חבר מביא חבר מביא חבר מביא בחבר...

Cobe Anan

New member
חבר מביא חבר מביא חבר מביא בחבר...

יאללה, תתחילו לייבא לכאן קצת חברים מפורומים אחרים בתפוז, נשמור על 909 שלנו חי לנצח.. הבעיה פה היא שחצי מהפורום זה חיילים, והשיממון ששורר פה במהלך השבוע מבריח גם את מי שנשאר אונליין.. פיתרון: להחדיר חיים לפורום. להכניס לכאן חברים. יש כאן אחלה אנשים, אני אתבעס אם כולכם פה תיעלמו לי ככה אחד-אחד..

כמעט25

New member
אני פה ממי

אל תדאג! ולמרות העיסוקים שלי משתדלת להכנס בכל פעם שיש לי קצת זמן! ואתה צודק..... צריכים עוד כמה נפשות מרעישות וחיות בפורום

Cobe Anan

New member
אז יאללה, לייבא!

אגב, אם נצליח לפתוח פה טווח גילאים יותר רחב, זה לא רק יגדיל את האוכלוסייה, אלא גם יעשיר את הפורום בנקודות מבט, וגם בזמני כניסה, כך שיהיו פחות שעות מתות בפורום.. ענת, את מי את מייבאת?

כמעט25

New member
sorry לא מכירה כ"כ טוב אנשים

מפורומים אחרים כדי לייבא אותם
אבל אני אשתדל!!

Lancelot99

New member
רגע.. מה הבעיה בזה שחצי מהפורום הם

חיילם? 99.2 אחוז מפורום סדירים הם חיילים, והפורום דופק כמו ארנב חרמן

pain is MY love

New member
הקטע הוא

שלפורום סדירים נכנסים לא רק חיילים סדירים א לא גם מלש"בים למיניהם וכ'ו. וחוץ מזה מן הסתם רוב החברים בפורום הם חיילים שחוזרים הביתה כל יום וגם חיילים שרוב החיים שלהם סובבים סביב הצבא ככה שיש להם הרבה יותר על מה לדבר... הבעייתיות בפורום הזה שאין לו ממש הגדרה מובנת וכל אחד כותב פה על דברים אחרים ושונים. זה סבבה לגמרי וזה ממש נחמד. אבל באמת אני מסכימה עם קובי שאם יהיו פה אנשים מטווח גילאים יותר רחב באמת יהיו שיחות יותר מגוונות ומעניינות והפורום גם יחייה יותר... בין כה וכה אני פה! לתמיד! לא לחים חתמתי קבע...

Lancelot99

New member
יאללה מרינה!

את תביאי את פורום 35, ואני אביא את פורום 735 ככה יהיו לנו פה אנשים מכל הגילאים ומכל הסוגים

Cobe Anan

New member
Thanks! And... Welcome!!!

Ummm... I`m sorry for being such an ignorant, but... Why are we having this comversation in English?...

למעלה