חבר שלי השתמש בדיאטות שנתתי לו כשהקפיד הA1C ירד ל6.7 כשלא הקפיד כעת עלה ל7.8
ת תומר Member 25/1/18 #1 חבר שלי השתמש בדיאטות שנתתי לו כשהקפיד הA1C ירד ל6.7 כשלא הקפיד כעת עלה ל7.8
ת תומר Member 27/1/18 #2 המשך כעת הוא מקפיד ורמות הסוכר ירדו בנוסף לוקח וינייה התוסף המוביל עם מקסימום פרסום הפרדוקס הצרפתי שצרפתים אוכלים בשר וגבינות ובריאים והרבה יין
המשך כעת הוא מקפיד ורמות הסוכר ירדו בנוסף לוקח וינייה התוסף המוביל עם מקסימום פרסום הפרדוקס הצרפתי שצרפתים אוכלים בשר וגבינות ובריאים והרבה יין
ת תומר Member 31/1/18 #4 תגובה אין לי סוכרת בסיכון גבוה ויש סוכרת במשפחה החבר ירד לו הסוכר ל85 שאכל מעט גהי ולקח ויניה ולקח קינדרויטל הסוכר ירד ל85
תגובה אין לי סוכרת בסיכון גבוה ויש סוכרת במשפחה החבר ירד לו הסוכר ל85 שאכל מעט גהי ולקח ויניה ולקח קינדרויטל הסוכר ירד ל85
ת תומר Member 31/1/18 #5 ראיתי בטלויזיה דיאטה נכונה סוכרת לחץ דם וכולסטרול נעלמו בלי קשר לעודף משקל פעילות גופנית חשובה מאוד
ת תומר Member 1/2/18 #7 תגובה לא פעם ראשונה שיורד לו ל85 עקב השינויים שעשה אם היה יורד ל70 קבוע אז היה פונה לרופא להפסיק טיפול או בהדרגה
תגובה לא פעם ראשונה שיורד לו ל85 עקב השינויים שעשה אם היה יורד ל70 קבוע אז היה פונה לרופא להפסיק טיפול או בהדרגה