חבר שלי חולה שליטה

2ססגונית

New member
חבר שלי חולה שליטה

חבריי תתגייסו בבקשה לייעץ לי פשוט לא נשארו לי כוחות. אני גרה עם חבר שלי שצעיר ממני ב3 שנים (אני בת 28) שנינו נראים מצויין, משכילים, עם עבודות טובות והכנסות גבוהות, הכל נראה מושלם על פניו. לפני 6 חודשים כאמור עברנו לגור ביחד, ומאז לא חסרים בינינו ריבים, הוא העיד על עצמו תמיד כבחור שלא יכול להתחייב, ולפני זה, יש לציין, הקשר הכי ארוך שלו המשיך בדיוק חודשיים לפני שהוא נעלם לה מהחיים, אני ידעתי את זה ובכל זאת האמנתי בעצמי שאני אהיה זאת שתשנה אותו, ההחלטה של לגור ביחד היתה משותפת ומבחינתו היתה מפנה חד בגישה שלו לכל נושא הזוגיות. אבל הוא לא עושה לי חיים כלים בתוך הבית, שנינו עובדים מאוד קשה, הוא מצפה שאחרי שאנחנו חוזרים מעבודה אני צריכה לפנק אותו, הבית צריך להיות מצוחצח ונקי, וכל מה שהוא צריך לעשות זה לנוח וכן לחבק אותי כל הלילה כשאנחנו ישנים. יש לציין שלחבר שלי יש עבר של בגידות הוא הרבה לצאת עם כמה בנות במקביל כשכל אחת חשבה שהיא האחת והיחידה, עובדה זו לא נותנת לי מנוח, כל פעם שהוא מאחר מחוץ לבית (והוא טוען שהוא מאחר בעבודה) אני מתחילה להריץ תסריטים בראש שלי והוא מבטיח לי כל הזמן שמאז שאנחנו ביחד הוא לא נגע במישהי אחרת ולא יעשה את זה, התחושות שלי הן שונות, יש לנו אין סוף בעיות וריבית אבל הוא תמיד בא ומפייס אותי, הוא יודע לדבר ולשכנע ואני כנראה רוצה להשתכנע, רציתי לעזוב אותו כמה פעמים ולא נתן לי ללכת, במצבים כאלה הוא עושה ואומר הכל רק שאני לא אעזוב אותו. עד לפני כמה זמן חשבתי שהוא לא רוצה לאבד אותי בגלל שהוא אוהב אבל אני מתחילה לאחרונה לקלוט שכל הקטע שלו זה שליטה, אתגר, להוכיח לעצמו שהוא יכול לסדר כל בעיה וכל מצב, אני מאתגרת אותו, זה הכל. מה נראה לכם? האם לקום וללכת או לנסות לתקן ואיך? ריבונו של עולם?? HEEEEEELP

חיבוקון

New member
קודם כל זה דבר חכם ..לגור יחד..

כך מכירים את הבן זוג הכי טוב, ממה שקראתי כאן המצב על הפנים ואת צריכה לזרוק אותו לכל הרוחות..אם לא בגלל חוסר האמון, אז בגלל חוסר השיוויון בבית..שניכם עובדים! מה פירוש שאת אמורה לפנק אותו??? אנחנו במאה ה 21 והוא צריך לתרום בדיוק כמוך. ציינת שיש לך איתו מלא מריבות...אצלי מלא מריבות זו אינדיקצייה לאי התאמה..ואצלך? אמרת שאת יפה, משכילה...אז קדימה, אני בטוח שאי שם מסתתר האביר על הסוסיתא הלבנה :) בהצלחההההה

ChilD SouL

New member
תגובה....

האם ניסית לשבת ולדבר איתו על כך ועל מה את מרגישה
האם סיפרת לו שהעניין מפריע לך
אני אישית חושבת שבזוגיות אמור להיות אמון, כשאין אמון מערכת היחסים לא תחזיק מעמד, אם בכלל. לפי מה שאת מתארת את לא בוטחת בו ולכן אין כל טעם להמשיך בקשר שכזה. האמת
גם לא נראה לי שאת הכי אוהבת אותו. את נשארת איתו כי את רגילה אליו ולהשאר עם מישהו רק מתוך הרגל זה לא הדבר הכי בריא, חכם, טוב לעשות. את לא ילדה קטנה. אם רע לך, אם לא טוב לך - קומי ותעזבי כל עוד לא מאוחר. אין לכם ילדים משותפים, אין לכם שום דבר משותף חוץ מדירה ולכן זה לא הכי קשה לקום ולעזוב, אז נכון בהתחלה יהיה קשה אבל לטווח הארוך זה הפתרון הכי טוב בשבילך.

בשלולית

New member
לדעתי...

אם את כבר בספק... אם את לא בטוחה בעצמך... אם את אומרת שכבר חשבת כמה פעמים לעזוב אותו.... נשמע כאילו את ממש לא בקטע של להישאר איתו...... אני צודקת? כי אפילו פעם אחת לא אמרת שאת אוהבת אותו... ואם זה ככה... אז מה בדיוק את מתייעצת איתנו? זו בהחלט החלטה שלך... ואם לקחתי דעה קיצונית מדיי... ואת כן אוהבת אותו וקשה לך לעזוב אותו... אז פשוט דברי איתו על הכל.....

MAX D

New member
תעמדי על שלך../images/Emo70.gif

ברגע שרשמת "רציתי לעזוב אותו כמה פעמים" אז הגיע הזמן לעזוב, למה את מתפשרת על האושר שלך? ויותר מזה- אם את לא בוטחת בו, למה את נישארת איתו?

sweetdreams

New member
לצחצח את הבית ולפנק אותו???

תקשיבי, החבר שלך חי בימי הביניים... מילא אם הוא היה הגבר המושלם, ומתנהג אלייך כמו אל נסיכה, אבל ההמשך עוד יותר גרם לי לחשוב שהוא לא שווה את המאמץ שאת משקיעה בו. אני לא הייתי נשארת עם אחד כזה, אבל מה אני אגיד, דברי איתו, תראי אם יש מצב לשינוי מצידו, אם הוא בכלל מודע למצב הזה בניכם.. אבל אם את לא יכולה לסמוך עליו אז מה שווה כל הקשר בניכם?? בנוסף לזה, הבחור שלך הוא פשוט שותף גרוע!! שמעי, מנסיון שלי, ושל חברה שלי, הפתרון הוא פשוט לעשות הפרדה בינך לבינו. אם הוא לא רוצה לכבס ולבשל אז שלא יהיו לו בגדים נקיים ומה לאכול. תדאגי לעצמך, זה עובד!

למעלה