חברת תעופה ארגנטינאית

מ i ר

New member
חברת תעופה ארגנטינאית

סוכנת נסיעות מצאה לי טיסה מתל אביב דרך מדריד (עם אל על), וממדריד לבואנוס איירס עם חברה ארגנטינאית בשם Aerolineas Argentina. מעולם לא שמעתי עליה, ואני רוצה לוודא שזו חברה מבוססת, ושזה בטוח לקנות איתה כרטיס. לפני שנתיים ידיד שלי הפסיד 1200$ כי חברת התעופה פשטה את הרגל.. לא בא לי לחוות את זה גם..
אני אשמח לשמוע מה אתם יודעים עליה. ממליצים / לא ממליצים..? תודה רבה!

yaelgro

New member
מבחינה כלכלית החברה בסדר

אבל יש כל פעם יש להם תרוץ אחר לשביתה. מבחינת איכות השרות הם דווקא בסדר(לפחות בטיסות הפנימיות, וטסתי לא מעט). אם ההבדל לא גדול, הייתי מעדיפה עם חברה אחרת.

הי מור,

טסתי איתם טיסה פנימית והיה בסדר. אין לי מושג איך הם בטיסות חוץ אבל לדעתי שווה לך לברר על עוד חברות...

bananaboy8

New member
בסדר גמור

בארגנטינה שלש חברות תעופה. אני עובד כסוכן נסיעות בסוכנות המובילה בארגנטינה. אנו לא מוכנים לעבוד עם החברות האחרות, אלא עם אארולינאס ארחנטינאס בלבד. עניין של איכות, אמינות ובטיחות. טיסה נעימה ולהתראות בבואנוס איירס ! יותם

yaelgro

New member
אתם עדיין עובדים עם קרדינל?

צר לי לאכזב אותך, אבל אם כן אני לא חושבת שאתם יכולים להחשיב את עצמכם כמובילים...

bananaboy8

New member
אהממממ....

את בטוחה שאת מכירה את המערכת בארגנטינה מספיק טוב מבפנים ?! כי לפי מה שכתבת זה לא נראה כך... אז תסלחי לי אם לא התאכזבתי, אה ?

yaelgro

New member
זכותך לא להתאכזב, זכותי להגיד

מה אני מרגישה, שכן אני נכוויתי מקרדינל ובגדול.

natyh

New member
כמו לטוס באל על

החברה הלאומית הארגנטינאית אם אפשר מונמלץ להימנע .....
חפשו משהו אחר אם אין ברירה טוסו איתם .... באל על כמו באל על לא טסים כדי להנות מהשירות .....

מ i ר

New member
למה עדיף חברה אחרת?

מהתגובות פה, הבנתי שחוץ משביתות וכאלה אין איתם שום בעיה מיוחדת, ועדיין ממליצים לי שלא לנסוע איתם.. האמת שבינתיים זה הכרטיס הכי זול שמצאתי, באזור ה- 1500$. כן, כל המחירים עלו ברמות מטורפות.. עוד הצעה שקיבלתי היתה עם קונטיננטל דרך ניו יורק, אבל זה כבר עולה 1700$. זה סכום משמעותי..

גם אנחנו קנינו

AEROLINEAS ליולי ובגלל אותן הסיבות. המחירים מטורפים ואזלו כרטיסים. אנחנו ארבעה, ובALITALIA, עם המתנה של 17 שעות במדריד, היה עולה לנו 600 דולר יותר.בנוסף לזה, יותר מסוכן לקנות ALITALIA,(החברה הפחות יקרה מכל היתר) שסוכני הנסיעות שמכרו כרטיסים דרכה רועדים עכשיו מפחד מה יקרה אם החברה תקרוס. לא רק יותר זול אלא יותר ישיר. אמרו לנו שהשביתות הן יותר בטיסות הפנימיות אבל אני יודעת מנסיון שהשרות מעולה. ואין חשש שהחברה תפשוט רגל. נתפלל ביחד שהכל יהיה בסדר. ואולי נתראה על המטוס

natyh

New member
כי אנחנו לא אוהבים אותם

אם כי הם לא גרועים יותר מאיבריה או אל על .... אם המחיר הוא השיקול לך על זה , זו חברה רצינית אם זו השאלה , אני לא אוהב אותם את אל על או איבריה או כל חברה לאוומית שעושה לחך טובה ומרשה לך לטוס איתה אני מעדיף שהשירות יהיה כזה שארגיש שהיה שוה לטוס בחברה הזו וזה משהו שלא תקבל מאירליניאס או אל על ....

אתם קוטלים כמעט את כל החברות...

אני שמעתי שאליטליה לא מומלץ, כי הם מאבדים לך את המטען לפעמים וחוויות הטיסה לא הכי משהו... איך למשל בריטיש איירוויס? סוויס? קונטיננטל? איבריה? ומי עדיף מבינהםמבחינת (איכות,אמינות,נוחות וכו') לטיסה מישראל לדרום?

yaelgro

New member
בריטיש, סוויס ולופטנזה

אלו המומלצות שלי. הבעיה היחידה של בריטיש היא שיש עוד עצירה בברזיל בדרך וזה קצת מעיק.

ואיך קונטיננטל?

יש האמת גם KLM לפעמים... ובבריטיש אני מצאתי גם טיסה שעוצרת רק בלונדון ומשם ישיר לארגנטינה...

natyh

New member
יש בעי כלל עולמית בענין המטען

טיסות שיוצאות מהארץ ומיעדים אחרים מתחברות בחיבור למטוס אחר ועל עוברים בידוק נוסף . אין היום חברה שלא עשויה לאבד מטען או שהמטען יגיע מאוחר יותר . טסתי באוגוסט עם לופטהנזה לניו יורק קןנקשן זועתי בפרנקפורט , וולניו יורק הגיעה רק מזודה אחת מתוך השתיים . יצאתי בלו"ז מאד צפוף ומיידית המשכתי לאורלנדו בטיסה פנימית שהזמנתי באינטרנט אני אירגנתי את החיבור , הפקידה בלופטהנזה לטינית במוצאה היתה סופר נחמדה ולמחרת על הבוקר לפני שהספקתי לסיים את טיסת הבוקר בואלאבי ראנץ המזודה החסרה חיכתה על מפתן ההחדר . המזודה נשלחה בפדקס אלי מיידית כשהגיעה בטיסה הבאה לניו יורק , בחברות כמו אייר פרנס איבריה התהליך ייקח יותר זמן , ויהיו פחות נחמדים , אך לשירות יש תג מחיר .

oscar20

New member
אני לא מתייחסת

לטיסה כחלק מהחוויה של הטיול. זה עניין טכני נטו. אני מחפשת טיסה כמה שיותר זולה, חברה שאפשר לסמוך עליה, וכזו שיהיו איתה כמה שפחות סיכויים לאיבוד תיקים. לא מפריע לי שהיחס שם לא להיט, אני אסתדר..
תודה רבה על כל ההערות. נראה לי שאני אלך על זה..

למעלה