חבר טוב שוחח עם כתב בכיר שמכיר את

חבר טוב שוחח עם כתב בכיר שמכיר את

מכבי לעומק, והוא גם אוהד שלה (רק היום ידעתי זאת) והוא טוען ששרף מכר את המשחק להפועל י-ם כי הסבר הגיוני אחר, אין. זה כתב שכל מי שמתעסק בכדורסל מכיר.

TheRasmus

New member
כן

ההנחיות של שרף לשחקנים בסוף הרבע השלישי היו למסור את הכדור ליריב ולא לעבור את החצי.

אתה אולי מדבר בציניות....

אבל חבר שלי דווקא אמר לי שיש איזה פרשן בכיר שהעלה קונספירציה שלא לציטוט, שצביקה שרף לא רצה לדרוס את ירושלים בגמר אלא ללכת על ניצחון קליל, בשביל שהשחקנים של ירושלים שמשחקים בנבחרת (שכידוע הוא מאמן אותה) לא ישברו מוראלית מה שעשוי לעלות לו ביוקר מאוחר יותר. לכן הוא ביקש מהם לפני הרבע הרביעי להוריד קצת מהדוושה, מה שעלה לו מאווווד ביוקר עכשיו.

יו45

New member
וגם זה בולשיט

שרף הפסיד את המשחק כי הוא נפל במלכודת הזלזול אחרי שהוביל 20 הפרש בסוף רבע שלישי, מלכודת שלמאמן בכיר אסור ליפול אליה. אין מה לחפש הסברים מתוחכמים לצעד אדיוטי שהוא עשה. בכל מקרה חבל להתעסק עם זה , זה שיך להיסטוריה , נקמנו בהם בקטנה אתמול, וננקום בהם עוד עשרות פעמים בשנים הקרובות. ביינתים בואו נתעסק עם העתיד. יש למכבי השבוע משחק שיכול להכריע עונה שלמה, ניצחון בקובנה ואפשר להתחיל להזמין כרטיסים לפיינל פור.

משחק קשה מאוד יש לציין.

להערכתי יותר קשה מפיראוס. הלוואי שננצח בע``ה, אפי` בנקודה אחת.

להזמין כרטיסים לפיינל פור???

לא צריך להיות שלב הצלבה(הטוב מ-3) שנקרא רבע גמר בין 8 הקבוצות שמסיימות בשני המקומות הראשונים בכל בית??? אני באמת שואל???

יו45

New member
בוודאי שיש

קצת נסחפתי , אבל הכיוון הוא כזה. אני לא מאמין שריאל ינצחו פעמיים בשני משחקי החוץ (נגד אולי' וז'לגיריס) מה שאומר שניצחון בשלושת משחקי הבית יתן לנו את המקום הראשון. מקום ראשון=יתרון ביתיות בהתלבה נגד ברצלונה/מלאגה. קבוצות שמכבי חייבת לעבור עם יתרון בייתיות. בקיצור זה רחוק אבל זה משחק מאוד מאוד חשוב.

../images/Emo45.gif סבבה עליך...חשבתי ששינו את השיטה

בגלל ההודעה שלך... שיהיה בהצלחה...(יום חמישי זה יום של בילוי בשבילי,לשבת בסבבה לראות את מכבי....תענוג!!!)

שימי1984

New member
לפציעות של ניקולה ומרכוס, יש למכבי ספסל רחב..

למרות הפציעות של ניקולה ומרכוס יש למכבי ספסל רחב שליאור אליהו יכול להוכיח את עצמו שהוא שחקן טוב ששרף לא נתן לו הזדמנות לשחק וזה הצ'אנס שלו להראות שיש לו את כל המוטיבציה שיש לשחקן המוכשר הזה, לא רק ליאור יש גם את עומרי כספי המוכשר שמוכיח את עצמו בכל פעם, הפיתרון לנצח את קובנה זה הגנה חזקה ולתת להלפרין לרכז משחק ולא לתת לוויל ביינום לרכז..

למעלה