חברת ניגא

geri30010

New member
חברת ניגא
שלום חברים, אני לפני שנתיים וחצי עברתי לבית בו רכשתי מחברת ניגא מכשיר תת כיור של מים חמים ומים קרים עם ברז משותף לשניהם וניתנה לי אחריות לשנתיים בסכום של 7500 ש"ח, היום לאחר שנתיים וחצי התקלקלו שני המכשירים גם החם וגם הקר, שני מכשירים נפרדים, בקשתי הצעת מחיר לתיקון המתקן של החמים, נאמר לי על ידי חגית שלא מתקנים אלה אצטרך לרכוש או חדש או מחודש כמובן בפחות כסף ולשנה אחריות, רכשתי מחודש. רק כשהגיע הטכנאי והחליף את המכשיר החם אז גיליתי שגם מתקן המים הקרים לא עובד, לא יכולתי לדעת כי הוצאתי את שניהם מהחשמל כי הם הקפיצו את הפחת. ועכשיו הדבר הכי מעצבן שתשמעו, ביקשתי לתקן את המכשיר הקר אמרו לי לא מתקנים תקבל מחודש והוא יעלה לך 1500 ש"ח, אמרתי לה לא רוצה מחודש רוצה לתקן כי ציפיתי שתיקון יעלה פחות, חגית אמרה לי שלא משנה מה התקלה, גם אם זה טרמוסטט שעולה גרושים או שחסר גז במערכת זה יעלה לך 1500 ש"ח, שמעתם טוב, לא משנה מה התקלה זה יעלה לך אותו דבר כמו מחודש, אז לפני שאתם רוכשים מוצרים כל כך יקרים מ"חברת ניגא" תחשבו על היום שאחרי על רמת השרות הירודה על זה שמכשיר מים קרים אמור להחזיק לפחות 7 שנים מתקלקל אחרי שנתיים וחצי, בושה!!!

בינא

Member
לא הצלחתי להבין איך הגעת למסקנה שמכשיר שיש לו אחריות שנתיים
יכול להחזיק 7 שנים...

עוד משהו...
כגודל הציפיות, גודל האכזבות...
האם יכול להיות שאיכות המים שלכם גרמה למכשיר להתקלקל מהר?
יש לך מרכך מים אחרי השעון?
יש לך מתקן מדלל אבנית אחרי השעון? (דומה לקודם)
יש לך אבנית מצטברת בקומקום כל חודש?
הטוש במקלחת משפריץ לכל הכיוונים?
דוד המים החמים מתחמם לאט יותר כיום משהיה כשהיה חדש?
בשירותים מילוי המים בניאגרה רועש יותר ולוקח יותר זמן?
במכונת הכביסה שלך הבגדים יוצאים קצת יותר קשים?
היה צורך לבצע תיקונים במכונת הכביסה?
יש אבנית בכיור המטבח? סביב הברזים בבית?
כל התופעות האלה מראות על חוסר טיפול במים הקשים שמקבלים בישראל בעיקר לאחר 3 שנות בצורת וכמובן תיקוני צנרת של הרשויות ו/או תאגידי המים בלי לנקות את הקווים...והעדר מסנן תקין בכניסת המים לדירה/מבנה שלך.
אם רק חלק מהכתוב למעלה נכון, המכשיר עשה את המכסימון שיכל...
בצע טיפול במים לפני המכשיר ועדיף אחרי השעון לפני שאתה רוכש מכשיר חדש או מחודש...
במקרה הנ"ל של החברה איננו משנה...

למעלה