חבר כנסת עזמי בשארה

felix

New member
חבר כנסת עזמי בשארה

מה עושים נגד האיש האלים הזה שיושב בכנסת ישראל שעושה הכל לחורבנה של מדינת ישראל. האם נכון להמשיך לשלם משכורת לאיש הרע הזה על חשבון משלם המיסים הישראלי. מדוע שלא נפעל להדחתו מכנסת ישראל. חבר כנסת שאינו נשבע אמונים למדינת ישראל ולחוקיה אין מקומו בין נבחרי ציבור. ראו כתבה על הבחור בכתובת : http://www.news-israel.net

ירמיהו

New member
הקדמת אותי בשתי שניות

הוא נחש הצפע שמו עזמי בשארה. הוא חבר כנסת ערבי בסיעה הקרוייה בל``ד. הוא אינטלקטואל רהוט דיבור ודמגוג מן המעלה הראשונה. הוא שונא ישראל מן הסוג המסוכן יותר מחסן נסראללה, למרות שהוא תומך מוצהר של מנהיג החיזבאללה. בשארה מטיף בגלוי אך בעיקר במחשכים נגד המדינה הזו המשלמת לו את משכורתו. ההסתה שלו קשה, פרועה ומסוכנת. על מיצחו טבוע אות הקיין של גרימת עיקר המהומות של ערביי ישראל. בשארה הזה גר בנצרת עילית בין היהודים. לא בין אחיו המוסתים בעיר התחתית. הוא נהנה ממנעמי השלטון ובועט בכל רגע נתון במדינה שהצמיחה אותו ואת ומשכורתו. ``עניין מרכזי`` קובע: יומך יגיע, יא בשארה, נחש צפע שכמותך. וזה יהיה הרבה יותר מהר ממה שאתה סבור. המסכה תוסר מפניך והאמת תחשף. התקשורת הישראלית אשמה בטיפוחו של האויב המסוכן הזה ומן הראוי לתת על כך את הדעת.

alirani

New member
ומה עושים עם ביילין?

מילא עזמי בשרה ערבי מצחין אשר ע``פ הפרסומים דוגל בהשמדת ישראל , אני מקווה כי הכנסת תטפל בכאלה ומייד , אבל מה הפלא עם החנון המתרפס הרופס והרכרוכי ביילין אשר אני מעביר ערוץ כאשר מראיינים אותו, ממשיך במנטרה הקבועה שלו , כי אין מה לעשות , ויש להמשיך את המ``מ המדיני עם הרוצח עראפת , כנראה שרק לינץ של מישהו המקורב לו אולי יזיז לו משהו , אני ממש נגעל ממנו ומטיפוסים כמונו אשר מוציאים שם רע לזנות

felix

New member
יוסי ביילון-תגובה

חבר כנסת יוסי ביילין נשבע אמונים למדינת ישראל ולחוקיה. אני מזכיר לך שהוא גם שר המשפטים של מדינת ישראל. אין כאן מקום להשוואה גם אם אינך מקבל את הדעות הפולטיות שלו. הוא מאמין בדרכו אבל אינו שונא ישראל . אני מציע שלא נייצר שינאת חינם ביננו ונתמקד באוייבנו האמתיים.

diklai@

New member
יוסי ביילין-שר בישראל

אני ממש מסכימה עם דבריך פליקס שטות גדולה לאמר חלילה שביילין שונא ישראל . תבדילו חברים בין דעות פוליטיות שונות לחשיבה קיצונית ,שאינה מובילה לכלום.יש ויכוחים פוליטיים אבל אל תתחילו עם ההכללות המטופשות האלה... אוייבי ישראל הם כ``כ רבים שממש לא כדאי להוסיף אנשים שפועלים לפי א מ ו נ ת ם התמימה שהשלום הזה הוא אמיתי ... כולי תקווה שיוסי ביילין אולי יתעורר ויאמר טעיתי אך אני מעריכה אותו כאדם , כשר , וכשוחר שלום....(רק חבל שהדרך שבה נעשה השלום הזה כ``כ מוטעת ..) מי ידע ולא נוסיף עוד להתכתש ולהתווכח ונדע רק שלום ואהבה על ישראל.. חג שמח לכולכם.

amor

New member
את כמעט צודקת

כי את השלום אבדנו ושארה רק האהבה

amor

New member
מה ההגדרה של אויב?

האם רק מישמאיים בנשק הוא אויב או גם מי שפועל נגד אינטרסים של בטחון ישראל נחשב חאויב. למשל אם שר או ח``כ יצביע בכנסםת יחד עם חכים ערבים בניגוד לטובת המדינה , האם לא יחשב לעוכר ישראל רק בגלל שהוא יהודי ? כדאי לחשוב על כך

amor

New member
י.ב. היה שר והתגלה כמרגל

לאחר קום המדינה היה לנו כבר שר בשם י.ב.(ישראל בר)אשר התגלה כמרגל. לכן שרות אינה ערובה מוחלטת לנאמנות. אדם (וגם שר) נבחנים לפי מעשיהם והתנהגותם.כדאי שנזכור זאת היטב.

amor

New member
לא רק הוא

רוב החכ``ים הערביים שונאי ישראל מוצהרים ויש לפעול מיידים להגבלת תנועותיהם

למעלה