חבר עם פנטזיה מוזרה

mili2500

New member
חבר עם פנטזיה מוזרה

שלום לכולם . יש לי שאלה בנוגע אלי ולבן זוגי. אנחנו יחד כבר הרבה זמן (יותר משנה) ומאז ומתמיד היתה לו פנטזיה שבנות שיודעות ג'ודו יזרקו אותו ויאבקו איתו על הקרקע. זה תמיד נראה לי ילדותי ולא מזיק ואפילו שיתפתי איתו פעולה פה ושם. הבעיה היא שלפני כחצי שנה הוא הצטרף לחוג ג'ודו למבוגרים ליד הבית שלנו.מאז אני משתגעת יש הרי בנות בחוג והוא קרוב לוודאי מתאמן איתן ובכך מגשים פנטזיה.הוא מתחיל ואני מניחה שחלקן מן הסתם טובות יותר ממנו ומסוגלות לעשות לו דברים שאני לא מסוגלת הדבר מלחיץ אותי וגורם לי להרגיש מאויצת. בנוסף פגשנו במקרה את אחת הבנות לפני כחצי שנה והיא היתה ממש יפה והדבר שיגע אותי. אני לא יודעת מה לעשות. מה דעתכם?

mili2500

New member
רק להבהיר.

חברים 3 שנים וגרים יחד שנה. ניסיתי לשאול בפורומים אחרים ולא קיבלתי תשובה. בבקשה תעזרו לי.

Dark Muse

New member
לדעתי תרגעי...

אם אחרי שלוש שנים את פוחדת מהשטויות האלו אז משהו לא בסדר אצלך... פנטזיה זה לא בהכרח משהו מיני, זה יכול להיות גם משהו מאוד חומרי או רוחני. נגיד יש אנשים עם פנטזיה לגלוש בהוואי עם גולשים על גלים של 8 מטר. זה לא אומר שהם ישכבו עם הגולשים האלו לאחר מכן על חוף הים במין הומוסקסואלי נועז נכון? לא יודע, אם זה מפריע לך מאוד מאוד, פשוט תדברי איתו על זה.

זכוכיות

New member
אני מבינה אותך

מהצד זו בעיה שמעלה חיוך, מבפנים בטח הייתי מתחרפנת. מה עם האופציה שתצטרפי גם את לחוג? קיימת?

mili2500

New member
גם אם אצטרף לחוג

מה שאני מעדיפה לא לעשות כדי לתת לו את הספייס. עדין אראה אותו עם בנות אחרות וזה מה שמפריע לי.

למה מלחיץ?

הוא איתך לא? אז יש לו מקום להגשים ת'פנטזיות ואז הוא חוזר הביתה. אז מה רע פה? איפה הבטחון העצמי שלך?

DirtyGirl

New member
בטח שזה פנטזיה מינית

אחרת איך את מסבירה שהפטנזיה היא שבחורה(!) תזרוק אותו, ולאו דווקא בחור? לזרוק אותו, ממילא זה לא יחזיק.

tapas tapas

New member
האמת

זו לא הפעם הראשונה שאני שומע על כזו פנטזייה בדיוק אצל גברים. מעניין ממה זה נובע? אולי תדברי איתו על זה יותר? אולי תלמדי ג'ודו ברצינות ותגשימי לו את הפנטזיה הזו בעצמך? אני בטוח שאם תעשי לו את זה מספיק, אז בסוף זה ידעך אצלו. כי חלק מהפנטזה זה לרצות משהוא שעוד לא השגנו. אם את באמת רוצה לפתור את הבעיה אז את צריכה ללמוד אצל איזה מורה טוב להגנה עצמית, כאלה שמלמדים ממש טוב איך חלשים יכולים להפיל חזקים מהם, לא ג'ודו שזה דורש המון כוח. תפזרי מיזרונים בסלון, ואז תפילי את בן זוגך בסלון ותעשי איתו את כל השאר. אם תעשי את זה נניח פעם בשבוע, אני בטוח שבסוף ימעס לו מזה גם.

TerminalFrost

New member
אם זה היה קורה לי - גם אני מאוייץ.

למעלה