חברת OP מבטלים את הפיצ'ר הכי מענין שיש בOP8P המשעמם שלהם

enigo

New member
אתה מתכוון עמידה כמו התחייבות להקפאת הבניה בהתנחלויות, מה

שלא עשה אף ראש ממשלה לפניו? רק רוצה לוודא שאנחנו מדברים על אותו ביבי...

enigo

New member
אתה זוכר שהאחרון שמסר שטחים היה... ביבי, נכון?

תן לו קרדיט על מה שמגיע (ויש על מה), אבל אל תיתן לו קרדיט על מה שלא.

enigo

New member
סליחה, ההתנתקות היתה אחרי חברון

אז שרון היה האחרון - אבל גם אז ביבי היה בממשלה, והצביע בעד.

z1george

Member
מנהל
מה משעמם בOP8? כלומר מה מרתק ב6,7 שקדמו לו

ההתקדמות בענף הזה הפכה להיות מילימטרית כל שנה עוד 0.2 אינץ במסך, עוד קצת זום שצריך חצובה בשבילו/שים את המצלמה בחור עגול/דמעה/בצד ימין או שמאל או באמצע זה לא נאמר נגדם - כך זה אצל כל היצרנים. החדשנות נעלמה. לבנה שחורה וזהו

התקדמות דווקא יש במכשירים החדשים כיום אבל המחירים בהתאם

1) מעבד 865 עם מודם X55 תומך 5G עם ביצועים מסחררים 2) מסכים עם קצב ריענון של 90/120/144 הרץ 3) עמידות בתקן IP68/67 4) רמקולים סטריאופונים עם מגברי DOLBY כלשהו 5) זכרונות UFS 3.1 עם קריאה מהירה 6) טעינה אלחוטית 30W 7) טעינה מהירה 65W 8) מסכים ברזולוציות QHD מסוג OLED מרהיבים 9) סוללות גדולות מאוד 10) זיכרונות RAM גדולים של 8/12/16 11) זיכרונות פנימיים בנפח גדול של 256/512 והרחבת M-SD עד 1 ג'יגה 12) מסכים ענקיים של 6.9/7.2 אינצ' 13) כל סוגי המצלמות עם כל המיצבים OIS/EIS עם זום אופטי X3 והיברידי X10 רוב האנשים לא ממש צריכים את כל החידושים הנ"ל לא בטוח שיש הצדקה לרכוש היום מכשיר דגל ב3000 שקל

ANZ1

New member
אלו שיפורים יפים רק על הנייר

הם חסרי משמעות במציאות לאדם רגיל, לא תצליח להבדיל בשימוש במעבד 865 או 855 או 730 הם הרבה יותר מהירים ממה שהאפליקציות צריכות, והגדלת הזכרון מיותרת לרוב האנשים, כמעט כל האנשים משתמשים בפחות מ64 גיגה, כל שאר הגיגות מיותרות, במיוחד שהכל היום בענן. השינוי המהותי העיקרי שהיה בשנים האחרונות, אלו מסכים בלי שוליים, מה שגורם להגדלת המסך באותו שטח כללי. יש היום טלפונים ב1000 שח עם מסכים גדולים, טעינה מהירה, 128/8 , מעבדים מספיק מהירים, שהחסרונות היחידים מאשר טלפון ב3000 שח זה שאין להם הגנה נגד מים "מאושרת" אלא רק הגנה נגד מים במציאות, שזה אותו הדבר, שאין להם כמה רמקולים אלא אחד שאר השיפורים חסרי משמעות עבור האדם הרגיל.

אגב מסכים בלי שוליים דווקא בOP8P נעשה צעד אחורה בנושא

בכל פעם שאני חושב שאני עומד להכתיר את המסך של הOnePlus 8 Pro למסך הטוב ביותר בסמארטפון, אני מוצא את עצמי מתוסכל כל פעם מחדש מהבחירה של החברה ללכת על הקונספט של מסך מעוגל בצדדיו אפילו סמסונג שהפכה את סוג המסך הנוראי הזה לאיזה חצי סמל סטטוס יוקרתי, נטשה את הרעיון השנה עם ליין הS20 איכשהו OnePlus נשארה אי שם בעיצוב של שנת 2017, ואפילו עם קייס למכשיר (שמצורף לערכה תודה OnePlus) עדיין חזיתי בלא מעט נגיעות לא רצוניות, וכמובן שאי אפשר להתחמק מהעיוותים שנגרמים לתמונה המוצגת ולעיוותי הצבעים וכן, הוא יהיה רגיש יותר לנפילות מאשר מסגרת מתכתית מלאה מסביב יש כאן חוסר היגיון כמעט משווע, מצד אחד וואן פלוס מגיעה להישג משמעותי עם מסך כמעט מושלם שכולל תמיכה ב+QHD/HDR 10 בהירות מטורפת מיליארד צבעים וכיול מופתי, בצד השני אתם מקבלים בכל זאת תמונה מעוותת בקצוות המסך עם צבעים משונים, לחיצות לא רצוניות וכאב ראש קטן עם מערכת הניווט החדשה של אנדרואיד 10 שתכריח אתכם לקחת את האצבע שלכם עד לקצה המעוגל של המסך כדי לחזור אחורה אם זה לא הפריע לכם עד עכשיו הבחירה במסך מקומר לא תפריע לכם עכשיו, אבל אני מעולם לא התחברתי לרעיון הזה ואני מקווה שזו הפעם האחרונה שאצטרך לסבול אותו במכשיר
https://www.geektime.co.il/oneplus-8-pro-review

se7en777

New member
מי אתה שתכתיר שמסך הכי טוב

יצא לך פעם להשתמש במכשיר של opo יותר מאשר לקרוא עליו במחשב .

enigo

New member
במקרה יש לו קנקן שמן מיותר, והוא מחפש מסך לנסוך...

כן, החזקתי ביד כמה מכשירים של +O

וזה לא יפתור את הבעיתיות של מסכים קמורים שגולשים לצדדים ושהורסים את חווית השימוש במכשירים

se7en777

New member
איזה מכשיר יש לך שאתה מתלונן על

מסכים , לפי מה שאני זוכר זה שרדמי נוט 6 או משהו כזה . לא יודע את מי החלפת , את גודזילה , אאאאבבבבא או את ג’קי לוי שהיה חופר כמוך על מכשירי קצה והיה מסתובב עם גלקסי מיני 3

למעלה