חבר ופורנו

avigimel

New member
חבר ופורנו

מפריע לי מאוד שחברי צופה הרבה מאוד בפורנו. הכל התחיל לפני שעוד עברנו ביחד, גיליתי במחשב שלו הרבה אתרי סקס, והוא אמר שכמו כל גבר הוא נהנה להסתכל על זה, וכשאני איתו, ברור שאין לו צורך בכך, הוא מסתכל בימים בהם אנחנו לא נפגשים. בינתיים עברנו לגור ביחד לפני מספר חודשים, וגיליתי שהוא עדיין ממשיך להיות באתרי הסקס. לא כניסה פה ושם, אלא כל יום באופן קבוע, למספר רב של אתרים. הדבר מפריע לי מאוד. אם היה מדובר מדי פעם, זה היה אכן נראה לי טבעי. השריצה הקבועה שלו, למעשה נראה כמו התמכרות, ממש מפריעה לי. מה דעתכם? כיצד הייתם מגיבים? דבר שעוד מפריע לי – כשאנחנו במיטה, רוב הזמן אני עם חולצה, וזה לא מפריע לו כלל. לא מבקש לראות את החזה שלי, נראה שמה שהוא רואה באינטרנט מספיק לו ומספק אותו.

omri120

New member
בהחלט

חבר שלך מוצא את סיפוקו בנערות מתוך אתרי הסקס. אבל,כשאתם עושים סקס הוא מפנק אותך? את גומרת איתו? הוא עושה לך כל מיני דברים שמחרמנים אותך? או שהוא משכיב,מזיין והולך לישון? כ אם כן,אז את באמת מעין בובת סקס שלו..ותו לא. בברכה עומרי

orrin

New member
למה בדיוק נראה לך

שאם תסיים כל תגובה, גזענית שוביניסטית ובוטה ככל שתהיה, ברצף המילים "בברכה עומרי" מישהו יתייחס לגיבוב המילים שקדם להן אחרת???? בברכה וכו'

omri120

New member
הנה ההסבר

בכל סיום תגובה שלי...אני חותם "בברכה עומרי",משום שיש בחתימה זו,משהו רשמי. באם למישהו מהנוכחים כאן,זה מפריע-אני יכול רק לאמר להם שיהיה בסדר. תתרגלו בברכה עומרי

bulb

New member
אתה מוזמן להצטרף לקהילה...

באופן רשמי ,כמובן. בברכה, יו"ר ועדת קישוט בקהילה

bulb

New member
מאוחר מדי. אישרו את קבלתך לקהילה.

עכשיו אתה חבר גאה מן המנין בקהילה. אתה מוזמן לישיבת הצוות השבועית. כדאי לך ,הנושא קרוב לליבך: חדר הכושר - ניפוח שרירים וישבנים. מיתוסים ומקלחות. בברכה וברוך הבא, דובר הקהילה.

omri120

New member
חבל חבל חבל

חבל שאתה יורד לכזו רמה של דיון. בושה וחרפה. אני שוקל לא לקחת חלק יותר בפורום זה-למרות שיש כאן אנשים אחרים נפלאים. בברכה עומרי

bulb

New member
אז אתה לא בקטע של ירידות?

תאמין לי ,באמת חבל. בחור כל כך יפה (כך לפחות הוא מעיד על עצמו) ,מתאמן במכון 3 פעמים בשבוע ,עושה שעווה כל יומיים... ממש עלם חמודות מבוזבז. אולי בגלגול הבא... בברכה ,כמובן.

omri120

New member
אתה והראש הכחול שלך

הנה.....הוכחת לי שוב את מה שכולם חושבים עליכם. פשוט מדהים! אבל לא מפתיע

bulb

New member
אני?!? מי דיבר על מקלחות משותפות ,

אימון גופני מיוזע ,מראה חיצוני ,חרמנות ושאר ירקות? רמז: בברכה

bulb

New member
אז למה לא אמרת קודם?

אז יש לך "חבר" מטופח שאוהב להתאמן במכון הכושר וחש יחסי תשוקה/דחיה בכל הקשור למקלחות משותפות עם בני מינו. אני מציע לאותו "חבר" שיצא מהארון בהקדם האפשרי בטרם יעוט עליו העש (או שיבלע כל יום שני כדורי נפתלין לפני האוכל). בברכה, "מישהו"

just 20 f

New member
מה? מי נפלא??

אולי אתה מתכוון "נשים"... על בן נפלא פה (יש כזה שיר של "הבילויים" הענקיים) עדיין לא שמעתי (אחרת הוא לא היה מתחמק ממני).

magenta73

New member
כמה דברים בסיסיים:

א. פורנו זה לא סקס. או שנגיד במקום סקס. החוויה שהוא מקבל היא יותר פנטזיה/מציצנות וכו'. פחות "סיפוק מיני". ב. תורידי את את החולצה, אישה!!!!

למעלה