חבר חדש בפורום

Type34

New member
חבר חדש בפורום

היי לכולם, קוראים לי דניאל, ואני מעריץ של דוקטור הו מאז שאני זוכר את עצמי - מילולית. הדוקטור הראשון שאני זוכר הוא השני (פטריק טראוטון) וראיתי את כל הפרקים עד שעלינו ארצה בשנת 1978. אחרי זה פספסתי את כל הפרקים של שנות השמונים, ועברו שנים רבות עד שהצלחתי להדביק את הפער באמצעות הוידיאו וה-DVD. חזרתו של הדוקטור, והגעתו ארצה כמובן משמחות מאוד, בין השאר מכיוון שעכשיו אני כבר לא המעריץ היחיד שאני מכיר בארץ. זה די מדהים שיש פורום מעריצים של הדוקטור בעברית. שתי שאלות: הפורום מתייחס מדי פעם גם לסדרה הקלאסית?ומה היחס של הפורום לגבי ספוילרים לעונה השניה של הסדרה החדשה?

ברוך הבא../images/Emo140.gif../images/Emo215.gif

יש לפעמים דברים על הסדרות הקודמות
ומותר לפרסם סםפולירים עם הסימן
בכותרת,אם זאת השאלה חח

Type34

New member
עוד דבר אחד

הוידאו בלינק המצורף הוא הדבר היפה ביותר שאי פעם ראיתי ביוטיוב:

TheSegal

New member
באמת יפה ../images/Emo13.gif

אני בטוחה שאם הייתי רואה את הסדרה הישנה היתי אוהבת את זה אפילו יותר...

TheSegal

New member
ברוך הבא דניאל !!!

לצערי לא שידרו אף פעם את הסדרה המקורית בארץ, ואני לא יודעת מאיפה להשיג אותה כי אני מאוד מאוד רוצה לראות
אבל כמובן שאתה יכול לשתף אותנו ולספר לנו. בתור מי שראה את כל הדוקטורים אתה גם יכול לתת דעה לגבי התפקוד של הדוקטורים החדשים לעומת הישנים.

Yaki J

New member
אין שם את הכל, אפילו חסרים כמה

מהסיפורים היותר חשובים. מי שרוצים להתחיל עם הוא הקלאסי מוזמנים כמובן לצפות בסטורי ארק הראשון An Unearthly Child כדי להבין איך הכל התחיל, ולמי שקשה עם האוירה האולד פאשנית יכול לדגום גם את The Invasion (מהתקופה של הד"ר השני, פטריק טראוטון) סיפור בן 8 חלקים ששניים ממנו אבדו ושחוזרו לאחרונה באמצעות אנימציה ממש מעולה.

Type34

New member
לדעתי קשה מאוד

להמליץ איפה להתחיל, עם סדרה שנמשכה יותר מ-25 שנה, עם תוכן כל-כך מגוון, ורמה כל-כך לא עקבית. לדעתי תקופת הזוהר היתה שנות השבעים, בערך עד 1978, ז"א תקופת הדוקטור השלישי והרביעי. אני מאוד אוהב גם את שני הראשונים, אבל אי אפשר להכחיש שהיום הפרקים הממש מוקדמים נראים מאוד מיושנים. כמה סיפורים בולטים: The Daleks 1963 זאת קלאסיקה אמיתית. הסיפור הראשון עם הדאלקס, והסיפור השני של דוקטור הו. The Dalek Invasion of Earth - 1964 The Invasion -1968 Spearhead from Space - 1970 The Silurians - 1970 The Genesis of the Daleks - 1974 Pyramids of Mars - 1975 Castrovalva - 1982 The Caves of Androzani - 1984 יש כמובן עוד המון, אבל אלה בולטים לטובה, ואין בהם הרבה רגעים מביכים . . .

שאלה?

מראים מתי הדוקטור משמיד כביכול את כל הדאלקים ואת אדוני הזמן? כי זה צריך להיות מענין ולא הייתי בטוחה אם ממש הראו את זה

Type34

New member
לא

זה שהדוקטור הוא אדון הזמן האחרון זה חידוש של הסדרה החדשה.

Yaki J

New member
היי דניאל

אני מניח שפחות אנשים חשופים לסדרה המקורית פה בארץ (ההזדמנות היחידה לישראלים לראות אותה היתה כשBBC פריים שידרו אותה) ומן הסתם בפורום מכירים יותר את החידוש, אבל זה לא אומר כמובן שאי אפשר לדבר עליה פה. אגב, אתה גולש/כותב גם באאוטפוסט גליפריי?

Type34

New member
זה היה לפני 5 או 6 שנים,

נדמה לי, כשהתחילו לשדר את BBC Prime. אני זוכר שהקלטתי את Logopolis ואת Warriors of the Deep, והם כנראה שידרו את כל הסדרה הקלאסית אחרי זה. הייתי רואה את זה מידי פעם, אבל ממילא יש לי את הרוב בוידאו.

Yaki J

New member
זה התחיל לפני 7 שנים בערך

שידרו בראן הראשון כמעט את כל הסדרה אבל בארץ יכלו לראות אותה רק מי שהיה מנוי של yes בשידורי הניסיון (BBC פריים עלה בכבלים כמעט שנה אחרי), אח"כ שידרו שוב את כל הדוקטור החמישי, ואח"כ פשוט שידרו בסדר רנדומלי.

TheSegal

New member
בדקתי באתר שלהם... מסתבר

ששואלים אותם הרבה לגבי הסדרה הזאת, הם כרגע לא מתכננים לשדר אותה (לא את הישנה ולא את החדשה)
אולי בהמשך אם הפורום קצת יגדל נוכל לשלוח להם מכתב עם בקשות מכמה אנשים... אני מאוד רוצה לראות את הסדרה הישנה....

Type34

New member
כן

אני קורא את אוטפוסט גליפריי, במיוחד את עמוד החדשות שלהם. לא כתבתי שם הרבה.

Yaki J

New member
גם אני לא. אני בעיקר בסקשן של

המרצ'נדייז והצעצועים. יש שם כמה אנשים טובים שמוכנים מדי פעם לעזור ולשלוח לארץ כל מיני דברים במחירי עלות (כי רוב המוכרים באיביי די שוחטים).

faina s

New member
ברוכה הבאה לפורום ../images/Emo24.gif

אני אישית מתה לראות את העונות הראשונות חבל באמת שלא משדרים אותן שוב

למעלה