חבר`ה

מתלוצץ

New member
חבר`ה

אתם רוצים להגיד שפורום הוא תוסס. נראה לי ממש לא. שיעמום אחד גדול. צריך לעשות משהו. פורום לא מתבסס על החידון והודעות מתפוז. יש המון דברים שעליהם אפשר לדבר, אפשר להמציא הרבה נושאים להתכתבות. אז יאללה. תתחילו.

CoolBoy16

New member
אתה מוזמן להמציא../images/Emo140.gif

ואם כל כך משעמם לך אתה לא חייב להיות כאן...

מתלוצץ

New member
זה לא יפה מצדך.

אני מנסה לעשות משהו לטובה, ואתה עונה לי ככה. גם מבנה הודעתך מאוד מטופש. אתה כותב שאני מוזמן להמציא א``כ במילים אחרות ``אתה מוזמן להסתלק``. אני אחשוב על הצעתך.

•silly•

New member
תראה, כולם מוזמנים להיות בפורום

ולכולנו חשוב שהפורום יהיה פעיל ותוסס. התשובה של אורי ממש לא באה בכוונה לפגוע בך, אבל כשאומרים לנו שהפורום מת בזמן שאנחנו נותנים את הנשמה בחידון שעבדנו עליו כ"כ הרבה זמן, זה פוגע בנו. אנשים פשוט לא מבינים את כמות ההשקעה שלנו בפורום וזה פוגע. אתה יותר ממוזמן להישאר בפורום ולהתסיס אותו עם פעילויות שונות

מתלוצץ

New member
לא רציתי

לא רציתי לפגוע בכם. לא אמרתי שאני לא מעריך את עבודתכם. אבל תבינו אותי גם, אני חדש כאן. אתם מבינים כדי להישאר בפורום צריך להתרשם ממנו. לא התרשמתי, אני מצטער. אבל בואו נתבונן באמת, לאשלי מגיע יותר לפי דעתי. אני מאוד אשמח לשתף פעולה איתכם.

מתלוצץ

New member
לא רציתי

לא רציתי לפגוע בכם. לא אמרתי שאני לא מעריך את עבודתכם. אבל תבינו אותי גם, אני חדש כאן. אתם מבינים כדי להישאר בפורום צריך להתרשם ממנו. לא התרשמתי, אני מצטער. אבל בואו נתבונן באמת, לאשלי מגיע יותר לפי דעתי. אני מאוד אשמח לשתף פעולה איתכם.

CoolBoy16

New member
משהו לטובה?

זה לא עוזר שכל שני וחמישי מישהו כותב פה כמה שצריך להחיות את הפורום...אנחנו עושים המון מאמצים ואם אתה לא מרוצה מהחידון ומשעמם לך פה אתה מוזמן להמציא נושאים להתכתבות כמו שאמרת ולא לחכות שאנחנו "נתחיל"

למעלה