חבר`ה, חלאס נתוני כושר ובר אור!

חבר`ה, חלאס נתוני כושר ובר אור!

תאמינו לי אנשים, כושר של אימונים לא מעביר אתכם גיבוש.. הכושר, ולא משנה כמה הוא מצויין, ``נגמר`` אחרי כמה שעות ולא מהווה יותר גורם משמעותי.. הרי גם אצן שרק אלפיים ב 6 דקות, לא מסוגל לרוץ 4 שעות רצוף בחול עם משקל ונשק, למרות הכושר שלו. תבינו, שגיבושים מקבלים משימות שנועדו לשבור את הגוף פיזית, כדח לראות מי מספיק חזק מבפנים: הם יתנו לכם משימות בהן תרוצו עד לעילפון (לפחות בגיבושי מטכ``ל שלי זה היה ככה, ותהיו במצב מתמיד של רעב, צמא ועייפות. כאן, אחרי שכבר הקאתם את הנשמה 10 פעמים בשעה, נפלתם 10 פעמים בדקה, והתעלפתם מרוב מאמץ, כאן תיבדקו, ולא בטיזוזי היום הראשון, כשכולם עוד רעננים והכושר משפיע. אני לא אומר לא להתאמן, כי האימונים נותנים לכם כלים להתמודד עם המאמץ, למרות שבאפ אימון לא תוכלו לדמות מאמץ של גיבו, עדיין תוכלו להגיע (אם תשקיעו) לנקודה בה המאמץ הרגיל הופך לסבל גופני נטו. כשתגיעו לנקודה הזאת, תנסו להתרכז ולהתמקד בהרגשה ובתחושות שמלבד הכאב הפיזי, כי אלה הדברים הקשים והוברים באמת (הרגשת השחיקה, התשישות והריקנות המנטלית) זהו, זה מה שחשוב, ולא דקה יותר או פחות בריצת אלפיים, או 20 או 30 עליות מתח. תפנימו את זה יוני

suppergirl

New member
wassssap?

הי יוני, נורא דרש את זה- עייף? אז לך לישון. (חבל על פדיחות מיותרות שאתה עושה לעצמך..) :) :p

jedi knight

New member
????

מה את רוצה על איזה פדיחות דיברת ? עזוב שטויות זה מצוין שבזמנכם החופשי אתם פה !!! :)

איזה לישון מה לישון?

מה את חושבת? שכשאני עייף (למרות שזה זמן חופשי) אני יכול להכנס חמיטה ולישון? הלוואי.. למרות שעכשיו בעת כתיבת ההודעה אני כבר אחרי הכל... יוני

למעלה