חבר ופייסבוק

lalala777

New member
חבר ופייסבוק

חבר שלי ניתק את חשבון הפייסבוק שלו כשרק התחלנו לצאת עכשיו הוא התחבר לפייסבוק בחזרה כדי לפרסם אתר שהוא בנה. לחבר שלי היו הרבה בחורות בעבר,
הוא בעצם היה " פלייר " גדול. ...החברות
הקודמות שלו וגם הרבה בחורות שהוא
היה איתן בקשר קצר חברות שלו בפייסבוק ואני מרגישה לא נוח בעקבות
זה. אני יודעת שזה רק עניין של זמן עד שהן יצרו איתו קשר ואני מרגישה לא נוח
בעקבות זה. כמה חודשים אחרי
שהתחלנו לצרת גיליתי הוא עדיין מדבר
עם חברתו הקודמת, הוא אמר שדיבר
איתה כי הרגיש רע על איך שהם נפרדו,
היא גרה במדינה אחרת ועכשיו כבר יש לה חבר חדש. .. הוא הצטער מאוד
כשגיליתי אז ואני לא חושבת שדיבר איתה
עוד הפעם... אגב אנו גרים ביחד עכשיו. .. מב דעתכם? האם אני סתם דואגת? אני פשוט מרגישה ממש לא בנוח שיש לו פייסבוק עכשיו והוא כל הזמן בודק את הפייסבוק שלו...

Hermineh

New member
אני תמיד מעדיפה לשחרר ולתת מרחב

אני תמיד מעדיפה לשחרר מאשר להציב לבן הזוג גבולות על מי מותר לו ואם מי אסור לו לדבר.
אני תמיד יצאתי עם אנשים שסמכתי עליהם ב-110% שהם מחוייבים לקשר איתי ואף פעם לא חשבתי או הרגשתי מאיומת עם זה שבן הזוג מתכתב, מדבר או אפילו נפגש לקפה או בירה עם בחורות אחרות מהעבר או מההווה.

אבל כמובן שזה תלוי בנפשות הפועלות.
אני חושבת שאם הייתי מגלה שדברים קורים מאחורי גבי ובן הזוג מדבר או נפגש עם אנשים בדסקרטיות ולא מספר לי, אז הייתי שוקלת מחדש מערכת יחסים כזאת. נשמע לי כמו להכניס ראש בריא למיטה חולה.

כמה דברים:

1. חוסר אמון וקנאה מגיעים מהחשש שלך לאבד את בן זוגך. זה בסדר שאת מרגישה ככה- אבל השאלה היא כמה זה מעסיק אותך, כמה החרדה הזו משתלטת לך על מערכת היחסים?
2. לא נשמע שיש בהתנהגות שלו משהו פסול. נשמע שזה בשביל העסק שלו ושאכפת לו איך את מרגישה.
3. גם כשהוא יוצא מהבית יש בנות בחוץ שיכולות למשוך את תשומת ליבו. איפה הגבול?
4. ממליצה לך פשוט לדבר איתו ולומר לך שזה מעלה בך חששות ושאת מבקשת ממנו שלא יחזור להיות בקשר עם אקסיות. גם לא שיחות "מה נשמע". אם זה לא מקובל עליו- תצטרכו למצוא פשרה שתתאים לשניכם.

קמוש1

New member
אם הוא היה רוצה

ליצור קשר עם אותן בנות/ חברות/ אקסיות הוא היה עושה את זה מזמן בלי קשר לפייסבוק..
היום לא חסרים דרכים...

שלום

מהקטעים בעלי אופי ידידותי אין לך מה לדאוג, מותר לו להיות עם ידידות ככל שירצה. זה שהצטער שכבר אינם חברים, סיבה לצער אותך (כמובן רק אם השיחה הייתה בזמן שכבר הייתם חברים). אם הוא מתנהג אליך בדרך לא נאמנה, תוכלי לחשוד שהוא פחות אוהב. אם לא, השתדלי להתרכז במה שביניכם

lalala777

New member
גם אני מרגישה ככה...

אז מה לעשות? פשוט לשכוח על הפייסבוק שלו ולא לדבר איתו על זה?

אייבורי

New member
השאלה

שאת צריכה לשאול את עצמך היא זאת.

למה את חסרת ביטחון בנוגע לעצמך
למה את לא סומכת עליו.

ייצוב עמוד השידרה שלך והביטחון העצמי, הם מפתח הכרחי
לקשר יציב (זה הכרחי אבל לא מספיק)

וכן בנוגע לפייסבוק שלו, כרגע הכי טוב שתשכחי מזה

Survivor Man

New member
צאי מנקודת הנחה שאם הוא ירצה לבגוד

הוא ימצא דרך עם פייסבוק או בלי.

אחד הדברים שמייחדים את האדם ממרבית החיות הוא שיש לו יכולת איפוק ושיקול דעת. ז"א שאם הכל בסדר ביחסים שלכם והוא אוהב אותך ומאמין במחויבות, גם 100 כוסיות שיתחילו איתו בו-זמנית בפייסבוק לא יצליחו לפתות אותו.

יש הגיון בקנאה אבל יש הגיון גם באמון: ברור שכשהפיתוי גדול יותר כך גם גדל גם הסיכוי שמשהו יקרה ולכן את מקנאה. אבל כשהקנאה מוגזמת ולא רציונלית היא מערערת את היחסים ובעצם משיגה את התוצאה ההפוכה מהכוונה הרצויה, שהיא כמובן שהוא ישאר רק שלך. וכשיש אמון כמעט מוחלט ויש לך בטחון בקשר, הכל זורם הרבה יותר טוב בקשר ושני בני הזוג יודעים לתת ספייס אחד לשנייה אבל באותה מידה שניהם יודעים מה הם הקווים האדומים שאסור להם לעבור כדי לשמר את אותו אמון.

במילים אחרות, אם אין לך סיבה אמיתית לקנא ולעשות לו חיים קשים - תרפי ואל תשבי לו על הוריד. איך תדעי להבדיל בין סיבה אמיתית לכזו שאינה? תסמכי על האינטואיציה שלך ועל ההיכרות העמוקה שלך איתו שתדעי לזהות נורות אדומות אם יהיו כאלה.

LIANSH21

New member
את מחפשת בעיות איפה שאין ואם תמשיכי

אז תהיה בעיה אמיתית

למה שלא יהיה לו פייסבוק?
למה שלא ידבר מדי פעם עם האקסית...

את משדרת חוסר ביטחון בקשר וחוסר אמון
ובין אם הוא ירצה או לא, בתת מודע זה יפריע לו מאוד גם אם הוא יהיה משוכנע שזה לא מפריע לו

בקיצור, אם הזוגיות הזאת חשובה לך אז תעצרי כאן, אל תדברי איתו על זה יותר כי זה כלל מס' 1 זה ידוע שדברים מהסוג הזה הכי משמידים מערכות יחסים

yoez1

New member
ברור שהוא מנסה לבגוד בך כמו שמש ואת עיוורת

בחור כזה שהיה עם הרבה נשים
ועוד חלק לזמן קצר
והן בפייסבוק
הוא מצמיד לך קרניים מאחורי הגב ואת עיוורת פשוט עיוורת.
כל יום שאת נשארת עם הזבל הזה זה יום שאת מבזבזת מהחיים שלך ילדה תתעוררי על עצמך אני הייתי יועץ זוגי 8 שנים ואני יודע שזה הזמן לקום וללכת. מצטער על היושר והכנות אבל זה לא חבר זה אויב.

lalala777

New member
אויב?

זה קצת יותר מידי נוקשה. למה אתה חושב שהוא בוגד? הוא אומר שהיו לו מספיק בנות והוא רק מעוניין בקשר רציני עכשיו

תראי איך את מגיבה

לתגובה היחידה פה שטוענת שהוא בוגד.
כל האחרים אמרו לך שתרגעי ותשחררי- אבל ברגע שמישהו כתב "בוגד" זה לחץ לך על כל הכפתורים.
איך אייבורי כתב "את על המסלול המהיר לחרבן את הקשר"

yoez1

New member
את גם שומעת מה שאת כותבת

היו לו מספיק בנות? רוצה קשר רציני?
מה זה שוק.
יקירה הוא לא אמור לרצות אותך כי מעס במספיק בנות אלא כי הוא אוהב אותך.
את צריכה לענות לי על השאלה האם הוא אוהב אותך?
בשפה המקצועית החבר שלך נקרא סינדרום הבוגדן.
ונראה שאת לא יותר מאוד אחת לאוסף שוב יקירתי בהרחבה נוכל לדבר בהודעה פרטית. מתנצל על היושרה והכנות אהובה.

yoez1

New member
ובכן שלום צנצנת :) בימנו אין תחליף לאמת הישרה

גם אם היא מכה

Survivor Man

New member
ובכן שלום טרול יקר,

אמנם אין לי הוכחה מספיק חותכת כדי לחסום אותך עדיין, אבל גיבוב השטויות שלך הולך ונערם וחושף את המקצוע האמיתי שלך - נחסם סדרתי.

yoez1

New member
גיבוב שטויות אה?

אתה נראה לי טיפוס לא חכם במיוחד שקיבל כוח ביידים ולא רוצה להסס להשתמש בו. ובכן אני בעל מקצוע ואל תביא אותי למצב שהנהלת תפוז תקבל ממני טלפון ובו תיאורי האיומים שלך עלי. חצוף

למעלה