חברת סלקום מנסה לגרום לי להשתגע....

kotej22

New member
לא סתם אני מפחד להתחייב להם ?

אם תעברי לחברה אחרת, יש אפשרות שתקבלי סכום כספי לכסות חלק מההתחייבויות שיש לך לסלקום אולי שווה לך להתחיל לבדוק את העניין אצל המתחרות, בכל מקרה, אני בדיוק מחפש עסקה אחרת אז טוב לדעת, תודה ובהצלחה

cellcom8

New member
סלקום- מחלקת השירות

שלום אין לי שם יצירתי , נשמח לבדוק את פניתך. אנא, העברי לנו את פרטיך האישיים בסלקום בצירוף הכינוי בפורום לכתובת המייל [email protected] בברכה, מחלקת השירות סלקום

Cade Foster

New member
אור

שלא תגידי ששכחתי

בטח, יצאתי מסלקום עם חיוך

פנינו לחברת פלאפון, בנסיון לצאת מחברת סלקום. רצינו לעבור כל המשפחה(4 טלפונים סלולריים) , אז השתלם לפלאפון להציע לנו מכשירים חדשים, אחלה חבילות. ותשלום קנס של חברת סלקום על העזיבה.חברת פלאפון עשתה לנו את כל העבודה כולל התשלום לסלקום והבלאגן. אבל הינו צריכים להתחייב אצלם למה שהיה להם להציע( היה משתלם וזול ). אני אוהבת את סלקום, אבל פלאפון לא רעים בכלל. מה יותר טוב מזה... תפני לחברה סלולרית אחרת ותבקשי עזרה ביציאה מחברת סלקום ומעבר אליהם. תאמיני לי שהם יעשו בשבילך את העבודה.למה את צריכה את כל הכאבי ראש. צלצלי עוד היום לחברת פלאפון, אני מרוצה מהם.

גם בעלי במצב דומה

מת לעזוב את סלקים, עוד רגע הוא יסיים את ההתחייבות ויעזוב. אני אישית מעדיפה לשלם תעריפים גבוהים יותר ולא להתחייב לכלום, וזה באמת מה שאני עושה... פעם היו מתקשרים אלי כל יומים להציע לי התחייבות כזאת או אחרת... אבל המחיר הנמוך יותר לדקה לא שווה לי את העצבים... אם אני רוצה לעזוב אני עוזבת במקום... זה כבר עזר לי פעם אחת כשנפלתי בתרמית אינטרנט כלשהי (כזו שמפציצה לך את הטלפון בsmsים ומחייבת עבורם) בהיסח הדעת ובמוקד השירות לא הסכימו לעזור לי... אז אמרתי להם תודה אם כך, נא לנתק את המכשיר! באותה השניה הם התרוצצו וטיפלו בעניין מול החברה שניהלה את התרמית הזאת וגם זיכו אותי על כל הסכום שהחברה ההיא חייבה אותי... זה גם מה שבעלי מתכוון לעשות, חוץ מזה לא יצא איזשהו חוק נגד התחייבויות?

החברות המתחרות ישלמו במקומכם!!!

תפנו לחברה מתחרה, בשביל שתעברי אליהם הם יהיו מוכנים לשלם לו את הקנס על ההתחייבות העיקר שיהיה אצלם.

למעלה