חברת "סופרגז"

dvirmoti

New member
חברת "סופרגז"

שלום רב. לאחרונה,חברת הגז "סופרגז" עברה לשיטת גזלת כסף מהציבור בנצלה בין היתר את חוסר הידע והפחדת הקליינטים שלה. ביום בהיר,מופיע אדם שטוען כי הוא עובד החברה ומטעמה עליו לבדוק תקינות בלוני הגז. לאחר בדיקה שהוא עורך,הוא קובע נחרצות כי הבלונים אינם נמצאים במקום הנכון וצריך להעתיקם בדחיפות! למקום אחר.ובטרם חקבל תשובה ואו ידרש להסבר,הוא מנתק את הגז הביתי ומשאיר לקליינט ברירה אחת. כמובן,שהעתקה כזו עולה כסף!ומדובר על העתקה של כשלושה מטרים מהמקום הקיים! במכתבים וטלפונים,קיבלתי תגובה מטלי רוזנצוויג מקבילות הציבור שלהם,שהם פועלים עפ"י תקן ואף נקבה בסכום אחר לגמרי ממה ששילמתי, מה שמראה שגביית התשלום היא סתמית.הגעתי לבסוף ולאחר טירטורים רבים לפגישה עם אביגדור פרל,מנהל סופרגז ברח' בן יהודה 59 בתל אביב,הוא הבטיח שיגיע אדם מוסמך וביחד איתו נראה מה הבעיה. כמובן,שהבטחות ומעשים לא הולכים ביחד ובינתיים עברו שבועיים ימים ואף אחד מטעמם לא חושב להגיע.נסו אתם לדבר טלפונית עם אביגדור פרל ותתפלאו שבאותו משרד בו הוא יושב,כלל אין טלפון (כך נאמר לי ).נראה לי כי החברה מנצלת מונופול וע"י כך,סוחטת את הציבור. בכל מקרה,אני עושה כרגע מאמצים לעבור לחברה אחרת ובתקווה ש"סופרגז" לא ישימו לי מקל בגלגלים!

alonaski

New member
אתה תמים!!

א. כי לחברות הגז יש כוח עצום בידיים שמנצלות את זה לא פעם ולא פעמיים כנגד הצרכנים...
ב. לפי מה שהתברר לי לאחרונה, אין לך מה לפנות לחברת גז אחרת כי כולן כבר קרטל אחד!! נסה לעבור אולי לכיריים חשמליות! = זה יתן להם מענה מצויין! אם כולנו נעבור לכיריים חשמליות ועוד אפשרות (לא מאוד בטוחה אבל אפשרות) - שתתקין לך בלון גז ביתי בתוך הבית!!! ושחברת הגז תמשיך לשמור עליך מנותק! לי גם היה סיפור דומה עם חברת הגז הזו - ניסו לעשות לנוש שרירים בבניין ועל הגז שלי בפרט!
ודווקא בפגישה פיזית עם אביגדור פרל (גם - לא היה ניתן להשיג אותו בטלפון! כל פעם ענתה פקידה שהוא מקבל רק בימים אלו ואלו ולא עונה על טלפונים ככה שנאלצתי להגיע פיזית
) - הוא היה מאוד חיובי כלפינו (הייתי עם עוד דייר שנפגע) וסידר לנו את העניינים על הצד הטוב ביותר בדיוק כפי שבקשנו ממנו!

dvirmoti

New member
תגובה על התגובה.

מעניין מאוד מה שאתה מספר לי כי את האדון אביגדור פרל פגשתי ואכן,הוא היה מאוד חיובי אבל העניין שכל ההבטחות שלו לא מומשו עד עצם היום הזה. לגבי תמימותי,אגיע למסכנה הזו רק לאחר שכל הגורמים אליהם פניתי וכולל בית המשפט לתביעות קטנות,יחליטו שאני לא צודק,כי אז אקפל את זנבי ואכנס למעורתי. דבר שבכלל לא נראה לי כי בכל יום ולמי שאני פונה,מתגלה כי כל חברות הגז הגדולות ובראשן "סופרגז",מושחתות מהיסוד. יש כל מיני חברות קטנות שעדין ענייני השחיתות לא במעונן ואליהן אני פונה כרגע. בכל מקרה תודה על ההתייחסות ועל העצות. יום טוב מוטי

alonaski

New member
חחחחחח... ../images/Emo6.gif אתה באמת תמים!!!

-אם אתה חושב שיש משפט צדק בארץ!!
P-: חחחח... מבטיחה לך, שגם אם בית המשפט יחשוב שאתה לא צודק... עדיין - אתה תהיה צודק בעייני!
ובטח תהיה צודק באופן עקרוני!!! אבל בית משפט בארץ לא קיים כדי לאשר לך אם אתה צודק או לא! הוא קיים כדי לפקח על החוקים הכתובים!! יש כל כך הרבה שחיתויות בארץ... ומערכת החוק - שותקת על זה!!
בכל אופן, לך עם הצדק שלך והאמונה ומקווה שהמצברוח טוב של השופט - יהיה איתך!
בהצלחה, אלונה

dvirmoti

New member
תודה.

תודה לך אלונה על ההתייחסות. אני בכל זאת מנסה ואנסה. הרי זו הצרה של כולנו. כל אחד חושב כמונו ובגלל זה אנחנו נחשבים לרוב הדומם. מה שנקרא "אוכלים אותה בשקט".אני מקווה שבצורה זו או אחרת אצליח ב"מלחמה" הזאת מבלי ללכת מובס כבר בתחילה. המון תודה ויום טוב מוטי.

alonnavon

New member
עצה פשוטה שאולי תעזור

זה מאוד מוזר מה שאתם כותבים. גם לי זה קרה אך הצלחתי לצאת מזה כי הדירה היתה בשכירות ואני לא בעל הבית. אבל מה שיש לי להציע זה ללכת בכיוון של ההתקנה המקורית של הגז. כשהבניין נבנה ונמסר ללקוח הוא אושר ע"י המהנדס של הבניה . כמו כן חברת הגז שהתקינה - היא שהחליטה להתקין את הברזים של הגז במקום שהם קיימים כך שאם המקום שנבחר הוא לא תקין - על חברת הגז לספוג את הטעות בעצמה ויתרה מזאת - אתה יכול לתבוע אותם על נזק שעלול להגרם לך כתוצאה מכך שהם לא התקינו את הברזים "במקום שצריך". איים עליהם אם זה - כך שכנינו עשו והם יצאו מזה... בהצלחה

dvirmoti

New member
תודה על העצה הפשוטה.

אני מאוד מודה לך. יש סיכוי רב שאנסה גם את זה. בכל מקרה,לא נראה לי שאוותר להם כל כך בקלות. יום טוב מוטי

alonaski

New member
../images/Emo45.gif יפה!!! נראית גישה מקורית וטובה

אהבתי!!!
תודה לך!!

למעלה