חברת תעופה

ezrach

New member
חברת תעופה

איזה חברת תעופה מומלצת (עם בכלל) לטיסה לארה"ב אני מגיע עם אשתי ובתי (7 חודשים) בעוד שבועיים לארה"ב. האם יש דברים מומלצים לבקש (כמו מקומות וכו) ? האם למישהו יצא לטוס לבוסטון דרך ניו יורק ? איך מתבצעת טיסת ההמשך ? האם יש טיפים ליממה כל כך עמוסה?

noam31

New member
טיסות

בנוגע למקומות זה תלוי בסוג המטוס - בגלל שלא טסתי עם ילדה כל כך קטנה , אין לי מושג מה אפשר לבקש ... אבל סוכן הנסיעות בודאי יידע לעזור לך . בקשר לטיסת ההמשך לבוסטון , כנראה היא תכורטס כבר בנתב"ג - כך שתקבל כרטיס עליה למטוס מניו יורק לבוסטון כבר בישראל . את פקיד ההגירה אתה רואה בניו יורק ולכן יכול להיות שלא תספיקו להגיע לטיסת ההמשך שתוכננה לכם (אם יש עיכוב או תור ארוך להגירה) . אין צורך להילחץ יש טיסה לבוסטון כל שעה במשך רוב שעות היום וכל מה שצריך לעשות אחרי שאוספים את המזוודות זה לגשת לדלפק של חברת התעופה ולקבל כרטיס עלייה למטוס לטיסה החדשה . אני אוהב להביא איתי בתיק כלי רחצה - ובשדה התעופה לשטוף טוב פנים לצחצח שיניים ולהחליף חולצה , זה נותן הרגשה נעימה יותר ומקל על הטיסה הבאה . בכל מקרה , מניו יורק לבוסטון מדובר בטיסה של פחות משעה . בהצלחה

MASHY BOSTON

New member
טיסות ../images/Emo160.gif ../images/Emo60.gif

בקשר לטיסה עם תינוקת, אני מצרפת קישור למאמר בנושא. בפורום "הורים לתינוקות" אמור להיות עוד מאמרים כאלו עם טיפים טובים. כשתמרי הייתה בת 3 חודשים טסנו איתה לארץ. אנחנו מעדיפים לטוס עם חברת קונטיננטל שטסה דרך ניו יורק. 45 דק' לניו יורק ועוד 11 שעות לארץ. אמנם בכל חברת נסיעות זה שונה, אבל : רצוי להזמין מראש עריסה. לפעמים לא ניתן להזמין את העריסה מראש, אבל צריך לדעת שעל מנת לקבל עריסה, צריך לשבת במקומות הנכונים במטוס. בקונטיננטל זו שורה 32 באמצע (D, F אני חושבת). אם אין סיכוי לקבל עריסה, הייתי מנסה לקבל מושבים בשורה שמאחורי קיר (בקונטיננטל 16 ו 32). אז יש הרבה מקום ליד הרגליים ואפשר לפרוש שמיכה ולהשכיב את התינוקת. תמרי ישנה ככה 4.5 שעות מהטיסה. אם 2 האופציות הראשונות לא אפשריות, אני הייתי קונה כרטיס לתינוקת. אצל תמרי לא הייתה בעייה עם ההמראות והנחיתות. היא הייתה בסדר עם הנקה/בקבוק/מוצץ וגם בלי. כדאי לקחת את העגלה יחד אתכם אל הדיוטי פרי ולהפקיד אותה רק בדלת המטוס.

doronf65

New member
מנהל
אנחנו טסנו

עם תינוק בן 4 חודשים עם ויג'ין אטלנטיק. השרות והכל מצויין. הבעיה היחידה היא שהם לא עושים מראש הזמנה לעריסה, אלא צריך להגיע ובמקום לקבל. מצד שני, לא היו בעיות לקבל עריסהץ באנו חצי שעה קודם ליתר בטחון. אטלנטיק עושים 2 טיסות ליממה לניו-יורק מלונדון. אם לוקחים טיסת בוקר של אלעל ללונדון אפשר לתפוס את מטוס הערב לניו-יורק. רק קח בחשבון שהטיסות לניויורק אולי עמוסות יותר, ואולי אז יש בעיה עם עריסה, כי אנחנו טסנו ל- SF. מצד שני, ילדה בת 7 חודשים אולי לא צריכה עריסה או גדולה מדי? לסיכום, קח לינק שאני העברתי לפני היציאה שלי. http://www.tapuz.co.il/tapuzforum/main/Viewmsg.asp?forum=689&msgid=25632240 דורון

למעלה