חבר הכי טוב שלי עושה צרות!

firgunen

New member
חבר הכי טוב שלי עושה צרות!

היי יש לי בעיה!!!! החבר הכי טוב שלי הוא אחד כזה שכל הזמן מתחיל עם חברות לשעבר של החבר'ה שלנו!!!!! זאת אומרת כל פעם שיש למישהו מהחבר'ה שלנו חברה הוא מתחיל איתה אחרי שהם נמפרדים1!! נגיד נועה חברה של תמיר!! אז פתאום הוא נעשה כזה ידיד שלה כי הרי הוא חבר של תמיר!!!! ואז כשהם נפרדו הוא התחיל איתה!! אמנם ביקש רשות מתמיר קודם אבל עדיין!!! ועכשיו יש לעוד מישהו חברה והוא עכשיו ידיד שלה וזה כזה לא נעים1!! מה אני יכול לעשות??? חבל לי כי כזה יש כמה חבר'ה שכועסים עליו קצת ולא רוצים להגיד לו וגם הוא לא מתחיל יותר מדי עם בנות אז אין לו יותר מדי מה לעשות????

אתם חייבים לקחת אותו לשיחה-

תתארגנו כולכם יחד ותגידו לו את מה שיושב לכם על הלב, אם לא תגדו לו- הוא לא ישתנה מרצונו החופשי...

HyPeR SoNiC

New member
הבחור אוהב שאריות, אה?

אמרת שלפני שהוא מתחיל עם האקסית, הוא מבקש רשות מהחבר שלו שנפרד ממנה, לא??? אז מה הבעיה להגיד לו לא? מה הבעיה להגיד לו שזה לא מתאים? לדעתי יש לו פשוט בעיה של ביטחון עצמי.... הוא ביישן מדי כדי להכיר בחורות בעצמו. הוא לא יודע איך לגשת, להתחיל, לדבר, וכו'...... וזה מצב נורא נוח בשבילו, אתה לא חושב? הרי היא חברה של חבר שלו, וככה היא אוטומטית מתחילה להיות "אחת מהחבר'ה", וככה יותר נוח לו להכיר אותה ולהיות ידיד שלה. ואז, ברגע שהיא פנויה, הוא יכול לנסות "לנצל את ההזדמנות" כי הם כבר מכירים והוא מרגיש יותר בנוח לדבר איתה ולהתחיל איתה...... אולי תנסו "ללמד אותו" איך להתחיל עם בנות, איך להכיר, לדבר אליהן..... או אפילו להכיר לו מישהי??? לדעתי זה הפיתרון הכי טוב. ככה כולם יהיו מרוצים.
אגב, כשהוא מתחיל עם האקסיות, הן נענות לו בכלל???

למעלה