תודה רבה
שלום לכולם, פעם ראשונה שאני כותבת בפורומים ובכלל מתקבקת, בידיעה שכולם יכולים לראות ואין דרך חזרה. אני לא מרבה להכנס לפורום ולהתעדכן וזו התרגשות של התחלה. לאחר היסוסים לגביי יכולתי להכנס לנעלייה הגדולות של ויק ויק שלנו החלטתי שאם זה עם מישהו נוסף והתפקידים נחלקים לשניים, אז אולי אוכל לנסות. שירה חברתי הטובה החליטה שגם היא תשמח לתרום לאיגוד מנוכחותה הייחודית וליצור יחד שותפות בוועד. מכיוון שיש רק קול אחד החלטנו ששתינו נתפקד בוועד עם זכות הצבעה אחת. בהתחלה אהיה אני בעלת הזכות להצביע ושנה הבאה הזכות תעבור לשירה. אי אפשר להתעלם מכוחה וחוכמתה של ויקה שתפסה מקום נכבד אצלי ואני מאמינה שאצל עוד רבים מאיתנו. נוכחותה תמשיך לחיות בקרבנו והראייה וההילה שלה תקרין גם על תפקודנו בוועד. היום אני רואה עד כמה ויקה לקחה חלק בכל דבר באיגוד מהרציני ביותר ועד הפשוט היא נגעה בכולם, בשקט שלה ועשתה עבורנו. אין אנו באות להחליפה כי זה לא ניתן אנו ניצור משהו אחר וחדש, שכרגע הוא חידה גם עבורנו. מה שחשוב הוא שויקה השאירה חזון אחריה, שמבחינתי, הימצאותי בוועד היום הינה מהמקום של מימושו ויישומה של הבקשה שויקה ייחלה לה. מקווה שנצליח להצעיד את הבוגרים בכבוד ובאהבה לעבר שחר של יום חדש. יעלי - הכי וואנקה שיש. כל מחשבה, הצעה, תגובה, הבנה, תלונה, הערה והארה תתקבל בברכה.