חבר מביא חבר?...

DeadGardens

New member
חבר מביא חבר?...

היי, אני זקוקה לעיצות וטיפים ושיערתי לעצמי שזה המקום. (אם אני טועה, תקנו אותי ואם אפשר הפנו אותי למקום המתאים.. בבקשה :) יש לי כלב פודל,זכר,בן 15 שנה, לאחרונה הוא מראה סימנים של זיקנה וגם ברור למה.. אנחנו די בטוחים שאוטוטו הוא כבר ילך לעולמו... לכן החלטנו להביא עוד כלב שיארח לו חברה ופחות או יותר במות הפודל הוא יהווה לנו חצי נחמה כזו.. הכלב הנוסף הוא סמויאד,כמעט בן שנה,שהיה רגיל לחיות בתוך בית.. הוא כלב מאוד אדיש ד"א.. ממש לא אכפת לו אם נובחים עליו או משהו.. אבל הוא גם מאוד שובב ומשתולל כנראה בגלל שהוא עדיין ילדון.. בכל מקרה.. בדר"כ כשמביאים כלב אז הפודל שלי היה משתין בכל מקום לסמן טריטוריה ועושה קרב נביחות-דבר שלא קרה עם הסמויאד החדש. אך מצד שני.. הוא גם נראה מאוד עצוב ורואים שהוא נעלב מהעובדה שהבאנו כלב נוסף...הם לא רבים בניהם.. אבל איך אני יכולה להרגיל את שניהם לסביבה החדשה.. ולגרום לסמויאד להבין שמקומו בגינה-ולא בבית? אני באמת רוצה שהם ישחקו אחד עם השני ושלא ישבו כל אחד בפינה שלו וכשיגיע האוכל כל אחד יתחיל להשתגע..

Sweet Fantasy

New member
למה מקומו של הסמוייד בגינה?

איפה הפודל גר? הפודל כבר זקן מאוד, אתה לא יכול לצפות ממנו אחרי 15 שנה שגר לבד לקבל כלב חדש לטרטוריה, גם אני הייתי נעלבת אם אחרי 15 שנה לבד וקבלת יחס לבד פתאום יום בהיר אחד היה מגיע גור צעיר יותר שובב יותר ומעניין יותר ופאתום היחס מתחיל בין שניינו. אני מציעה שתעניקו לפודל שכבר אוטוטו ממשיך הלאה יחס חם ואוהב אפילו יותר מבעבר, כשהם יחד תתנו חיזוקים חיוביים לשניהם ולפודל במיוחד, מציעה להתייעץ גם בפורום כלבים.

DeadGardens

New member
אני בחורה.

הפודל גם כן בגינה... וזה בדיוק מה שאנחנו עושים, הכלבים עכשיו גם לא מפחדים להתקרב אחד לשני.. וכבר אין נביחות כשמגיע האוכל.. הוא דווקא קיבל אותו יפה מסתבר.. הראינו לו שהוא מקבל את אותו היחס.. ועכשיו כל הצדדים מרוצים. ובאנקי הסמויאד החדש.. הבין שהם יושבים בגינה.. וטוב להם עם זה יש להם מקום חופשי להתרוצץ.. אני גרה בוילה של 4 קומות... לנקות את כל הבית משיערות כלב זה בלתי הגיוני...זה למה הכלבים בגינה... בכל מקרה-הכל בא על מקומו בשלום בבית, או ליתר דיוק-בגינה. תודה על העיצה בכל זאת אבל :)

למעלה