חברת תמיכה כזאת לא ברא השטן

dory38

New member
חברת תמיכה כזאת לא ברא השטן

חברת מיקרוסופט 365 בישראל היא מהגרועות שיש, בתחום השירות. אני ממש מקווה שאם דאע"ש יבצעו פיגוע, שזה יהיה במטה המקומי שלהם בהרצליה. אני מנסה להיכנס לפורטל הניהול והם אומרים לי שהדומיין לא קיים; לשנות אמצעי תשלום (כי הקודם פג תוקף) והם מאשרים שזה בוצע, כאשר כעבור 3 ימים מתקשרים ואומרים שהחיוב לא בוצע. הצילו!!!

קלייטון.ש

Well-known member
מסכנים העובדים של מיקרוסופט ישראל

שהם צריכים לשלם בחייהם על הבעיות שאולי יש במערכות של המעסיקה שלהם.
אבל ככה זה בחיים - אם הלקוח לא מרוצה אפילו קצת, מישהו צריך לשלם על זה בחייו.

קלייטון.ש

Well-known member
אני מבין אותך מצויין

החיים קשים לך, המון בעיות ומעט כושר התמודדות עצמאי שלך, ביחד עם נטיה להאשים קודם כל את הזולת אפילו איפה שברור שהוא לא אשם, והתוצאה היא ההשתלחויות האלה.
אני לא יודע בן כמה אתה, אבל אם אתה צעיר אני מקווה שעם הזמן תרכוש יכולת התמודדות עם קשיי החיים ותהיה יותר רגוע. אם אתה לא צעיר אז ככה זה.

dory38

New member
ממש לא

אני הרבה יותר מחוסן ממה שהייתי פעם. כל מה שאני עובר עם אמא שלי, אני לא מאחל לאיש מיושבי הפורום או בכלל. אני מאשים איפה שאני מרגיש שיש אשם, עשיתי ואני עושה הרבה שגיאות. ולשאלת הגיל, אני בן 39 בעוד כמה חודשים.

קלייטון.ש

Well-known member
יפה מצידך שאתה לא מאחל את מה שאתה עובר לאיש

אבל מכיון איחלת כבר לזרים שנדמה לך שפגעו בך שיחוסלו ע"י התקפת טרור, נראה שמבחינתך באמת אין טעם לאחל להם קשיים עם ההורים.
אני רק אעיר לך, אדוני הנכבד, שמגיל מסויים כל אחד מתחיל לעבור קשיים עם ההורים. מכיון שהם מזדקנים אז אם הם לא ממש מתים, הם בוודאי מתחילים להיחלש, לחלות, ולהפוך לתלויים בילדים שלהם. אז באמת אין צורך שאתה תאחל למישהו קשיים עם ההורים. כולנו מקבלים את זה גם בלי טובות ממך.

dory38

New member
התגובה שלך מרושעת

אני מתבטא כך, רק בגלל שאתה ודומים לך פה ובפורומים אחרים מתנהגים אליי ככה. בפורומים נייטרלים כמו קולנוע או טלוויזיה יש בני אדם, פה יש לא מעט חיות אדם. אנשים בלי טיפה תרבות ונימוס, אפילו במונחים של ישראלים. ערסים, לא משנה מאיזה מוצא.

poseidon111

Active member
אני חייב לציין משהו. עבור אדם רגיש כמוך לכל פגיעה מילולית

של מישהו בפורומים כלפיך, אתה אדם אלים מאוד מילולית כלפי גופים, אנשים, פוליטיקאים ומה לא.
מעניין איך זה מסתדר לך.
יש מצב שחלק מהאלימות שלך מופנה גם כלפי אלו שאתה מתלונן עליהם והתוצאה היא כפי שתיארת פה?

dory38

New member
זו אלימות? אני עדין

כשגוף שאמור לתת לך שירות, אומר שהכל בעיה שלך ואתה צריך לדעת, איך תרגיש? עלוב ומושפל, כי איש לא אמר לך או הדריך אותך או המליץ לך לקרוא. חשבתי שזה פשוט וקל כמו וורד, לא כמו מכונה לשיגור טילים. ושוב, אם תהיה אצלם חודש, המחמאות שהשמעתי כלפיהם יהיו עדינות לעומת התגובה שלך, בדוק.

poseidon111

Active member
זו לא פעם ראשונה שאתה מאחל לאנשים שלא מוצאים חן בעיניך, כולל

פוליטיקאים, למות.
אני לא הראשון ולא החמישי שמעיר לך על זה, אבל אתה ממשיך.
אין בעיה, רק אל תבוא בטענות שאחרים מדברים אליך לא יפה.
אתה בוחר קו מילולי שהוא אגרסיבי ואלים? תהיה מוכן שזה יחזור גם אליך.
אין לך זכות לבקש מה שאתה לא מבקש מעצמך.

dory38

New member
זו יותר אמירה מזעם

אני לא באמת רוצה שדאע"ש יפגע במיקרוסופט, זה יותר על דרך המשל.

RossieL

Active member
מבקשת להקפיד על תגובות עניניות

ירידה לפסים אישיים היא לא לענין ואינה מקובלת בפורום.
אני מבקשת בכל לשון של בקשה לשמור על כבוד האדם, גם אם הדעות חלוקות.
אני לא נוטה למחוק ולחסום תגובות/ גולשים ואשמח שלא איאלץ לעשות כן.

הפורום הקטנטן שלנו נעים וחביב למדי, אז בואו נשמור עליו כך.

תודה ויום נעים וחמים

קלייטון.ש

Well-known member
לדעתי תעשי טובה לאיש אם תמחקי את השרשור כולו

איחולי מוות אינם דרך לחסל חשבונות, אפילו הם וירטואלים, עם אף אחד.
זאת במיוחד אם את רוצה שהפורום יהיה "נעים וחביב".

RossieL

Active member
התבטאויות, מחיקה, התיחסות

מסכימה אתך שההתבטאות אינה במקומה אבל, היא של הכותב בלבד.
לא אמחק את ההודעה ולא מתכוונת לחנך אפ'חד.
רק חושבת שאנחנו צריכים להיות מספיק בוגרים להגיב או לא להגיב להודעות כאלו ואחרות.
ובכל מקרה, לרדת לגופו של כותב, גם אם התבטא באופן שמקפיץ לנו ת'פיוז, זו לא דרכי ואני הייתי רוצה לחשוב שזו לא דרכם של אף אחד מהכותבים בפורום.

ולכן, בוא נסכים שיש נושאים שאנו לא מסכימים בהם ואם בכל זאת מחליטים להגיב, עושים זאת באופן מכבד ומכובד.
או שפשוט לא מגיבים.

דיברגנט חדש

Well-known member
וגם את השרשור

קלייטון.ש

Well-known member
עם כל הכבוד החבר הוא שהזמין את הדיון בגופו

הוא זה ששם את עצמו ואת המצוקות האישיות שלו במרכז הדיון, הוא שהעלה את הנושאים האישיים, ועל כן קיבל את מה שהזמין. דווקא לא מנומס להתעלם מחבר שמבקש שיבינו אותו ומספר על הבעיות האישיות שלו.
וחוץ מזה כל מי שפנה אליו בשרשור זה לפחות עשה זאת מתוך רצון לעזור לו. מה לעשות שהרבה פעמים עזרה מתבטאת בהצבת נקודות מבט שאולי לא מוצאות חן בעיני הפונה. בגרותו של אדם מתבטאת בין השאר ביכולתו ללמוד מביקורת להשקפת העולם שהוא מעלה, במיוחד כשהיא מבטאת נקודת מבט אישית שהוא מאד רגיל אליה.
בכל אופן את דברי אלייך רשמתי לאור האיום במחיקות וחסימות וכל מיני כאלה, ובמסגרת זו של דיון במחיקות וחסימות וכל מיני כאלה, הבעתי את דעתי מה כדאי למחוק. אם אין דיון במחיקות וחסימות וכיוצא בהן, אזי אין צורך בדברי. מצידי שיישאר השרשור.

להבדיל מכל אילו שמנסים לרדת עליך במסווה של חינוך

ברור לי שאתה לא באמת רוצה לראות פיגוע טרור בשום מקום וזה סתם ביטוי של עצבים שכל אחד מהמחנכים שלך פה חטא במשהו דמה לזה כשממש הרגזו אותו באיזה מוקד שירות שהצליח להוציא מהם את כל האויר וזה קורה הרבה.

dory38

New member
תודה, העניין הוא שיצאתי אדיוט לגמרי

נכון, מיקרוסופט אנטיפטים ובלתי נסבלים ברמות. אבל, הבעיה העיקרית נבעה מחוסר שיתוף פעולה של חברת קומרקס, שאצלה אחסנו את השרתים של האתר (ואת תיבות המייל). בכל מקרה, איש המחשבים שלנו (שהוא מעולה ואמליץ עליו לכל מי שירצה) סידר את העניין לאחר שחיברתי אותו למיקרוסופט. יש לקוות, שבניגוד לפעם הקודמת זה יחזיק מעמד.

poseidon111

Active member
רוזי, תראי איזו אצילות מפגינה אשת הפח. איזו אמפטיה, איזו

רגישות והבנה.
רק עד לפני חודש היא עוד היתה עסוקה בהמאסת חייו בפורום עד שנטש,
ועכשיו? היא בדרכה להיבחר לאשת השנה מטעם חנה בבלי.
סיפוק גדול לעוסקים במלאכה.

חיא2

New member
לפני חודש נטשתי את הפורטל החינוכי שלהם - 365

לא אני ולא התלמידים הצלחנו להחזיק מעמד ולעבוד בו, על אף חינמיותו ושפע האפשרויות הגלומות בו.
לא תודה! אי זמינות, קשיים בכניסה, היעלמות חומרים.. ועל זה אני מצריך לבזבז שיעור, לא תודה.

למעלה