אז תשמע...
הכוונה היא שאסור לכם לדבר בטלפון יותר מעשר דקות - רבע שעה? היא ניסתה לדבר איתו על זה? כי אם לא, כדאי מאוד שתתחיל. והאם המרחק בין הערים הוא כ"כ גדול, עד שבאמת אין לכם אופציה להיפגש יותר מפעם-פעמיים בשבוע? אני הייתי ממליץ לך לעשות מה שהמלצתי לאחד מהחברים שלי לעשות, וזה נורא עזר: לצמצם את הפעם-פעמיים האלה לפגישה אחת מרוכזת, נגיד סופ"ש. תהיה אצלה מיום חמישי עד שבת, למשל. יש הרבה זוגות שעושים את זה, ואם אתם כבר שנה ביחד, זה דבר שלא צריכה להיות איתו שום בעיה. אם המרחק בין הערים הוא לא כזה גדול, אז למה לא נפגשים יותר? כי אין זמן? כי אין לך אמצעי תחבורה? צעד ראשון - לדבר איתו. שהיא תדבר איתו קודם (אם היא לא עשתה את זה עד עכשיו), ואז אם זה לא עוזר, תציע לה לדבר איתו ביחד איתך, כדי שהוא יידע מה עובר לך בראש. בסך הכל, הוא אבא שלה, רוצה בטובתה, ומעוניין שהיא תהיה מאושרת. יכול להיות, וזה סתם זריקה לאוויר, שהוא לא בדיוק מת עליך (יכול לקרות להרבה זוגות), ובמקרה כזה מכאן מגיע הכעס המדומה שלו. בדוק את זה מול חברה שלך, ואם זה המצב, יכול להיות שהוא לא מכיר אותך מספיק. ההורים של בן/בת הזוג מעוניינים שהחבר/ה ידברו איתם ויכירו אותם, ואז זה עושה את העניינים הרבה יותר טובים, אז שמע לי - צור היכרות עם ההורים שלה, כך הם יכירו אותך יותר, וזה לא יפריע להם - מנסיון. מקווה שעזרתי לך קצת גבר.