חבר`ה יש לי בעיה...

lolly pop

New member
חבר`ה יש לי בעיה...

לפני שבוע וחצי הכרתי מישהו ובהתחלה זה היה סתם קטע של ידידות, הוא רצה אותי והתעניין בי אבל אני לא הראיתי שום תגובה דומה לשלו, הקיצר סיפרתי לחברה שלי עליו, והחלפתי ביניהם מספר טלפון. עכשיו אני רוצה אותו נואשות והוא אומר שהוא רוצה אותי במילים אלו. הקיצר, אמרתי לו שגם אני רוצה משהו איתו ופתאום הוא אומר שהוא רוצה להכיר קצת יותר את החברה שלי בשביל לדעת מי יותר חמודה ועם מי כדאי לו יותר. אני נפגעתי מכל הקטע ואני כבר לא יודעת מה לעשות. תעזרו לי!

(-:

New member
אני חושבת שאת צריכה לחשוב

קצת בינך ולבין עצמך למה פתאום אחרי שבוע וחצי את פתאום מגלה שאת נורא מעוניינת בו...אולי זה קשור לעובדה שהוא התחיל להתעניין בחברה שלך ואת קצת...מקנאה? יכול להיות?

lolly pop

New member
אנשים, חדשות...............

1. תודה שהגבת. 2. יש עידכונים, אחרי שיצאתי מהאינטרנט שזה היה בדיוק 5 דקות לאחר כתיבת ההודעה, הלכתי לחברה שלי לא ההיא, אלא מישהי אחרת וסיפרתי לה. היא אמרה לי לעזוב את זה . הקיצר מסתבר שהוא התקשר אל חברה שלי ואמר לה שהוא אוהב אותי ושהוא רוצה רק אותי, ושאם היא מסכימה אז הם יהיו ידידים. ואז היא התקשרה אליי וסיפרה לי, אז אני הרמתי אליו טלפון ודיברנו ומסתבר שהיא התקשרה אליו עוד פעם והתחילה לחרטט לו בשכל על זה שהוא מניאק ומסכסך בינינו, היא טוענת שהוא סיפר לה שאמרתי לו כל מיני דברים עליה לא נכונים. הקיצר עכשיו אנחנו בסדר ואולי ניפגש מחר או יום חמישי כי הוא גר רחוק ממני. 3. בטח שאני מקנאה, את לא היית? אני בטוחה שאת כן היית ממש תודה שענית!

המבינה

New member
תזרקי אותו לעזזל, הוא לא רציני

ורק ישבור לך את הלב. תחסחי מעצמך אדם שרוצה רק את הבלתי מושג. זו בעיה ידועה. אם את רוצה אותו בכל זאת אז השיטה היא כזו: ``כמה שבועטים אותם חזק יותר הם חוזרים מהר יותר.`` אם הוא יחזור תחליטי אם את משחקת איתו או הולכת על זה ברצינות לאור מה שאמרתי לך בהתחלה.

lolly pop

New member
תגובה למבינה.....

הוא בכלל לא משחק איתי, אני זאת ששיחקתי איתו. הוא אמר לי במפורשות שהוא אוהב אותי ורוצה אותי

:cool:

אני אהייה ישירה איתך.... ומצטערת אם העלבתי אותו או אותך.... לדעתי את צריכה לעזוב אותו לתמיד כי אם הוא אומר שהוא רוצה להכיר את החברה שלך ולראות אם מי כדאי לו להפגש אז.... הוא לא אוהב אותך ו...(סליחה על הבוטות) הוא פשוט שיחק איתך רק כדי להכיר את החברה שלך- כלומר, אולי הוא ראה אותה כמה פעמים הבין שאתן חברות... ו.... קרה מה שקרה.... ביי

lolly pop

New member
מצטערת לנפץ לך אשליה.........

אבל הוא לא ראה אותה פעם אחת בחייו. אותי הוא ראה רק פעם אחת וזה כי הוא גר רחוק ממני, והכרתי אותו דרך הצ`אט הקולי דרך אגב. הקיצר הכל הסתדר, עכשיו אנחנו ביחד. הוא התקשר לחברה שלי והודיע לה שהוא אוהב אותי ורוצה בקשר רק איתי. ושאם היא מסכימה הם ישארו ידידים.

המצאיות

New member
הבן אדם פשוט מגעיל

לפחות או היה יכול להגיד לך שהוא לא מרגיש משהו כלפייך ולשאול לנימוס אם זה בסדר מצדך (כמובן שהוא אמור לצפות לכן) תזרקי אותו שיעשה מה שבא לו רק תזהירי את חברה שלך כי הוא בטח מתישהו יעשה לה משהו רע שמאד יפגע בה

lolly pop

New member
אבל הוא כן אמר לי ............

שהוא אוהב אותי כנראה שלא הבנתן נכון............. הוא לא יפגע בי בחיים!

עדן*

New member
שלום

לדעתי את צריכה לעזוב את הבן אדם הזה כי הוא לא רציני אם את כל כך מתעקשת עליו, את יכולה להבהיר לו שאו שהוא איתך או שתגידי פשוט שלום. בן אדם כזה הוא פשוט לא שווה שתסתכלי לכיוון שלו. ולחברה הזו תבהירי שהוא שלך ושלא כדאי שהיא תהיה איתו כי אם כן, מבחינתך הקשר שלכן גמור כי היא לא חברה אמיתית.

lolly pop

New member
האמת שחברה שלי...

מנסה כנראה קצת לסכסך אבל יעבור לה.......... בסך הכל אני עירבתי אותה והכנסתי אותה לסיפור. זה לא שהיא לוקחת אותו ממני............

bubble

New member
לולי פופ

איך שמכינים את המיטה ככה ישנים עליה....!! את גרמת למצב הלא נעים הזה, כי בתחילה לא רצית אותו.. ועכשיו הוא מתלבט בינך ובין חברתך. טעות לעולם חוזרת.....!

keren-by

New member
היי זאת אני.......... לולי פופ

אני פשוט מהעבודה... אני יודעת שמה שעשיתי היה טעות אבל רק כשהוא התחיל להתעניין בה אני פתאום נתפסתי עליו חזק, ממי קוראים לזה קנאה. ואני ממש לא מתביישת להגיד שאני מקנאה בה אבל יש עידכונים......... הם ניתקו את הקשר כי הוא אוהב אותי, אתם קולטים? סוף סוף מישהו אוהב אותי! יש!!! עזבו... אני קצת מתלהבת יותר מדי, לא נורא!

keren-by

New member
תגידי,

מאיפה את ובת כמה ??? שלומי, בבקשה אל תמחוק את ההודעה הזאת! כמו שמחקת לי את ההודעות אתמול כשדיברתי עם ``האור``

ela !!!

New member
לדעתי..

היתה לך סיבה מוצדקת להיפגע! מה זה עוד פעם הוא יעשה אן דן דינו ? ויבחר? לא יודעת נשמע לי לא טוב הסיפור הזה לדעתי את צריכה לשאול אותו למה הוא התכוון למרות שזה דיי ברור ואם זה נכון אז אל תתני לו לצאת מזה בקלות! -אלה-

d.c!

New member
פספסת את הרכבת

היית צריכה לחשוב על זה לפני כן!!!

למעלה