חברת חשמל!!!

חברת חשמל!!!../images/Emo5.gif../images/Emo5.gif../images/Emo5.gif../images/Emo5.gif../images/Emo5.gif../images/Emo5.gif../images/Emo5.gif

הצילו! אני משלמת הכל! (חוץ מאגרת טלויזיה, ואני לא מוכנה להחיל בזה, מהמון סיבות, העיקריות זה שאני לא צופה, ושלא התחתנתי) האיש שבודק את המונים התחלף, הגיע איזה מורעל שגילה שהמונה שלנו סדוק ושאפשר להכניס חפץ שעוצר את המניה. הוא התחיל לשאול אותי האם יש בבית מכונת כביסה, מקרר, ואני בכלל לא הבנתי מה הוא רוצה, תאמינו לי שאני אפילו לא חלמתי לעשות כזו חבלה ולגנוב חשמלים, מה גם שאני צרכנית מאד קטנה של חשמל ואני לא ארויח הרבה מהפשע הנ"ל. אין לי מזגן, אני בקושי מבשלת בתנור, לא מחממת בחורף, אנחנו רק שתי נפשות וחתול. בקיצור מה רוצים מאיתנו? מישהו מכיר את הנוהל שהוכים לעשות לנו ויש לו עיצות? מה הולך לקרות לנו? (גם אין לי כסף מיותר ולא מתאים לי לשלם על חשמל שלא צרכתי)

משה פ

New member
האם חותמות העופרת.....

שעל השעון שלמות? מתחת לשעון יש גם לוח שתפוס עם ארבע ברגים שסגורים בחותמות עופרת. האם הן שלמות? לפני שהם נוקטים בכל פעולה, הם שולחים טכנאי מטעמם שבודק את החיבורים, ומוודא אם בוצעה גניבת חשמל. אם קריאת החשמל לא השתנתה בצורה מהותית מהיום שנכנסתם לדירה, (כלפי מטה), אין סיבה שיחשדו בכם. כדי להגיש תלונה במשטרה נגדכם הם זקוקים להוכחות מרשיעות. מעבר לכך תיפנו לחברת החשמל ותבקשו מהם, ביוזמתכם, החלפת מונה בחדש, ובנוכחותכם. בהצלחה

הכל שלם אבל יש סדק במכסה של המונה.

דרך סדק זה אפשר לטענתו לכניס חפץ שעוצר את ההסתובבות של המונה. הצריכה עלתה, כי הבית עבד ריק כמעט חצי שנה לפני שנכנסנו אליו. ואנחנו הזמנו אותם לראות שאנחנו לא משלמים בהתאם, כי שלמנו ע"פ הערכות וזה היה מעט מאד, ולא רצינו לקבל "מכה" של תשלומים לפני שנעזוב. ככה זה היה ממש אידיליה, 8 חודשים, הם באו ואנחנו שילמנו. טוב, מה אני אגיד, טיפשות של תמימים וישרים. תודה על תגובתך!!

משה פ

New member
אם שילמתם על פי הערכות....

אז זו בעיה של חברת חשמל. אם הפלומבות שלמות אין לכם מה לחשוש. סדקים קורים גם מהתעייפות החומר. הרי כדי לתחמן את השעון זה לא הגיוני לשבור את השעון, את מסכימה איתי? יש דרכים אחרות, יותר ניסתרות. ולא תמיד חייבים לשלם על תמימות ויושר....... ביייייייי

bennyTKD

New member
תמיד אמרתי שאת כמו צפנתי!

את משלמת הכל חוץ מאגרת טלויזיה, בגלל שלא התחתנת? תמיד אמרתי שאת כמו צפנתי... (וזאת המחמאה הכי גדולה שבחורה יכולה לקבל...) ודרך אגב, איפה צפנתי נעלמה? תוחזר צפנתי, ויפה שעה אחת קודם. בני

צפנתי

New member
הנני! ../images/Emo25.gif התגעגעתי מאד, אבל

הייתי עסוקה. קראתי את הטיפים שלך, כל הכבוד. רק עם הריסוסים יש לי מחלוקת, אני נגד רעל, הרבה יותר יעיל להלחם דרך האוייבים הטיבעיים, ובחומרים דוחים, ולא הורגים. חומר דוחה מלמד את החיה להתרחק, ורעל מנקה את השטח ו"מזמין" חיה "מתאבדת" אחרת להחליף אותה במקום המחייה שהתפנה. אני שיכורה מרוב נחת על הרעיון של "סנו דוחה חרקים לשטיפת רצפות" בבקבוק ספרי. פשוט גאוני! הנמלים למדו. אני שמה ליד הדלת פעם בשבוע ליתר בטחון, וכשאני מנקה מסילות של חלונות ושאר פתחים, שפריץ אחרון עם הספרי, וניגוב. נמלים קטנות בבית, שמן רוזמרין/לוונדר/מה שיש בבית, ישר לתוך החור שלהם, עובד לחודשים!!

צפנתי, אם בני לא היה נשוי, הייתי

כבר זורקת על שניכם רב, חופה, ועופות מוקפצים בסגנון סיני. (אופס, שכחתי ששתינו נגד חתונות..) אז מה יהיה?

צפנתי

New member
מעדיפה בורקס...

אופס, בורקס זה בברית מילה! ושכחתי שאנחנו נגד! מה יהיה איתי?

bennyTKD

New member
אני מכין רשימה...

יש כל כך הרבה דברים שצפנתי נגדם, שקשה לי כבר לזכור, אז אני מכין רשימה: 1. חתונות. 2. תשלום אגרת טלויזיה. 3. ריסוס עם רעל שהורג חרקים. 4. ברית מילה. בני

צפנתי

New member
זה לא שאני נגד, אני פשוט בעד.

1.בעד הזוג המסכן שנכנס לסיר הלחץ של את מי/כמה/איך/מתי/למה/אמה להזמין, ובעד כל המסכנים שצריכים להביא צ'קים בשביל לכסות את ההפקה ההוליוודית, ולכן אני מוותרת לכולם על התענוג. 2. אני בעד הצדק ויושר, שזה לא הולך עם לתת כסף לערוץ שאני לא רואה, ואם הייתי רואה הייתי, הייתי רואה בו חסויות ופרסומות, הפקות עלובות שעולות מיליונים, ושאר זבל. (ראה ערך צימרים ושאר שטויות) 3. אני בעד סביבה בריאה, אויר מים ואדמה נקיה לי ולסובבים אותי, ולדורות הבאים. בריסוס חרקים אני נותנים יד למרוץ החימוש נגד החרקים, הפחתת יעילות הריסוסים, הגברת עמידותם, השמדת אוייביהם הטיבעיים, כך שזה לא הולך עם הנושאים שאני בעדם. 4. אני לא נגד ברית מילה, פשוט אני בעד תינוקות קטנים וחסרי ישע, שמתבצע בהם לעיתים בחוסר ידע וחוסר מחשבה, ניתוח מיותר ללא בחירתם וללא רשותם, שעתיד לפגיע ברגישותם המינית, אחוזי סיבוכים לא קטנים, לעיתים גם מבוצעת בהם מציצה, לעתים הניתוח נעשה ע"י מוהל שהוא חסר השכלה רפואית בסיסית שאפילו זריקה אסור לו לעשות ע"פ חוק, ולעיתים כל התהליך מבוצע בהם ברוב עם, בתנאים לא סטריליים, וללא כל איחוש או הרדמה. בקיצור אני בעד לעשות טוב לתינוקות, על פני לעשות בהם ניתוחים.

למעלה