חברת וועד חדשה - יעל ברנס

חברת וועד חדשה - יעל ברנס

באסיפה הכללית שנערכה אתמול אושר מינויה של יעל ברנס לחברה בועד האיגוד, כנציגת החולים הבוגרים (בנוסף לינקי שפיגל). יחד איתה, מצטרפת שירה מנר כמשקיפה. ברוכה הבאה לוועד, ובהצלחה!

תודה רבה

שלום לכולם, פעם ראשונה שאני כותבת בפורומים ובכלל מתקבקת, בידיעה שכולם יכולים לראות ואין דרך חזרה. אני לא מרבה להכנס לפורום ולהתעדכן וזו התרגשות של התחלה. לאחר היסוסים לגביי יכולתי להכנס לנעלייה הגדולות של ויק ויק שלנו החלטתי שאם זה עם מישהו נוסף והתפקידים נחלקים לשניים, אז אולי אוכל לנסות. שירה חברתי הטובה החליטה שגם היא תשמח לתרום לאיגוד מנוכחותה הייחודית וליצור יחד שותפות בוועד. מכיוון שיש רק קול אחד החלטנו ששתינו נתפקד בוועד עם זכות הצבעה אחת. בהתחלה אהיה אני בעלת הזכות להצביע ושנה הבאה הזכות תעבור לשירה. אי אפשר להתעלם מכוחה וחוכמתה של ויקה שתפסה מקום נכבד אצלי ואני מאמינה שאצל עוד רבים מאיתנו. נוכחותה תמשיך לחיות בקרבנו והראייה וההילה שלה תקרין גם על תפקודנו בוועד. היום אני רואה עד כמה ויקה לקחה חלק בכל דבר באיגוד מהרציני ביותר ועד הפשוט היא נגעה בכולם, בשקט שלה ועשתה עבורנו. אין אנו באות להחליפה כי זה לא ניתן אנו ניצור משהו אחר וחדש, שכרגע הוא חידה גם עבורנו. מה שחשוב הוא שויקה השאירה חזון אחריה, שמבחינתי, הימצאותי בוועד היום הינה מהמקום של מימושו ויישומה של הבקשה שויקה ייחלה לה. מקווה שנצליח להצעיד את הבוגרים בכבוד ובאהבה לעבר שחר של יום חדש. יעלי - הכי וואנקה שיש. כל מחשבה, הצעה, תגובה, הבנה, תלונה, הערה והארה תתקבל בברכה.

orii

New member
ברוכה הבאה

ברוכה הבאה גם לפורום, ככותבת וגם לוועד, כחברה. כתבת דברים מרגשים. תודה. את ויקה הכרתי בעיקר סביב הפעילות שלה בוועד ובפוריקטים נלווים לו. מכיוון שקראתי את כל מה שהיא כתבה בחמש השנים האחרונות כאן בפורום, אני מכיר עוד קצת מויקה. מהמעט הזה, אני יודע שאת צודקת ושההשתפות שלך ושל שירה היו מאוד משמחות את ויקה. אני מקווה ומאמין שנרגיש אתכן בוועד. חשוב מאד שקולות של בוגרים ישמעו. את הקול של ויקה כבר לא נשמע, כמו שכתבת, הוא באמת חסר תחליף, כל כך בוגר, מאוזן ואחראי מצד אחד, וצעיר וחי מן הצד השני. אני בטוח שזו תהיה חוויה מרתקת עבורכן לראות איך האיגוד עובד מבפנים. אני גם בטוח שהקולות החדשים שלכם יעזרו לו להתנהל בצורה טובה יותר. (דרך אגב, תמיד את יכולה לבקש מעוז שימחק מהפורום הודעה שלך עם פאדיחות)

sporTV

New member
כבר פאדיחה ראשונה....

עשית בלאגן בשירשורים כשפתחת שרשור חדש עם הודעתך ואני נאלצתי לעשות סדר בבלאגן. אז לחובתך נרשמה הערה. ועכשיו נעבור להארות ולהערות הטובות באמת. ראשית, תודה ענקית לך ולשירה האהובה על הנכונות להירתם למאבק על חיינו יחד עם כל העוסקים במלאכת הקודש הזו. רשמת דברים כל כך נכונים ומרגשים על ויקה האחת והיחידה. מה שנשאר לנו זה חלל מאוד גדול בלב עם לכתה. אני משוכנע שתצליחו לעשות פלאים וטוב למען כולנו. ברוך הבא לפורום, תרגישי חופשי לכתוב, לשתף ולהגיב - אולי תגלי שזה מוצא חן בעינייך. השלב הבא באיבוד הפרטיות שלך יהיה לפתוח פייסבוק
|4u|

sporTV

New member
נ.ב. - נעים להכיר... זה עוז "מנהל הפורום"

שאחראי למחיקה, סידור וכו' בפורום שלנו

למעלה