חבר אמת

ילד פלר

New member
חבר אמת

חברה אני רוצה לספר מהשו ואח"כ הציג את הבעיה השנה עשיתי תהפוכות מילד שלא עושה כלום כל היום ואין לו חברים וחברה וידידות הפכתי לידלד שהיום יש לי חברה ידידות ויש י גם חברים שאני יושב איתם פעם ב ואפילו אני מחפש עבודהומדי פעם אני עובד והתחלתי לעשות דברים שאני רוצה לעשות ממש להחלי שאני עושה ודי אז הבעיות: 1.)עדיין יש לי בעיה שאין לי חבר אמת שאני יכול ספר לו הכול, מישהו שאני יספר לו הכול, וזה מרגיז אותי ואני עדיין רוצה להשתפר וממש להכיר עוד חברים , ואני רוצה גם חבר אמת . מה לעשות? למשל דיברתתי עם איזה ילד שאוהב דברים כמוני, וואלה נתתי לו את הפלא והוא לקח כי אנחנו מתעניינים באותם דברים, ומה עכשיו לעשות ? בתודה, ילד פלר

תגובה לילד פלר../images/Emo24.gif

קראתי את דברייך ואני ממש מתפעלת על הדרך שעשית. הצלחת לעשות תהפוכות בעצמך ולהפוך מילד ללא חברים עם חברה, חברים ידידים וידידות...באמת דרך משמעותית וחשובה. אתה רוצה להמשיך ולהתקדם ולדבריך חסר לך "חבר אמת" , רציתי לשאול אותך מהו חבר אמת בעיניך? מה עושים עם חבר אמת שאתה לא עושה עם חבריך? מה אתה כן עושה עם חבריך? אני בטוחה שפתחת לעצמך דרך חברתית נפלאה , מחכה לתשובותייך איילת
איילת שילה מאמנת אישית להסתגלות והשתלבות חברתית [email protected]

ילד פלר

New member
תשובות לאיילת...=]

עם חבר אמת מדברים על נושאים שאתה לא אוהב לדבר עם כל העולם נגיד בחורות, אהבות, עצבים ועוד.. בד"כ עם החברים שאני יושב איתם אנחנו מעבירים צחוקים ואת הזמן. אם את רוצה לדעת עוד מהשו תשאלי...=]

שאלות נוספות לילד פלר

שלום לך , אני מבינה מדבריך שעם חבר אמת אתה רוצה לשוחח על נושאי אהבה , בנות ועוד דברים פנימיים וחברים ,רגילים" הם חברים שהקשר איתם הוא למטרת "צחוקים" והעברת זמן. רציתי לשאול מה גילך? וכמו כן לשאול אותך האם אתה יכול לחשוב על דרכים נוספות לספר דברים הקיימים בתוכך ולמי? האם מתוך החברים שלך יש מישהו שהיית בוחר בו כחבר אמת? האם ניסית לשוחח עם מישהו על הנושאים שהינך רוצה לשוחח עם חבר אמת?
איילת שילה מאמנת אישית להשתלבות והסתגלות חברתית [email protected]

ילד פלר

New member
תשובות

אני בן 17 עוד מעט אני יכול לדבר פה בפורוםאבל זה לא כמו לדבר אל בנאדם ואני די סגור (למרות שלא רואים את זה עלי כי אני כל הזמן מעביר צחוקים) יש לי חבר שמספר לי הכול אבל קשה לי לספר לו דברים ומתוך האנשים שאני מסתובב איתם יש אחד שאני יודע במאה אחוז שיעזור לי בהכל ויש עוד אחד שאפשר לסמוך עליו אבל קשה לי לספר להם דברים כי אנחנו חברים קרובים מאוד ואף פעם לא ניסיתי לספר דברים למישהו לפעמים אני מדבר עם אמא שלי ולפעמים עם אבא שלי אבל לא על דברים שהייתי רוצה לדבר עליהם

תגובה לילד פלר../images/Emo13.gif

כתבת בדבריך שיש לך חבר שמספר לך הכל אבל לך קשה לספר לו דברים, למה בעצם? כמו כן יש לך שני חברים טובים, שניכר שאתה באמת סומך עליהם וקשה לך לספר להם ,אולי תשאל אותם אם הם מוכנים ? לפעמים אנחנו יוצרים לעצמנו תסריט בראש של איך יגיבו חברינו ובסופו של עניין התסריט שונה מהמציאות . מלבד זאת , יש לך ידידות בנות? אולי דווקא יהיה לך קל לדבר איתן? אתה צריך לבדוק עם עצמך מה מטרת השיחות ? האם השיחות הן כדי להוציא דברים שיש לך בפנים יותר מאשר לשמוע עצות? או אולי דווקא הייית רוצה לקבל עצות? תעשה חושבים עם עצמך ותנסה לתת תשובה . אחרי שתבין עם עצמך מה מטרת השיחות אולי יהיה קל יותר לחשוב עם מי לדבר. אשמח לענות לך כאן ואם אתה רוצה אתה יכול לכתוב לי גם למייל המצויין למטה . איילת
איילת שילה מאמנת אישית להשתלבות והסתגלות חברתית [email protected]

ילד פלר

New member
תשובות

קשה לי לספר לו דברים כי אני יותר סגור ממנו... הייתי מעדיף לדבר עם מישהו שהוא לא בחברה שלנו לא ניסתי לדבר עם הידידות... וזה גם לשפוף את הלב וגם לקבל צות ואני ידבר איתך באימייל גם...=]

ילד פלר

מה שלומך? למרות שאתה כותב שאתה סגור , אתה כותב שאתה בהחלט רוצה מישהו לשוחח איתו. אני מזמינה אותך להמשיך את השיחה במייל. איילת שילה מאמנת אישית להשתלבות והסתגלות חברתית [email protected]

W e n d u s h

New member
מה הבעיה?

כמו שמתחילים כל קשר. מדברים, נפגשים, רואים אם יש כימיה. ואם הכל מתאים, אתם תהפכו לחברים טובים בלי שתרגיש

הדרוש29

New member
תגובה.

וואו, אני ממש מעריצה אותך על מה שעשית.!!! תראה, חבר/ה טוב/ה קשה למצוא היום. אבל, תנסה להתחבר דווקא לזה שעזרת לו להיות כיביכול מקובל.

למעלה