חבר אדיש.:\

טלתל

New member
חבר אדיש.:\

שלום, יש לי חבר כבר 5 וחצי חודשים וקרה מלא פעמים שכשאחרי שהוא בבית ואני בבית שלי, בנפרד אני מתבאסת...וכבר התחלתי לפחד שהפכתי לתלותית והיום נפל לי האסימון שאם אני לא לידו,הוא אדיש והאדישות הזאתי מציקה לי ומבאסת אותי והוא מנסה לעודד אותי,אבל הוא מציע פתרונות בכזאתי אדישות שזה מבאס אותי עוד יותר ואז הוא חושב שהוא לא חבר טוב.. הקטע שאני רוצה לפתור את הבעיה ולהגיע לחצי שנה מאושרת אני לא רוצה להיות אליו אדישה בחזרה,זה סתם לא מתאים לי אבל, איך אני פותרת את זה בלי שהוא יתעצבן או יחזיר אדישות למצב, ויבאס אותי עוד יותר. תודה לעוזרים.: )

שלומעם2

New member
אל תתייחסי

פשוט תהיי שמחה וזה יקרין לו כי הוא בסה"כ ראי של היחס שלך. מה שתתני זה מה שתקבלי כי הכל בסופו של דבר נמצא בהרגשה שלך. "בבסיס מערכות היחסים בעולם המודרני עומד האגו, שרק הולך ותופח עם השנים, ומגיע בימינו לשיאים חדשים. אמנם הוא מוביל אותנו להישגים מעוררי השתאות, אבל הוא גם פוער בליבנו חלל עמוק, ומחריב ביסודיות ובהצלחה כל קשר אנושי וחם שאנחנו מנסים לייסד. הוא מפתח בנו תחושת ניתוק וריחוק, ודוחף אותנו להשתמש בסובבים אותנו כדי למלא את צרכינו האישיים, וכשכבר אין לנו צורך בהם, אנחנו מעדיפים שפשוט ייעלמו" מתוך הספר: "היום שאחרי המשבר". לפרטים על הספר לחצו כאן.

גיל110

New member
קודם כל, אסור למדוד זמן, קחי לך את זה בתור

חוק. מדידת זמן לא שונה מטבלת יאוש בצבא. אתה מודד רק, בעצם, כדי לראות כמה זמן אתה סובל עם בן הזוג. כי בכל מקרה, שוכחים את זה בשלב מסויים וזוכרים רק כ"פחות או יותר". דבר שני, חצי שנה מאושרת - לא תגיעי אליה בזמן הקרוב, כי אתם ממש לא מתאימים. הוא אדיש, הוא מחפש מישהי שכל הזמן אופטימית (יש חיה כזו?) ואת מחפשת מישהו מתחשב, רגיש ומבין, מה שלא נראה לי שבול עץ יכול להיות (הוא יכול להיות משהו בכלל? חשבתי שבול עץ לא מדבר). אבל את תיקחי את זה קשה. זה סה"כ גיל 17. רק 5% מהזוגות שהכירו לפני גיל 20 באמת נשארים ביחד, וגם זה בערבון מוגבל.

למעלה