חברת מסחר הונג קונגית/ישראלית|המלצה

giladboker

New member
חברת מסחר הונג קונגית/ישראלית|המלצה

שלום רב, שמי גלעד בוקר ואני מנכ"ל חברת i-Bright הממוקמת בהונג קונג. אנו חברת מסחר המתמחה בפרוייקטים ייחודיים, פטנטים ומסחר במוצרים המבוקשים ע"י המערב. בחברה עובדים ישראלים וסינים כאחד ולכן רמת השירות והאיכות שלנו גבוהה מאד. השווקים שאיתם אנו עוסקים הינם אירופה, אמריקה ואוסטרליה ולאחרונה החלטנו לנסות גם לעבוד בישראל. אם הינך יבואן או עסקן ישראלי וברצונך לפתח מוצר חדש או לייבא מוצר קיים ואינך יודע להשיגו, אנו נעזור לך במציאתו בדיקתו ושילוחו ארצה. אנשי עסקים קטנים כגדולים מוזמנים ליצור איתנו קשר. אתר הבית שלנו הינו www.i-bright.com נשמח לעזור בכל פניה בברכה גלעד בוקר

duncken

New member
שאלה קטנה...

אם תכליתה של מודעה זו היא פרסומת למה אתם לא מפרסמים במקום המיועד לכך... לוחות?

giladboker

New member
חדש חדש חדש

אדון יקר, זו הפעם הראשונה שאנו נתקלים במדור הנל. מצטערים אם גרמנו לאי נוחות. בברכה, גלעד בוקר

duncken

New member
מדריך דנקן לפרסום לא קובנציונלי

באינטרנט. כולנו יודעים שפרסום בפורומים זה דבר מאוד מעצבן. פרסומות זה לא הסיבה שאנחנו פה וגם זה מציף את הפורום. מצד שני הרבה אנשים לא היו תורמים מהידע שלהם בנוגע לעסקים אם לא היה להם איזה שהוא רווח מזה. אני מגיש בזאת את המדריך הסובייקטיבי שלי לפרסום (ההוראות רשומות בשביל כל משתמש וירטואלי והם לא מופנות רק לגלעד. אני פשוט מנצל את השרשור הזה). המדריך כתוב בלשון זכר אך פונה גם למין הנשי. 1) פרסם בחתימה - תפוז מאפשר לכול גולש להיות עם חתימה + לינק. רשום משפט קצר וקולע על העסק שלך ותן לינק. הדבר החשוב ביותר שאתה יכול לעשות כדי לפרסם את עצמך זה פשוט להשתתף ולתרום לפורום. כל השתתפות תתרום לפרסום שלך. כל מידע שתספק יעלה את קרנך בעני המשתתפים ואת הרושם שאתה תשאיר עליהם. בתור משתמש וירטואלי אתה רק כינוי בשבילי. כל השתתפות שלך תיתן לי יותר מידע עליך ותיתן לי הרגשה ששווה לי לפנות אליך ולא לפתוח אינדקס עסקים חיצוני. "איך אוכל לתרום"? אתה שואל... לכל חבר פורום פה יש את הנסיון שלו. אם אקח את גלעד לדוגמא הרי הוא בטח יודע הרבה על יבוא, עבודה עם המזרח, העברות כספים וסתם סיפורים מצחיקים על חיי העסקים בהונג קונג. כל הודעה עם חתימה +לינק לעסק היא בעצם פרסומת! 2) הפניות ממשתמשים אחרים - יש משתמשים אשר הם כל כך טובים עד שחברי קהילת הפורום ממליצים עליהם במידה ומישהו מבקש מידע על סוג השרות\מוצר שהם מספקים. כמובן כדי להגיע למצב כזה אתה צריך להיות באמת טוב ולעשות עסקים עם חברי הפורום. 3) הפנייה לאתר - באם אתה משנה\משפר את אתרך בקש מחברי הפורום חוות דעת עליו. 4) תפוז מאפשר פרסום PPC. פרסום זה מוצג בצד שמאל של הדף. 5) הצעת הצעה עיסקית מפתה - אם פעם בהרבה זמן תשים הצעה עיסקית רלוונטית יוצאת דופן (סתם דוגמא "5000 כרטיסי ביקור ב 50$) אני בטוח שאף אחד לא יתנגד. זהו. אתם מוזמנים להוסיף.

Benkok

New member
../images/Emo45.gif

כמו כן, חברי פורום קבועים ומוכרים בדרך כלל רשאים לפרסם את עסקיהם בפורום. זה כמו שאם נפלתי על מוצר טוב, התגובה של החבר'ה שלי תהיה יותר תומכת מאשר אם פתאום נפלתי על אנשים שאני לא מכיר ברחוב וסיפרתי להם על המוצר...

אMור

New member
לפחות מילה טובה

על בנאדם הגון, שנותן פרטים בשקיפות מלאה, וחותם ומעלה ניק בשמו האמיתי עם קישורים רלוונטיים...וכמו-כן, מתנצל על חוסר מודעות ללוחות. לא כמו ההוא מהקומה למעלה שמחלק דולרים לאזרחים בריטיים...

למעלה