חבר`ה!!!!

מזלט

New member
חבר`ה!!!!

עוד יומיים !! (גם כן יומיים, זה בעצם בערך 35 שעות...) אני מתעורר לבוקר האחרון שלי כאזרח וליום המעבר שלי לצבא. עוד יומיים נוכל לומר - *** עד מתי יולי 17 ? *** נתראה מחר, בשיחת סיכום איתי, וצ`אט פרידה, אני מקווה להתפקד פה בערב, שעה מדוייקת תקבלו מחר, אני אשא מילות פרידה ויהיה כיבוד קל.

מזלט

New member
מפחד...

הדבר היחיד שמונע ממני לעשות פיפי במיטה, זה המחשבה שכולם עוברים את זה ככה או ככה. ואין ברירה!

טל עדתו

New member
יוווווו איזה ....

כיף לך (-: אהמ...ניסיתי לשלוח לך אימיל...אבל משום מה זה לא שלח... אני אנסה לשלוח לך שוב... אם לא אז יש את האיסקיו שלי 116350655 אני חייבת לדבר איתך לפני הגיוס. ד``ש חם לחבר`ה מהשכבה שלי שיהיו איתך בקורס... שיהיה לכולכם - כל פרחי הטיס (הבנות והבנים) המון המון המון בהצלחה!!! ועוד כמה זמן כשאתם תהיו למעלה בשמיים במטוס והכל יראה כל כך קטן...אל תשכחו אותנו פה... וכמומבן לחזור לפורום לספר הכל!!! ותשמור לי את כל הסיכומים והחומר, אני אזדקק לזה בעתיד... אני כבר אדבר איתך מחר בצ`אט - תגיד שעה מדויקת ואני שם... וגם באיסיקיו. שוב המון בהצלחה טל.

מזלט

New member
מתי אני פה היום

אני אנסה לפנות זמן מהסידורים והכל בערך מ2100 עד 2200 אז, מי שרוצה, אני מאוד אשמח אם תבואו לצ`אט... חדר אפטר, אני אהיה שם.

למעלה