חבר`ה קצת פירגון

חבר`ה קצת פירגון

תנו ל``מזלט`` קצת קרדיט, למה שלא יצליח? אי אפשר לדעת.. אגב מה שאורן אמר: מזלט אני רוצה לשאול אותך- זה נכון מה שאומרים על גיבוש טיס? זה שכל אחד לעצמו ויש סוציומטריות חזקה שזוכה דווקא לקרדיט וציון טוב? זה ממש מעניין אותי (ולי כבר אין דרך לדעת אם אתה מבין למה אני מתכוון)

0ren

New member
כן

בסוף גיבוש טייס נותנים מבחן סוציומטרי ואני חייב להגיד לך שאחרי 6 ימים אחד בתוך התחת של השני אתה כבר התחלת לפלוט מילים שלא רצית לפלוט.. נותניםלך שני טפסים אחד של דרג את האנשים בצצות שלך מי הכי מתאים להיות לוחם ואותו טופס רק מי הכי מתאים להיות טייס. אורן

מזלט

New member
סציומטרי

המבחן בסופו של דבר מסתכם בזה שאתה לא באמת מדרג את האנשים למי באמת מגיע, אלא מי היה חבר שלך, היית בקשר טוב איתו וכו`. זה ממש מזכיר את הסדרה הישרדות. אני חייב להתוודות, היה איתנו אחד דתי שממש ממש שנאנו, אבל הוא היה תותח, ובכל זאת כולנו שמנו לו אותו בדירוג הכי נמוך... הכל תככים ומזימות, הכל אינטרסים. בקיצור, סוציומטיות.

avipe

New member
זה בדיוק מה שהם רוצים

אם כולכם שנאתם אותו זה אומר משהו עליו....ובדיוק בשביל זה נועד הסוצימטרי....

מזלט

New member
סוציומטיות

אני לא יודע, מה שקובע בסוף את הדירוג שלך בטופס הסוציומטרי, זה לא איך שהיית בקטעים הפיזיים וזה, אלא מה שזוכרים, מהאוהל בלילה למשל, מי מביא אוכל לחברים וכאלה. אני בגיבוש הייתי סופר-אגו-סוציומאט זרקתי על כולם כולל כולם. בכל זאת עברתי, רק בזכות הביצועים שלי בירפ``א.

למעלה