חבר\קרוב משפחה מתגרש

ט ל ו ש1

New member
חבר\קרוב משפחה מתגרש

יש לי קרוב משפחה רחוק שהוא גם סוג של ידיד(שתי המשפחות שלנו בקשר קליל)
הוא התגרש מאשתו. את אשתו הכרתי רק דרכו, לא היינו ממש חברות.
ברגע שהתחיל ביניהם הבלגן זה נראה כאילו הוא ציפה "שאעמוד" לצידו מאחר והיא עשתה דברים ממש מזעזעים (אם זה נכון...)ולמעשה להפסיק לדבר איתה או להיות בקשר איתה.
בגדול, אני נוטה להאמין לו אבל אף פעם לא יודעים מה הולך בין בני הזוג באמת.
השאלה שלי , האם לדעתכם במקרים כאלה באמת "צריך" לנתק את הקשר עם אשתו של ההוא?הקשר ביני לבינה הוא ממש שטחי, היי מה העניינים או מה את עושה בימים אלה?
תחשבו אם זה היה אח שלכם ואשתו הייתה עושה לו את המוות ואז הם מתגרשים. כמובן שהקשר ינותק. פה מדובר בידיד וקרוב משפחה קצת רחוק. זה אותו דבר?

אל תקחי צדדים וכמו שאמרת

לכל סיפור יש שני צדדים בעיקר כשמתגרשים. אני לא הייתי מבטלת בן אדם בגלל שהתגרש מבן משפחה שלי.

James 007 Bond

New member
אני לא מבין אותך.

בכלל.

אם אשתו הייתה הופכת לחברת-נפש שלך, הייתי מבין מודע את מהססת לנתק את הקשר איתה.
או אם היה ברור שהבחור התנהג באופן נבזי לבחורה המסכנה, הגיוני שתרצי לצדד בקורבן.
באמת שאני לא רואה איפה הדילמה?

אף אחד לא מצפה שתשפטי ותביעי דעה מה בדיוק קרה.
בסה"כ מדובר בקרוב משפחה ו/או ידיד שלך, שמצפה (בצדק לדעתי) שתנתקי קשר מאוד שטחי עם אדם שפגע בו מאוד.

תשובה

אדם רשאי להיות בקשר עם כל מי שהוא רוצה ומחבב. אם האישה תתנהג אליך רע, תוכלי להחליט לעזוב אותה. לא צריך להקשיב לסיפורים של אנשים אחרים על אנשים. היי נחמדה לקרוב שלך ושמרי אתו על יחסים טובים, ובנפרד מזה עשי מה שאת רוצה עם חייך.

cmyk137

New member
נתחיל מזה שזה לא אותו דבר

לדעתע את מדובר על החלטה עצמית
אתה ראשי להחליט לבד עד כמה הנואה קשור עליך
לפי זה גם להחליט אם נושאה לא קשור אז לנתק את הקשר
בכל מקרה עדיף ליצור קשר ואז לברר

רואה 6 6

New member
לפי מידת הקירבה עם האיש.

אם הקירבה ביניכם היתה גבוהה אז בהחלט נאה ליהיות עבורו באופן המלא ביותר. אם הקירבה לא גדולה כנראה שאת לא חייבת כלום אבל מה בדיוק האינטרס שלך להקשות עליו עם ה"אמת בכל מחיר" הזו,כשאין לך קשר גם עם אישתו. אל תתעסקי יותר מדי בכך.לא באישתו ולא בו. ירצה,תעשי פוצי מוצי וזהו.

כן

אין לך שום קשר איתה מלבד הקשר שלך דרכו - הם מתגרשים, כך שאת גם ככה בטח לא תהי איתה בקשר... אם את רואה אותה ברחוב כמובן אפשר להיות מנומסים אבל עכשיו את רוצה פתאום איזשהו קשר ממשי איתה?? ברגע שהם מתגרשים?

הקשר שלכם כיום מסתכם ב "היי מה את עושה" - מה את בדיוק רוצה לשמור? ובשביל מה?

קצת נשמע שאת פשוט רוצה להישאר בקשר איתה (למרות שאין לכם שום קשר) כי את לא רוצה "לעמוד לצידו" ...

ט ל ו ש1

New member
הקשר שלי איתה מאז ומתמד היה כך, לא עכשיו

בגלל שהם התגרשו.
זה לא שאני רוצה לשמר את הקשר איתה..אבל אפילו השיחות "השטחיות" שיש בנינו התכוונתי, האם גם את זה "להפסיק"?
אז כן אני מכירה אותה דרכו וזה כל

מותר לך לכתוב לה בווטסאפ

(המ'נשמע) או באס.איימ.אס, כי אז קרוב המשפחה שלך אינו רואה ואינו יודע מההתרחשות. אך אסור לך בתכלית האיסור לעשות לה לייק בדף הפייסבוק, כי אז קרובך עלול לראות זאת, ואז זכותו להיעלב כאדם. באשר הוא אדם.
אלא במקרה שהקרוב עובד עובד ב-NSA שאז עלייך להימנע מכל מגע.

ואת חושבת שאת תראי אותה עוד?

אני מניחה שהסיבה היחידה שיש לך קשר איתה זה כי את רואה אותה כאשר היא איתו.. ז"א אם הם עכשיו יתגרשו איפה בדיוק את הולכת לראות אותה כדי להגיד לה "היי, מה נשמע?"?

את עדיין יכולה להגיד לה "היי, מה את עושה בימים האלו" כאשר תראי אותה אבל בשביל מה לך לדבר איתה על מעבר? מה משותף לכם?

cmyk137

New member
על זה מדובר

להגדיר מה הקשר
כאשר הקשר מתבוסס על מה נישמע ומעבר לזה אין שום משיכה או התלבטות
אז בצימצום השיחה כזאת את צריכה לדעת מראש יש דברים חשובים כמובן לכול אחד
את המצב ופרטיים האיישים או על משהו מעניין שבאופן כללי זה דברים משותפים
וזה החלה הדרך לקשר את העינינים בעדדיות המסוים
אז כול אחד יכול להחליט או לבחור האם זה בייחד להמשיך או בנפרד וזה תלוי עד כמה הדברים
משתלבים ומסתדרים

על מה הסרט?

גם ככה כמעט ואין ביניכן קשר.

אם את רואה אותה (וכנראה שבמצב החדש זה כמעט ולא יקרה גם ככה), את יכולה מתוך נימוס להמשיך עם מה שהיית עושה עד עכשיו "היי, מה העניינים.." ולהמשיך הלאה.

לא הבנתי איפה הדילמה.

למעלה