חבר חדש בפורום

קובי186

New member
חבר חדש בפורום

שלום לכולם שמי קובי חבר חדש כאן אצלכם. דויד מלווה אותי כבר 17 שנה אם האישיות הכובשת שלו והמוזיקה הקסומה שלו דויד תמיד היה עוגן בטוח וחוף מבטחים בכל טלטלות חיי...התמזל מזלי לפגוש את דויד בכנס מוזיקאים בפברואר 99 בווינגייט ניגנו יחד את סיגליות החלפנו כתובות, שלחתי לו מכתב ולאחר חודש דויד שלח לי מכתב מניו ג'רסי- ארה"ב! בינואר האחרון הייתי בצו 8 דיברתי אם דויד בטלפון והוא זכר את הפגישה שלנ הוא זכר אותה גם שנה לפני כן שנפגשנו באוגוסט 08 במופע לחג האהבה במצדה. שלחתי לו מייל לפני כחצי שנה, דיברנו מספר פעמים....אך אני מניח שהוא עסוק מידי..:)) תודה על ההקשבה אשמח לקבל תגובות:))

SHANILIROY

New member
ברוך הבא לפורום ../images/Emo24.gif

נראה אותך בהופעה בהיכל התרבות ?

קובי186

New member
היי שני!!!

כנראה אגיע אם ידידה ואנחנו נשב בגוש ב' כיסאות 26, 27 ואת?? אם מי אתה באה??? שני יש לך facebook???:)))

קובי186

New member
פגישה של הפורום..????

היי שני!:)) ידוע לך מתי והיכן הפגישה אם חברי הפורום??????

שלידודי

New member
מתכננים להפגש ליד היכל התרבות שעתיים לפני

ההופעה ? שלחתי תגובה מקווה שיצטרפו הרבה אני אזמין מקום כבר השבוע

glitter8

New member
היי קובי../images/Emo140.gif

ברוך הבא לפורום שלנו, ספר קצת על כנס המוזיקאים שהשתתפת בו, האם אתה מוזיקאי? ומה הכוונה שניגנתם יחד את סיגליות? על איזה כלי אתה מנגן? ומה הכוונה שלח לך מכתב מניו ג'רסי? כזה עם מעטפה ובול?

קובי186

New member
פירוט..

אני מנגן על גיטרה כבר 12 שנה הייתי בהרכב רוק של כפר הנוער אמית בפתח תקווה וכל שנה נערך כנס מוזיקלי של כפרי נוער בניהולו של המוזיקאי יאיר קלינגר והזמינו אותנו לשם ונגנתי מול קהל את סיגליות יחד דויד:))) היה מרגש, עצמתי ומיוחד!! וכן מכתב מארצות הברית כמו שכתוב מכתב ובול והלוגו שלו המרובע השחור davidBROZA מכירה??:)))))

למעלה