חברת MPIO

ilush29

New member
חברת MPIO

חזרתי עכשיו מחנות באג. אני רוצה לרכוש נגן לריצה בסביבות ה 700 ש"ח. הציעו לי נגנים שונים של חברת MPIO עליהם יש להם מבצעים עכשיו כדלהלן: MPIO FL300 ב 400 ש"ח 256mb, ודגם mpio one 512 mb במחיר 744 ש"ח, ודגם mpio fl350 256 mb במחיר 498 ש"ח ודגם mpio fy 600 1gb במחיר 798 ש"ח. האם למישהו יש המלצות בין הדגמים השונים? האם חברה זו מומלצת בכלל או עדיף משהו אחר? האם יש חשיבות האם הסוללה נטענת או שזה סוללות רגילות?

kfktj

New member
קצת הסברים

מכל הדגמים של MPIO הייתי ממליץ לך על ה-FG100 ,(לא מצאתי אותו ב-512 מגה, כנראה שנגמר להם) בגלל הסוללה הרגילה AA עם אורך חיים של 40 שעות...לעומת הדגמים האחרים של MPIO שבאים עם סוללת ליתיום מובנית בעלת אורך חיים קצר יותר, וגם צריך להטעין אותם דרך חיבור USB. יש להםגם יתרון- הם קטנים הרבה יותר מהFG100 אז תעשה את השיקולים שלך מה עדיף...מבחינת הסאונד לא נראה לי שיש הבדל בינהם... והנה המאפיינים הבולטים של הדגמים- MPIO ONE - נגן ממש קטן בעל מסך צבעוני ותומך בקבצי וידאו ותמונות. MPIO FL350 - נגן לסטייליסטיםש שרוצים להתלהב איתו ולתלות אותו על הצוואר או משהו, גם הוא קטן בצורה מדהימה. MPIO FG100 - כאמור, נגן יותר גדול ויותר כבד משניהם, אבל עם מבנה יותר רציני ואורך חיי סוללה גדול.

ilush29

New member
המשך שאלות

השימוש העיקרי הינו לפעילות גופנית (ריצה) אז האם בכ"ז כדאי דגם כבד יותר? כמו-כן, מה החסרון בטעינת סוללה דרך USB? וכן האם חברה זו בכלל מומלצת לרכישה?

kfktj

New member
שאני חושב על זה שוב אז

כנראה שהנגנים הקטנים יותר יתאימו לך בגלל שהם יותר נוחים לפעילות ספורטיבית, וגם זמן הסוללה שלהם הוא כ-10\11 שעות...דבר שיספיק אם אתה משתמש בנגן אך ורק לפעילות ספורטיבית (אלא אם כן אתה רץ מרתון :) MPIO נחשבת לחברה טובה ואמינה יחסית, בכל מקרה תדאג לאחריות מבאג...

william

New member
נגנים טובים. אני קניתי לבן שלי את ה

MPIO ONE, קטן בצורה מדהימה, עם מסך מעולהת חיי סוללב טובים מאד ובהחלט מצוייןת קצת יקר לפי דעתיץ קח בחשבון שהשירות של BUG לא משהו (לצערי נכוויתי מהם ....) אבל מכשיר מומלץ

למעלה