חברת שילוח המלצה טובה

חברת שילוח המלצה טובה

רציתי להמליץ לכם על חברת שילוח איתה יצרנו קשר אשר קיבלנו עליה חוות דעת טובה מאוד, היחס והשרות איכותי ביותר , פיקאנדפק היא חברת בת של חברת של ICL אחת החברות הגדולות בתחום פתרונות ושירותי שילוח בינלאומיים ועמילות מכס בארץ ובחו"ל. בנוסף האתר שלהם זמין לגולש www.pickandpack.co.il , מנהל המכירות בשם מוטי מטפל בנו ואנו ממליצים מאוד, מוטי [email protected] טלפון נייד : 052-2295252 בהצלחה יניב

shipy1234

New member
נשמע כמו פרסומת. למחוק.

לפי הנקרא הם עוד לא עשו לך משלוח אחד וכבר אתה ממליץ עליהם?

מי אתה שתיתן דעה למחוק !

החברה נחמדים ועד עכשיו נתנו שרות טוב , גם אלה שנותנים שרות טוב וגישה יפה אפשר רצוי וכדאי להמליץ , לא צריך להוציא את הרוע החוצה !!! זה ממש לא פרסומת ואין לי אחוזים שם.

אני מכיר את פלייר שפיץ, וזו לא פרסומת

אבל מצד שני יש צדק בביקורת. המשלח נבחן לא בכמה הוא נחמד בשלב הצעת המחיר והחוזה, ואפילו לו בשלב האריזה. המשלח נבחן בעיקר בשלב השחרור מהמכס, במועד הפריקה, ובאיכות הפריקה. (האם הכל הגיע שלם? ללא שריטות? ללא נזקים? האם האריזות הריקות והזבל נלקחו על ידי המובילים?) יש כאן בקנדה בעיה קשה של פינוי אריזות ואשפה, ושל איכות כח האדם שנותן שירות בפריקה, ובזה עיקר מבחנו של המשלח. ההמלצה שלך תהיה תקפה יותר אחרי שהמשלוח מונח בביתך והסבלים הלכו לדרכם. בינתיים אצלי ברשימות יש לקוחות מרוצים אפס תלונות באיזור טורונטו רק ל VASM על אחרים היו תגובות לטוב ולרע, בעיקר לרע. אשמח לשמוע ממך כשהמכולה תגיע איך הם היו בפריקה.

shipy1234

New member
לא פרסומת?

איך בדיוק אתה יכול לתת חוו"ד על חברה שאפילו לא שלחה לך עדיין משלוח אחד? ואני מבין שמילים כגון "פתרונות ושירותי שילוח בינלאומיים ועמילות מכס בארץ ובחו"ל" שגורים בפיך?

צחוקים איתך...מה אתה מבקר איכות של הפורום ?

מה תפקידך ? מצנזר פרסומות ? לך תשתה מים ותירגע , שלא יכאב לך מפרגון יתר... ושוב זה לא פרסומת אלא סתם שיווק... ד"א אגב אתה בן דוד של שר הבטחון הקודם ?

למעלה