חברת תיירות טרוולאור

אסתי149

New member
חברת תיירות טרוולאור

האם כדאי לי להצטרף כזכיין בחברת טרוולאור?
יש דמי הרשמה + תשלום חודשי לחברה

חברת טרוולאור - ושיווק רשתי

אסתי שאלה מעולה ושמחה שפנית.
חברת טרוולאור הינה חברה של שיווק רשתי בתחום התיירות.
מה זה אומר? זה אומר שהתגמול הוא על צירוף סוכנים וגם על מכירות.
על צירוף סוכנים לסוכנים שצירפת וגם על המכירות שלהם.

ברגע שהתגמול הוא על צירוף סוכנים - תחת שמך, זה הופך לשיווק רשתי.
שיווק רשתי לא אומר בהכרח שהעסק לא טוב - הוא אומר שיש חשיבות גדולה בתגמול לצירוף סוכנים.

אם יש לך תשלום חודשי הרי שזה סוג של פירמידה - כי אז כל המשתתפים משלמים וחלק מהתשלום ממן את מי שמעליהם בפירמידה.

אחת הבעיות של שיווק רשתי היא שכל החברים הופכים למטרת גיוס.
מכירה את זה שחבר שלא ראית מבית ספר יסודי מתקשר ומציע להיפגש לקפה? ויש את התחושה הלא נוחה הזו בבטן? ותוך שני משפטים מתברר שהוא מנסה למכור לך משהו? על זה אני מדברת.

אז כן, אפשר להרוויח מזה. בגדול - אני לא לא נוגעת באיזורים האלו.

בהצלחה,
אפרת רמתיף ליווי להצלחה עסקית

התגובה שלך קצת מהירה ביחס למנהלת פורום עסקים בלי לבדוק לעומק

א.שיווק רשתי הגדרה היא שהכסף שאתה מרוויח הוא מהרשת שלך כלומר מכירות שלהם וצירוף של אנשים נוספים
בטרוולאור יש הגבלה עד אלף איש בכל החברה
ובנוסף הרווח שלך הוא לא ממכירות של הרשת שלך אלא חלוקת רווחים ממכירות שהחברה עושה איפה יש כזו חברת שייוק רשתי את מוזמנת לשתף אותי בזה
דבר שני איפה שמעת על חברת שיווק רשתי שהכסף שהשותפים משקיעים בה הולך לפרסום ברדיו בטלויזיה בעיתונים בשלטי חוצות ועוד
לפני שאתם פוסלים משהו ממליץ לכם לבדוק את זה לעומק ,גם זכיינות בקופיקס עולה כסף ןהמון ויש תשלום כל חודש זה לא הופך אותם לשיווק רשתי
אם תרצו באמת פרטים המייל שלי זה [email protected]
&nbsp

בנוסף

אם מישהו ממי שצירפתי מוכר חבילות נופש אני לא מתוגמל על זה בגלל שהוא מכר
אלא החלק שנכנס לקופת החברה מחולק בין כולם
לא משנה אם זה מישהו מהרשת שלי מכר או לא
והאדם האלף שיצטרף לחברה ירוויח כסף מרווחי החברה כמובן שהוא לא יקבל אותם אחוזים כמו מי שהצטרף וצירך איתו עוד עשרות
אבל כולם מרוויחים יש הרבה מה ללמוד על תוכניות עסקיות של מיזמים לפני שמחליטים שהם שיווק רשתי את הרי מלווה עסקים ואת אמורה להבין את זה בלי שמישהו כמוני יזכיר לך

האם אתה מתוגמל על הוספת זכיינים? לא להיתמם בבקשה

לא בפורום הזה...

בפורום הזה מדברים ישיר...

יש רמות על פי כמות של אנשים שצירפת וגם על פי מכירות של הרשת.

זה... שיווק רשתי.

יש את כל האלמנטים... אז למה להיסתתר? אם זה נפלא ואתה מרוויח הון - תראה לנו על מה. אם אתה סתם משקיע... ולא מרוויח... לא חבל?

כמו שאמרתי, ראיתי את ההסכמים בעיניים.

לא יודע מתי ראית את החוזה של החברה

אבל לא מופיע שם שמקבלים תגמול על מכירות של זכיינים שתחתי
דבר שני כל הרעיון הוא לא להביא אנשי מכירות שימכור חבילות נופש אלא שיתעסקו בפרסום וקידום האתר
דבר שלישי אם אני מצרף אנשים אני מקבל יותר רווח מרווחי חברה
וזה לגיטימי אם אני עזרתי לחברה להגיע ליעד של אלף שותפים ועבדתי קשה בשביל זה אין סיבה שאני והזכיין האלף שיצטרף כשהחברה כבר באוויר והיא מוכרת ממתוגת מפורסמת בטלויזיה ברדיו בעיתונים בכל מקום אפשרי
אין שום סיבה הגיונית שנרוויח אותו דבר
זה לא שיווק רשתי ההגדרות של שיווק רשתי זה לא מי שמצרף אנשים מרוויח יותר
אלא שיווק מהרשת שלי הרווחים באים ממכירות וצירופים של הרשת שלי
הרווח שלי לא קשור לכמה כסף הזכיינים שלי הכניסו לחברה
ודבר נוסף התגמולים שאני מקבל על צירוף זכיינים הוא חד פעמי ולא לנצח
חבר מביא חבר אותו דבר בדיוק במקום עבודה שלי האחרון הייתי מתוגמל בכמה אלפי שקלים טובים על כל גיוס של חבר
ואין לי טעם להראות הוכחות תשלום
תפתחי 91 FM רדיו לב המדינה בין 16-18
תחכי ל30.1 תראי אותנו בטלויזיה ותמשיכי להאמין שאנחנו שיווק רשתי
(שאגב אין לי שום דבר כנגד הדבר הזה אנשים גדולים ממני וממך ממליצים על הקונספט הזה של שיווק רשתי)

לפני מספר חודשים קיבלתי טלפון ממישהי שרצתה להציע לי...

ולמעשה רצתה להציע לאנשים שאני מלווה במסגרת מועדון אפורי השיער
היא סיפרה שהיא היתה מנהלת שיווק ולא מוצאת עבודה ובסוף הצטרפה לטרוולאור וזה עשה לה שינוי עצום בחיים.
יש לה למה לקום בבוקר. ומטרה גדולה - להביא את החברה שיהיו לה 1000 סוכנים, או איזו מטרה אחרת של סוכנים.
היא סיפרה שבינתיים היא משקיעה ועוד לא מרוויחה או כמעט לא מרוויחה אבל היא מאמינה שכולם ביחד יצליחו.
ביקשתי את החוזה כדי לראות במה בדיוק מדובר ואז הבנתי שלא משנה איך קוראים לזה - גיוס סוכנים מתוגמל עם כל המאפיינים של שיווק רשתי.
כולל ההשתלמויות בתשלום וכולל טיפוס ברמות שמשלב גם מכירות של הרשת שגייסת וגם גיוס סוכנים.
נכון שיש וריאציה של חלוקת רווחים בין כולם. שלכאורה עושה את זה שונה, רק שהבסיס הוא גיוס סוכנים.
ולכן כדאי מאוד לקרוא לילד בשמו.
אגב הרבה אנשי עסקים מצליחים התחילו בשיווק רשתי. יש הרבה מה ללמוד שם. ועדיין חשוב לזכור שאתה בתור הסוכן הוא העסק של העסק. המוצר הוא הרבה פעמים רק תירוץ.

את עדיין מתעקשת על משהו שהוא לא נכון

לא קיים חיה כזאת
החוזה שאת ראית לא נוסח נכון והוא שונה
אם מישהו ממי שאני צירפתי ימכור חבילת נופש לי אין רווח בגלל שהוא שותף שהצטרף תחתיי
אלא בגלל שנכנס כסף לקופה של החברה וכמו שאני מרווח מזה גם ראובן שלא קשור לא אלי ולא אליו מרוויח מזה
אז זה לא שיווק רשתי
דבר שני גיוס "סוכנים" זה טעות ביסודה אף אחד פה לא מחוייב ולא מתכוון למכור תיירות
ההתחייבות מבחינת השותף הוא עבודה על קידום אתרים אחרי הכשרה שעוברים בחברה
שזה כשעה עד שעה וחצי ביום בתור התחלה
ו550 כל חודש תקציב פרסום לרדיו לטלויזיה עיתונים שלטי חוצות וכו
בשיווק רשתי אם לא צירפתי מישהו אני לא מקבל שקל ובטח שלא מרווחי חברה אותו דבר מי שצירף אלף אם נכנס לחברה כסף לא מהרשת שלו הוא לא נהנה מזה
אצלינו כן גם אם לא צירפת אף אחד אתה מרוויח כל חודש מרווחי חברה ולא משנה מאיפה הכסף נכנס
דבר נוסף שיווק רשתי לא בנוי על אלף איש ובטח שלא על פרסום ברדיו בטלויזיה ובמדיה המסורתית כמו שאמרתי לך קודם תשחררי את הנקודה שאת מבינה שככה זה בנוי ואז תוכלי להבין את ההבדל
מי שרוצה להאמין שזה שיווק רשתי מוזמן :)

עושה כן

אבל לא בגלל זה השם כסף קל
הייתי ילד די צעיר כשפתחתי פעם ראשונה משתמש בתפוז
שנים לא נכנסתי לפורום של תפוז
קראית לזה כסף קל באינטרנט כי בתקופה שלי לפני כמה שנים טובות
היה טרנד חם של אתרי קליקים שמשלים פר קליק
ואתרי הייפ שמשקיעים סכום של כסף וכל יום מקבלים אחוזים
ואתרים כמו באנרס ברוקר וזיקוורדס בהמשך
לכם השן הגיע משם
כיום אני מתעסק בשיווק שותפים ושיוק באינטרנט

ספר לנו על שיווק שותפים - זה נושא מעניין

שיכול להוסיף כסף ללא מעט בעלי עסקים. שווה להבין מה זה ומאיפה זה בא וכל אחד יחליט לעצמו אם הוא מוסיף משהו כזה לעסק שלו.

Ramikarmiel22

New member
אני התעניינתי וזה מה שאמרו לי

בדיוק מה שאמרת.
שצירוף האלף אנשים זה לא לפי המודל של שיווק רשתי, אלא יותר דומה להשגת שותפים ״רגילים״ לעסק.
התיגמול הוא לא מאלה שצירפנו, אלא כשותף ביסק רגיל, ויש תיגמול על הטירחה שבהשגת האנשים שהצטרפו כשותפים.
לא הצטרפתי מסיבה פשוטה שאיני עובד הרבה זמן ולא היה באפשרותי לשלם את סכום ההשקעה שאמרו לי.
אבל לו היה בידי כחמשת אלפים ש״ח בלי שזה ילחיץ אותי, סבירות גבוהה שהייתי מצטרף

סכום ההשקעה של כל מצטרף+תיגמול על צירוף אנשים זה בדיוק הבעיה

הסיפור של טרוולאור נשמע סוג של הגיוני ממבט ראשון, אבל חשוב לזכור שהעולם לא תמיד מתנהג "בהיגיון".

אני רוצה להביא פה כמה סיפורים להרחבת המחשבה - על פרמידות והמשמעות שלהם. למען הסר ספק אני לא כוללת את טרוולאור בקטגוריה הזו - אני מנסה לייצר הבנה מה זו הונאת פרמידה ומה העוקץ.

על הונאת פונזי שמעתם? על מיידוף קראתם? עקבתם אחרי מה שכתבו בעיתונים לאחרונה על קרן קלע?

הונאות פונזי זה על שם אחד פונזי שחי מתישהו בארצות הברית
והיה מבטיח לאנשים תשואה על הכסף. תשואה גבוהה יותר ממה שהם יכלו להשיג במקום אחר.

הוא "מכר" את ההשקעה הזו לאנשים. ולראשונים שהצטרפו הוא באמת שילם את הריבית תשואה הזו, מ... הכספים של אלו שהצטרפו. ובינתיים הקרן נשארה אצלו...
ואז היו לו הוכחות על התשואה הנפלאה שהוא נותן ובינתיים הוא חי טוב מאוד על חשבון הקרן.

ואז הצטרפו עוד ועוד ועוד אנשים ובסוף לא היה לו ממה לשלם את התשואה...
ואז הפרמידה התמוטטה.

זה מקרה קיצוני של הונאה.
איך זה קשור לשיווק רשתי?
המקומות שאנשים הפסידו משיווק רשתי זה כשהם היו צריכים לשלם "דמי כניסה" או "דמי מנוי" ולא הצליחו להחזיר אותם.

"דמי הכניסה" הם אלו ששילמו את הרווחים לשכבות שמעליהם. לא מכירות.

מעבר לדמי הכניסה היו גם כנסים שהם היו צריכים להשתתף בהם, בתשלום, והכשרות שוטפות, גם הן בתשלום.

בקיצור כשהארגון ממומן מהמצטרפים ולא בהכרח מההכנסות, פה שווה להתחיל לבדוק למה נכנסים.

זה לא שאי אפשר להצליח בשיווק רשתי. אפשר. חשוב לדעת למי יש יותר סיכוי להרוויח ולמי הרבה פחות.

יום נפלא,
אפרת רמתי, ליווי להצלחה עסקית

האמת שבדקתי בעבר עד כדי לקרוא את ההסכמים שלהם...

ולכן אני יכולה לומר בבירור שזה שיווק רשתי.
אם אתה מנסה למכור זכיינות של שיווק רשתי במסווה של עסק רגיל - זה הרגע למחוק את ההודעה שלך.

למעלה