חברת הודעות תוכן בסלולר- חיובים כוזבים

כוכבית69

New member
חברת הודעות תוכן בסלולר- חיובים כוזבים

לאחרונה ניתקלתי בחיובים תמוהים בחשבון חברת הסלולר שלי. מבירור שערכתי נאמר לי שעליי לברר זאת עם החברה נותנת שירות הודעות התוכן. בבירור עם החברה נאמר לי ש"נרשמתי" לפני כשנה לקבלת מספרי לוטו, למרות שמעולם לא מלאתי לוטו. מיותר לציין שאני מעולם לא נרשמתי לשירות שכזה ואם לחברה יש הודעת הרשמה שלכאורה נשלחה ממני, הרי שמדובר במרמה והודעה שקרית שהחברה ככל הנראה תפרה לעצמה. החברה טוענת שלפני שנה הם התקשרו דרך תקליט למספר בבית ופרטו אודות פרטי החברה ושירותיה. הם טוענים שאז ביצעתי לכאורה הרשמה ונתתי שם וכתבות בבית. ככל הנראה, באותה צורה שבה הגיעה החברה למספר הטלפון האישי שלי בבית, כך גם מצאו את שמי וכתובתי ויצרו הודעת הרשמה שקרית. כמו כן, החברה אף פעם לא מסכימה לתת מענה בזמן פנייתי אליהם, אלא מבקשים לחזור אליי תוך 48 שעות... מחשיד משהו... האם מישהו נתקל במשהו דומה?

r a a a n

New member
גם לי שיחקו אותה בקטע דומה...

וכרגיל באורנג' כל הנציגים נפנפו אותי ואמרו שזאת אשמתי.... אבל הציאו לי לעשות חסימה לשירותים האלה לתמיד שלא יוכלו לחייב אותי ככה יותר לעולם בכל המכשירים שלהמשפחה!!! תשאלו לגבי זה... (הפסדתי מהעניין 150ש"ח שלא יחזרו אלי אף פעם.. יש להם פפשוט גישה לכרטיס אשראי שלנו ללא הגבלה!!!)

למעלה