag fag fagfag fag fagfag fag fag fag fag fagfag fag fagfag fag fag fag fag fagfag fag fagfag fag fag fag fag fagfag fag fagfag fag fag fag fag fagfag fag fagfag fag fag fag fag fagfag fag fagfag fag fag fag fag fagfag fag fagfag fag fag fag fag fagfag fag fagfag fag fag fag fag fagfag fag fagfag fag fag fag fag fagfag fag fagfag fag fag fag fag fagfag fag fagfag fag fag fag fag fagfag fag fagfag fag fag fag fag fagfag fag fagfag fag fag fag fag fagfag fag fagfag fag fag fag fag fagfag fag fagfag fag fag fag fag fagfag fag fagfag fag fag fag fag fagfag fag fagfag fag fag fag fag fagfag fag fagfag fag fag fag fag fagfag fag fagfag fag fag fag fag fagfag fag fagfag fag fag fag fag fagfag fag fagfag fag fag fag fag fagfag fag fagfag fag fag fag fag fagfag fag fagfag fag fag fag fag fagfag fag fagfag fag fag fag fag fagfag fag fagfag fag fag fag fag fagfag fag fagfag fag fag fag fag fagfag fag fagfag fag fag fag fag fagfag fag fagfag fag fag fag fag fagfag fag fagfag fag fag fag fag fagfag fag fagfag fag fag fag fag fagfag fag fagfag fag fag fag fag fagfag fag fagfag fag fag fag fag fagfag fag fagfag fag fag fag fag fagfag fag fagfag fag fag fag fag fagfag fag fagfag fag fag fag fag fagfag fag fagfag fag fag fag fag fagfag fag fagfag fag fag fag fag fagfag fag fagfag fag fag fag fag fagfag fag fagfag fag fag fag fag fagfag fag fagfag fag fag fag fag fagfag fag fagfag fag fag fag fag fagfag fag fagfag fag fag fag fag fagfag fag fagfag fag fag fag fag fagfag fag fagfag fag fag fag fag fagfag fag fagfag fag fag fag fag fagfag fag fagfag fag fag fag fag fagfag fag fagfag fag fag fag fag fag

Gills

New member
המילה שאתה מחפש היא../images/Emo106.gif

FAIRY. ואז זה גם אירוני ומצחיק, לדעתי. אחרת זה סתם מילה איכסית ועבודת Copy/paste שכבר היו טובות ממנה, כמו שאחרים הזכירו. אני לא מאמינה שנכנסתי לויכוח המפגר הזה.

vergan

New member
אתה יכול לקרוא לזה

אחוות האלפים אם תרצה מין מסדר גילדה או אחווה שבה כל האלפים הזכרים מיום הולדתם קיימים בה ובאחוות הנשים כל הנשים האלפיות קיימות בה (אלאנור יאללה) זאת היא אחווה שכאן חוץ מלהזכיר לאלפים שאנחנו אחים אחד עם השני ואסור לנו לריב בינינו כל אויב נגד האלפים הוא אויב נגד אחוות האלפים בכל מקום בו אלף זקוק לעזרה הוא קורה והאלפים שליד באים לעזרתו כמובן זה לא כלול בזמן קרב גדול למשל שבו לרוב יש מפקדים משלהם מהארץ שלהם כמו כן כל חבר באחוות האלפים הזכרים מחובתו לעזור לאחיו האלף לתת לו מקום לינה במקרה הצורך לתת לו אוכל מידע או כל עצה שימושית כמו שהוא יודע שעם הוא היה במצוקה הוא היה מקבל דוגמא: אלאמיס, לאחר שנשרף ביתו ע"י אורקים אכזריים מחפש מקום ללון בו לאזור כח להשיב מלחמה הוא מוצא אלף זכר אחר ששמו טוירון הם אינם מכירים אחד את השני אך הם שניהם חברים באחווה טוירון מציא לאלאמיס מקום לינה אוכל וכו´ ולאחר שאלאמיס מחלים הם נותנים את קריאת האלפים הזכרים מחכים לתגבורת והולכים לנקום באורקים ואז לבנות לאלאמיס בית חדש לולא האחווה הזאתי טוירון שהוא בדרך-כלל אלף ממורמר לא היה עוזר לאלאמיס אך בראותו כחבר באחווה הוא יודע שמחובתו לעזור האחווה היא בעצם גיבוי או גלגל הצלה של כל אלף ברגע שהם נופלים על הקרשים הם יודעים שאחיהם יעזרו להם לקום א-ך! האחווה אינה מתערבת במלחמות בין ארצות אלא אם כן מלחמה הוכרזה ישירות על האלפים במידה ואלף צעיר גר בעיר של בני-אנוש והוריו מתים תקיפת וורג או חיית פרא כלשהי הוא ההולך למועצת האחווה ומסביר את מצבו אם הוא בוגר מספיק המועצה תגיד לו למי ללכת באיזור מגוריו שיעזור לו להתחיל בחייו החדשים (בית פרנסה וכו´) ואם הוא עדיין צעיר יימצאו לו או מקום במשפחה אלפית כלשהי שיכולה להחזיק מעמעד אם עוד חבר במשפחה או כל דרך אחרת שיימצאו בה לנכון לטפל במצבו כמו כן בעוד כל אלף חבר באחווה מלידתו זה רק עד שהוא מגיע לגיל בו הוא יכול להחליט מה רצונו אם הוא רוצה להמשיך להיות חבר באחווה יגלו לו את סודות האחווה איך לקרוא לעזרה וכו´ אם לא בסדר גמור אין שום בעיה שימשיך בחייו כמו שהן מתי שהוא רוצה הוא יכול לחזור אל האחווה

vergan

New member
LeeRoy

אני מבין שאתה בן אדם אינטלקטואל מאוד בוגר אשר מכבד אנשים אחרים ויודע איך לבטאות עצמו בצוןרה מיוחדת אבל אם תוכל בבקשה לא לחזור על אותה מילה 200 פעמים אני מאוד יודה לך

LeeRoy

New member
מיאו?../images/Emo54.gif

אני לא יכון ליהיות בוגר! אני שחור!

elanor

New member
הסבר קטן (ממש קטנטן)

אחוות האלפיות עדיין לא פירסמה שומדבר בנוגע לעצמה (חוץ מהעובדה שהיא קיימת) עקב סיבות אוף-פליי לגמרי. הסיבה העיקרית היא, שיש עוד המון דברים לא סגורים בגילדה (שימו לב, אנחנו לא סתם אחווה) שלא יצא לנו עדיין לחשוב עליהם מפאת קוצר זמן. ב-30 ביוני יהיה לנו עוד הרבה יותר זמן לכל מה שנרצה ובערך בסביבות התאריך הזה נפרסם כבר את כל מה שצריך, שקשור לגילדה. עד אז, נתראה ונשתמע. אלאנור (תדמיינו כוכב ושמש, האייקונים לא עובדים...)

Bane the Fremen

New member
רק דבר אחד קטנטן

אם תוכלו להקפיד על 1 שהאלפיות יהיו נאות הפעם (אנחנו אפילו לא דורשים כוסיות רק נאות) 2 שגם הן כמו האלפים תגלחנה 3 רמת משכל מינימלית הכרחית מי יתן וירד עליכם השחור ולא יזרח יותר האור

malodain

New member
רעיון טוב

באופו אישי אני תומך נלהב ברעיון חברת האלפים הזכרית והנקבית ולא רק בגלל שהמקים הוא ידיד שלי ובן-אדם שאני די מעריך(אל תגלו לו את זה) אני מאמין שעם רק תיתנו לזה הזדמנות תבינו שזו הזדמנות אדירה לאחד את האלפים לא עוד ממלכות שחלק מהן בני אדם, אלפים, גמדים,או שאר גזעים זה יהיה גדבר שיאחד את כל האלפים באשר הם. האגודה הזו מציעה מקום שהוא לא רק תמיכה זוהי אחווה שרק יחידי מעלה יכולים להתקבל אליה ואלה אנו האלפים. ולפי מי שלא מבין את הפוטנציאל האדיר שבאגודה הזו לא ראוי להיות אלף. הרשמו עכשיו!!!!!!!!!!!!

vergan

New member
אממ תיקון...

כל האלפים וחצי אלפים אבע אלפים-שליש רומנים וכו´ יכולחים להצטרף והם לא צריכים לעזוב את הארץ שלהם זה כמו שאתה נרשם למעריב לנוער אתה לא חייב לעזוב את ידיעות אחרונות זה הכל ומלודיין לא צתריך להתחנף יותר מדי =) (אבל אין התנגדות)

malodain

New member
האחרון!

הבנאדם האחרון שאני אתחנף אליו זה אתה נמרוד.

malodain

New member
אתר ההרשמות?

נמרוד לא רק שהאתר נראה כמו משהו שבארד תיכנן גם אי אפשר להירשם דרכו ל"אחווה" אני במקומך הייתי מנסה לבנות אתר אמיתי!!!

vergan

New member
סך הכל זה אתר

או סיגנון סליחה שמשתמשים בו עוד איזה 150 אלף אנשים בעולם בשביל גילדות וקהילות מה אתה יורד על בארד בכלל? וקישור לאחווה? אני הוספתי כבר שתי קישורים בפומבי עדיין לא הדעתי להוסיף את כולם היום אני מוסיף את ספירה את האחווה ואת כל מה שצריך וכן התחנפת אבל נעזוב חחחחחח

בארד

New member
עמית !

אתה חדש כאן אתה לא יודע כלום מאיפה המשפטים הפזיזים האלה רק תבין כמה אתה מדבר לא בהגיון כשאתה על מישהו שאתה בכלל בכלל בכלללל לא מכיר אז רד מכל הקטע המאצ´ואי ותתחיל לחיות

vergan

New member
בארד אתה לא מכיר אותו?!?!?!

חחחחחחחחח נוווווו זה הילד ההוא עם השיער הארוך טיפה מירקווד\אסגרות´

למעלה