חבר`ה - אתם מוציאים שם רע לימין

אורלי17

New member
חבר`ה - אתם מוציאים שם רע לימין

תפסיקו לבלבל את השכל על ביבי ועל גולני, מספיק עם השטויות! לכל יחידה בצבא היו את רגעי התהילה שלה, ומצד שני - לכל אחת מהן גם היו את הכשלונות שלה (לגולני היו הצלחות אבל צריך לזכור שהם גם איבדו את החרמון ביום כיפור, לצנחנים היו הצלחות וצריך לזכור שהם נלכדו בעיר סואץ ביום כיפור, ובקיצור - אף יחידה לא מושלמת). כימנית (שאין לה משהו רציני נגד ביבי) אני מאמינה שכל ה``היידה ביבי`` הזה שהולך בפורום לא מועיל לאף אחד. זה לא פורום פוליטי, אז תרגיעו בבקשה.

אנחנו לא מוצאים שם רע לימין זה את ש

זה רק את שמוציאה שם רע לימין, רק את ואנשים כמוך שיודעים שביבי הוא המלך ולא מוכנים להודות בזה. משמאלנים בוגדים מסריחים אשכנזים אני מצפה לזה. אבל מיהודית כמוך אני מצפה ליותר. את יודעת שביבי הוא המלך. תמיד לישראל היה מלך ונביא שעומד לצידו. גם עכשיו יש לנו מלך וקוראאים לו ביבי. ולידו יש שורה של נביאים יש לו את כדורי יש לו את דרעי, וכמובן יש לו את הגדול מכולם המרן (יבדה לחיים ארוכים) הרב של כל היהודים עובדיה יוסף!!!!! מי יתן וכולם ישמעו בקולו ולא סתם יעליבו את הנשמה הטהורה שלו!!! וחוץ מזה, את רואה, את בעצמך משקרת, הגולן לעולם לא נאבד, הוא שלנו וישאר שלנו לעולם עולמי עולמיה, ולמה לעולם אתם שואלים? כי גולני שומרים עליו שישאר שלנו. מאז ימי התנ``ך ישבנו בגולן, עוד בזמני יהושוע הוא נכבש מהיבוסי, ואתם חושבים שגולני יוותרו עליו??? חתיכת מטומטמת! ואמרת שההידה ביבי הזה לא מוסיף? היייידה ביבי!! !! ! היייידה ביבי!! !! ! וטל, תחזרי לשורשים שלך, בימים כאלו לפני מלחמת גוג ומגוג לא יפה שיהודים כמוך מלכלכים על שאר היהודים כמוני. כולנו צריכים להתאחד כנגד העמלקים!!!!(וזה לא משנה אם היום קוראים להם פלסטינאים ערבים ישראלים שמאלנים או סתם אשכנזים!!!

sasson

New member
תגיד לי...

אפילו על מישהי מהמחנה שלך אתה יורד ככה? למה? קיבינימאט למה??? ומה יש לך נגד אשכנזים? מה אתה חושב שכל האשכנזים שמאלנים?? אני לא שמאלני אבל אם הימין זה אתה אז שילך לעזאזל כל הימין הזה. ומה הקטע הזה עם ש``ס? אתה לא מתבייש??? רוצה ללכת לגולני להילחם ומצד שני תומך במשתמטים אוכלי החינם האלה??? אין לך טיפת כבוד?? אתה יודע מה??? גולני גדולים עליך, בנאדם כמוך לא יגיע אפילו לחיל חימוש. אני מוכן להתערב שהקב``א שלך הוא מקסימום 43. עדיף לך להירשם לאיזה ישיבה בעיירת פיתוח שאתה גר בה כי נראה לי שלחזור בתשובה זה המקסימום שתגיע אליו בחיים שלך.

אז זהו שרואים עליך, ששון , רואים ..

ששון, רואים עליך שאתה אשכנזי צהבהב. זה נוזל לך מהפנים! אתה רואה, יש רק כמה סוגים של אנשים במדינה הזאת. אתה מהסוג הצבוע הזה. הזה שסוף סוף הבין שכל האשכנזים חארות, אבל בגלל שהוא אחד מהם , כלומר אשכנזי בעצמו, אתה לא יכול לדבר עליהם רע, כי אז הוא בעצם אתה מלכלך על עצמך. אז עדיף שתישתוק. חוץ מזה, מה רע בלחזור בתשובה, לתת קצת כבוד לקדוש ברוך הוא??? אתה רואה זה הבעיה איתך ועם כל החארות כמוך, אתם ישר רואים חוזר בתשובה וחושבים מישתמט. אז שתדע לך שאנשים לומדים קשה בישיבה, ורק בזכותם אתה קיים כאן בארץ אחרת הקדוש ברוך הוא היה כבר שורף אותך מזמן. ואל תדאג, אני עוד אחזור לגמרי בתשובה ואלמד בישיבה. אבל צריך לעשות מהפכה בארץ הזאת. צריך לנקש את כל האנשים האלה שחושבים כמוך ועוזרים לערבים השמאלנים האלה. ואז כשהארץ תהיה נקייה ממתייוונים כמוך אנחנו נוכל כולנו ללמוד תורה במקום ללכת לצבא וה` ישמור עלינו כי נהיה נקיים מחלאות אדם. ואז נפרק את צה``ל ונשאיר רק את גולני שישמרו עלינו שלא ניסתה מהמילים של המר``ן. אתה עוד תראה, אנחנו נהייה זכים כמו מיים. ואז אתה תיצטער שלא הצטרפת למהפיכה בזמן כי אתה כבר תהיה בגהינום. היידה ביבי !! !! ! היידה ביבי !! !! ! היידה ביבי !! !! !

ועוד משהו

ששון, אתה אמרת בהודעה אחרת שמתאים לפרענקים כמוני ללכת לגולני. שתדע לך. אתה וכל שאר האשכנזים תקעתם את כל היהודים בגולני כדי ליזרוק אותנו למות בלבנון. אבל אתם תאכלו אותה חזק. בניתם לכם צבא שיביא למדינה הזאת את המהפיכה. צריך רק את המרן, את ביבי ואת גולני כדי להביא למדינה הזאת את המהפיכה. סוף סוף נחזיר עטרה לישנה. אתם עוד תבקשו מביבי סליחה על מה שעשיתם לו. סוף סוף בא מנהיג שאמר מה שהעם חושב וצרח בשוק שהשמאלנים הם גזענים חארות אשכנזים אנטישמים שאוהבים רק ערבים. ואתם ליכלכתם עליו. למה? כי הוא אמר לכם את האמת בפנים. שכל האשכנזים מלידה הם סתם גזענים ששונאים יהודים אמיתיים. אז תיזכרו את המישפט הבא - היידה ביבי !! !! ! אתם עוד תישמעו אותו הרבה אחרי שביבי יוכתר כמלך על כל ישראל והמר``ן יהיה היועץ הראשי שלו לכל העיניינים. היידה ביבי !! !! !

sasson

New member
פשוט בושה

בפעם האחרונה שהסתכלתי בראי הייתי די חום ובפעם האחרונה ששאלתי את אבא שלי איפה הוא נולד הוא אמר לי שבטוניס, אבל אם אתה קובע שאני אשכנזי, אז מי אני שאתווכח איתך. אתה בטח חושב שאם אני מדבר כמו בנאדם ולא כמו איזה בהמה אז אני אשכנזי. אז הנה, אני ספרדי מאוד ואני מדבר כמו בנאדם. זה כל כך מוזר לך??? חבל מאוד. בגלל אנשים כמוך נדבקה לנו המזרחים הסטיגמה הזאת של הלוזרים. כל הדיבורים האלה שלך על אשכנזים וספרדים פשוט עושים לי רע על הלב. בגלל הדיבורים האלה ובגלל אנשים כמוך, שמביאים פירוד ושינאה בכל מה שהם אומרים, רק בגלל זה המדינה שלנו תתפרק. בטח לא בגלל כמה אינדיאנים דוברי ערבית עם רובי קלצ`ניקוב. אז חבל לי מאוד יוסלה, שאנשים כמוך קיימים בתוכנו ואם זה היחס שלך לחברה תאמין לי שאתה לא תגיע רחוק. תסתכל על הודעות פה ותראה איך אנשים נורמלים מדברים. למה אתה גם לא יכול לדבר ככה? למה אנשים כמוך חייבים לדפוק את התדמית שלנו המזרחים??? נשבר לי הזין כבר מאפסים כמוך שבוכים על קיפוח כל החיים! מה יצא לך מהבכי הזה? אתה יודע מי זה הרמטכ``ל?? מי זה הנשיא?? ידעת שחצי מהכנסת הם ח``כים ספרדים?? תפסיק כבר לבכות כי זה לא יעזור לך. חומר למחשבה : איפה היה אלוהים כשמיליוני יהודים דתיים ולא דתיים נשרפו/ נקברו/נורו/נחנקו/נתלו/התחשמלו בשואה? כמו שראיתי באיזה סטיקר : אין לנו על מי לסמוך אלא על אבינו שבשמיים. כמו ששמר על 6 מיליון יהודים בשואה, ככה ישמור גם עלינו! שיהיה לך שבוע טוב

sasson

New member
ועוד משהו כפרה

אם אתה אומר שאלוהים יכול לשרוף אותי, אז שישרוף. למה הוא מחכה? נו איפה אתה אלוהים??? תשרוף אותי!!!! אני נוסע בשבת ולא שומר כשר. נו אז למה אני לא נשרף יוסלה??? מחכה לתשובה שלך. שיהיה לך שבוע טוב

למעלה