חברת משקאות

dory30

Well-known member
קנו לי ביפו 3 מיצים טעימים מחברת Eazy Mouzuo. זאת חברה בריטית שיש לה זכיין מקומי במזה"ת, במצרים. הטעם מעולה. עם זאת, הפותחנים של המיצים פשוט בלתי אפשריים. באחד המקרים ניסיתי לסגור וכמעט נשבר לי האגודל השמאלי. במקרה שני כבר הבנתי מה הולך לקרות וניסיתי להעביר את שארית התכולה לבקבוק קולה ריק ששטפתי מראש, אבל עד שהספקתי למזוג המיץ נשפך על הרצפה. זבל של חברה ואל תצנזרו את זה. מגיע להם שיידעו.

לא חושבת שמצנזרים כאן. לכן קיים האתר. מה הכוונה פותחנים. מציעה לבקש פיצוי

גם בחברות ישראליות המצב גרוע. למשל גלידות שטראוס צריך להאבק עם סכין. טוב בגלל שהם מונופול חזירי. שלא לדבר שהגלידות לא ממש גלידות ומאוד מתוקות

בן & ג'ריס טובות אך יקרות. לא ברור לי למה לא מייבאים חברות נוספות

יש עוד הרבה. לא זוכרת כרגע. בדכ מדובר במונופולים שמזלזלים בצרכן

הרבה פעמים אני נאבקת בפתיחת המוצר

נערך לאחרונה ב:

in bal1

Well-known member
כבר זמן מה יש לי איזשהו רעיון רק לא יודעת אם הוא ישים.בדיוק בגלל מה שאת אומרת.שהגלידות של שטראוס מאד קשות וצריך להלחם כדי למזוג גלידה לקערית
הרעיון הוא שבקופסת הגלידה ישימו את הגלידה בכדורים מסודרים ולא במקשה אחת.
מה דעתכם יכול להצליח?

GoldenEyes

Well-known member
כבר זמן מה יש לי איזשהו רעיון רק לא יודעת אם הוא ישים.בדיוק בגלל מה שאת אומרת.שהגלידות של שטראוס מאד קשות וצריך להלחם כדי למזוג גלידה לקערית
הרעיון הוא שבקופסת הגלידה ישימו את הגלידה בכדורים מסודרים ולא במקשה אחת.
מה דעתכם יכול להצליח?
לא יצליח לדעתי במיוחד בגלידות שיש בהן חצי חצי
לי יש שיטה , אני שם את הקופסה במיקרו ל 20 שניות , ואז מוציא כדורי גלידה כרצוני
הגלידה מתרככת טיפה, לא נהיית נוזלית או משהו

dory30

Well-known member
לא חושבת שמצנזרים כאן. לכן קיים האתר. מה הכוונה פותחנים. מציעה לבקש פיצוי
כתבו שלא יתקבלו דברי השמצה נגד חברות מסחריות. הכוונה היא לסוג של פקק, שבאמצעותו פותחים וסוגרים את הקרטון. אבקש פיצוי, בהחלט. גם לא נראה לי שאמשיך לקנות את הסחורה הספציפית הזאת.

רכות מפנקת

Well-known member
השבוע, מוצר של יחיעם, פתיחה נוחה כתוב? היה צריך להיאבק עם סכין. כאילו אין מישהו שחושב שם על נוחות הלקוח.

לא ידעת שבישראל היצרן לא מבין שכדי לאכול את המוצר צריך קודם לפתוח אותו מן הסתם..קורה בהמון מוצרים. לעומת זאת במוצרים תוצרת חוץ כמעט לא קורה. חושבים קודם על הצרכן..

למעלה