חברת HOT "גובה" חובות...

אלה444

New member
חברת HOT "גובה" חובות...

אני גרה בקרית מוצקין. היום בצהריים דופקים על דלת ביתי 2 בחורים ציעירים. אני כמובן לא פותחת .. שואלת מעבר לדלת - מי זה ..? הבחור עונה לי - " מהכבלים- באנו לנתק אותך" לנתק - מה פתאום - אני עונה .. אין לי חוב .. אני משלמת בהוראת קבע. אני פותחת את הדלת ... הבחור מבקשלהציץ ובדוק אם אני מחוברת לדיגטלי. ואז הוא רואה שאני בכלל מחוברת לYES . אז בזה נתסיים הויכוח .. הבחור המשיך לדלת שכנתי. שאלתי אותו איזה משפחה הוא מחפש ואז הוא ענה לי : " אנחנו סורקים את הבניין" החוצפנים של חברת HOT , עוברים מבית לבית , מטרידים אנשים מעלילים עלילות שווא במיוחד בימינו אנו , שכל דפיקת זר בדלת גורמת לחששות ופחדים ... כדי לצוד חייבים . איזה חוצפההההההההה בושה לחברת hot חברה שמכבדת את עצמה שוכרת לה "גובים" שמטרידים אזרחים תמימים.

eGrant

New member
את בטוחה

את בטוחה שאלה היו עובדים אמיתיים של חברת "הוט" ולא סתם אנשים בבגדי עבודה, "מחופשים" לעובדי הוט שמנסים לגנוב ממירים?

אלה444

New member
בטוחה...

הם דפקו על דלת השכנה ... שהיא במקרה מחוברת להוט ...ודברו איתהה על הסדר חובות.

יהה! גם אני מהקריות והם היו אצלי!

נראה לי שהם בכלל לא מהכבלים! באתי יום אחד הביתה, וראיתי 2 בחורים עומדים ליד הדלת שלי. כששאלתי את מי מחפשים - הם אמרו "אנחנו מהכבלים ובאנו לנתק אתכם". הם נראו ממש חשודים, בלי שום סמל/מדים/סימן מזהה של הוט, וכשביקשתי לראות תעודה אחד מהם מלמל משהו על זה ש"הוא שכח אותה באוטו". כשאמרתי להם שיש לי יס - ושבכלל לא הזמנתי שום ניתוק - הם אמרו לי "את בטוחה?".. בכל אופן, עלי נותר הרושם של 2 גנבים, שמחפשים דירות ריקות לפרוץ אליהן! כי כדי לנתק לא צריך שני אנשים (מנסיון - מגיע טכנאי אחד, עם תג וחולצה של הוט, מנתק והולך).

למעלה