חבר חדש בפורום שואל.

lunarbat

New member
חבר חדש בפורום שואל.

לכל הפורום שלום. עברתי על כמה הודעות ומצאתי עניין בחלום הצלול. אנא הסבירו לי מה זה בכלל ומהי שיטת wild . כיצד ניתן להגיע לחלום צלול. לתשובותיכם אודה. lunarbat .

שריר

New member
רד למטה למטה עד שתראה קישורי

פורום אז תראה את האתר של אלון יש שם את כל מה שאתה צריך רק שתדע שאלון גם משתתף בפורום עצמו ועוד משהו חושב מאוד אל תשאל מה קרה לכלב של אלון או לאשך של אלון, אלון מאוד רגיש בקטע הזה

Variety

New member
שלום

היי, ברוך הבא לפורום! כדי למצוא הסברים על חלומות צלולים אני מציע לך לקרוא את מה שכתוב באתר של אלון ברמן - בכתובת: http://members.nana.co.il/planet/lucidity אם אתה קורא על שיטת ווילד - אל תבהל מאפקט המכשפה שכתוב שם! זה לא מפחיד כמו שזה נשמע (או יותר נכון נקרא)! חלומות פז, מנהל הפורום, Variety-

BladeRaider

New member
ווריאטי צודק

אתה אפילו לא תמיד יודע אם אתה מרגיש שנוגעים בך או שזה ויברציות או מה שזה לא יהיה. אלון כתב את זה מהסיבה הפשוטה שזה יכול לקרות יכול, לא חייב ועדיין לא שמעתי על אף אחד שהיה לו את זה בWILD חוץ מווריאטי

snork

New member
וממני... ../images/Emo10.gif

אגב, אתמול ניסיתי wild והגעתי לשלב של הויברציות, שמעתי קולות אבל הם באו מבחוץ... נראה לי... בכל אופן איבדתי ריכוז והתחלתי להירדם רגיל, ואז נזכרתי שאני צריכה לשים לב וזה כבר היה בשלב מאוד מתקדם, כי הייתי בשיתוק מלא, ולא שמעתי כלום! וברגע ששמתי לב המוח שלי כאילו התחיל להתעורר וזה היה דיי מגניב כי כשהתחלתי לשמוע זה בא בגל כזה! חשבתי שאני שומעת מטוס עובר מעל הראש שלי, אבל בסוף זה היה המאוורים של המחשב... פעם הבאה אני מקווה שאני לא אתעורר, למרות שזאת הייתה דווקא חוויה מעניינת...
snork

למעלה