חבר`ה, אולי נפסיק עם הטמטום שלנו.!

חבר`ה, אולי נפסיק עם הטמטום שלנו.!

אני חושב שהגיע הזמן להתחיל לתמוך בקבוצה, שהיא מעל זינו, חליבה או כל דבר אחר!! מה שאנחנו עושים פוגע אך ורק בקבוצה, לא בזינו! לדעתי יש לנו קבוצה מספיק טובה כדי להתחרות על העליה, ואם זה נכון שרוצים להחזיר את קורמן (כי כרגע הקישור בעייתי) אז לדעתי אנחנו הקבוצה הכי טובה בליגה! נכון, לא הביאו שמות מפוצצים, אבל להזכירכם, תמיד כשהגיעו לב"ש שמות גדולים, האכזבה מהם הייתה גדולה מהשם שלהם, ומי שהעלו אותנו ליגה, היו דווקא השחקנים שלא ציפו מהם יותר מידי! מי ידע לפני עונת העליה מי הם אבולבן, חיים, בונפלד, ברדה (היה מוכר אבל בקטנה)?? השחקנים האלה באו משום מקום והפכו לכוכבים! העונה יש לנו בשער את אסי(לא צריך להרחיב), הגנה טובה (תזכרו, סיבוני יתגלה כג`וקר), ההתקפה טובה, הקישור הוא הבעיה.. ודווקא בשחקנים הנחשבים יותר, אני לא תולה תקוות.. תזכרו את השמות האלה:אפריאט,בן שושן, חוגג, צגאי(בעיקר הוא).. תזכרו, ואל תשכחו מי הראשון שאמר שהם יעשו את העונה!

henry987

New member
אתה צודק

רק חבל שאין עם מי לדבר (חוג האוהדים לא מקשיב וכרגע הוא הורס את הקבוצה)

נכון..

ובטח לא הם הדבר שיעיף את זינו.. שאגב, אם תחשבו על זה טוב, אין כרגע מישהו יותר טוב ממנו בתור יו"ר

אתה צודק

אני לא אוהד באר שבע אבל חוסר התמיכה בקבוצה מצד האוהדים רק פגע בכם זה הצעד הכי גרוע שיכול להיות במחאה רק שלא תרדו עוד ליגה בקצב הזה חבל אתם קבוצה לגטימית בליגת העל והרבה מזה בגלל האוהדים תחזרו למגרשים והקבוצה תחזור לליגת העל

חבל

אולי זינו לא טוב בתפקיד שלו אבל הקבוצה מעל הכל וגם אין מישהו פנוי יותר טוב ממנו יביאו מישהו יותר גרוע ממנו אם זינו יעזוב וחוג האוהדים: מה זה עוזר להעיף את זינו מה אתם חושבים שתצליחו להביא את יעקב שחר (הכוונה למישהו עשיר כמוהו או משהו טוב בתפקיד זה)

למעלה