חברת עונות מפתיעה

חברת עונות מפתיעה ../images/Emo70.gif

הזדמנתי היום אגב אורחא לעונות, ורוויתי נחת !! היום החלה "מכירת סוף העונה" בעונות. 50% הנחה על כל המלאי (מהמחיר המלא המצויין על התווית, לא ממחיר חברת מועדון). ובנוסף - בקניה מעל כ-450 ש"ח מקבלים במתנה מעיל קצר דמוי עור. בקיצור, השלל שלי הסתכם ב: מכנסי אמזון שחורים עם רצועות תחרה. חולצה שחורה תואמת. חולצת ליקרה כחולה עם מפתח מעניין בכתף ובזרוע. מכנסי פשתן בצבע בז´ בגזרה מיוחדת עם הדפס חמסה קטן. חולצה מבד ג´ורג´ט בהדפס פרחים קטנים בגווני חום ורדרד וכאמל. 2 קרדיגנים האחד באפור והשני בורוד עתיק (הסריג נעים למגע וללבישה). ומתנה - מעיל קצר דמוי עור בצבע אדום. סה"כ כ-750 ש"ח. והנה אני מוכנה לחורף. ואגב, גם מתאים לי יצאו "במבצע" דומה - הנחה 50% על כל הקולקציה. קניה נעימה ושפויה לכולן.
אישה

z i s y l e

New member
עדכון מ DREAM ../images/Emo70.gif../images/Emo70.gif../images/Emo70.gif

אז ככה - מנהלתנו היקרה נטולת מחשב בימים אלו... המחשב שלה קצת חולה
... לגבי מתאים לי ועונות כבר קיבלתן עדכון מאישה שמנה 48 - תודה וכל הכבוד על העדכון המפורט! מי שרוצה פרטים על סניפים של אופנת COMO מוזמנת לשלוח לי מסר והיא תקבל ממני את מס´ הטלפון של המנהלת היקרה שלנו לה יש רשימה מפורטת בת חמישה עמודים של כל הסניפים. שיהיה לכולכם יום נפלא! זיסי

may24

New member
תמסרי לה...

ד"ש חם חם ונשיקות וחיבוקים ותגידי לה שאנחנו מתגעגעות אליה אגב, אופנת קומו יש במרכז? ת"א-ר"ג? שלכם, מאי

עונות

New member
שלום לפורום מעונות

שלום לכולכן נהננו לקרוא את תגובתכן לקניות מהנות ברשת ורק הערה קטנה -מתאים לי לא נותן מעיל מתנה -לכן המבצע אינו דומה. תהנו יום טוב לכן

z i s y l e

New member
שאלה לרונית מעונות ../images/Emo70.gif../images/Emo70.gif../images/Emo70.gif

שלום רונית, לפני כחודש שאלתי שאלה לגבי חולצות פסים וענית לי שהעונה הזאת החולצות יוצרו במידות גדולות יותר מ- 52 וראי זה פלא - בקניות שערכתי בשבוע שעבר (לצערי, לפני המבצע הענק), גיליתי שחולצות הפסים כמו פריטים נוספים, מיוצרות רק עד מידה 52. אמנם קניתי 2 חולצות אך לא אוכל ללבוש אותן ללא ג´קט מעל מכיוון שהן ממש צמודות! אמרת שיש אמת בפרסום בקטלוג, אמרת שהעונה הזאת את מייצרים מידות גדולות יותר. היכן האמת???

lital_helmer

New member
נכון מאוד!!!

כל החולצות הכי יפות..מיוצרות רק עד מידה 52!!! כל פעם שאני נכנסת לסניף עונות..אני מביטה עליהן בערגה ויודעת שאין סיכוי חבל... ליטל

may24

New member
שלום עונות!

שמחתי לראות שיש תגובות מהחברה שלכם שזה תושמת לב חיובית מבחינתינו יש לי שאלה יש לכם נטייה לרשום על מידות מסויימת כגון מידה 48 שהיא בתכלס לא מידה 48 אלא פחות מכך זה גורם לנו לחושב שאנחנו מידה הרבה יותר גדולה ממה שאנחנו למה לזייף מידות? תודה מראש בברכה מאי

למעלה